Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני מחפש לרכוש רכב אוטומטי משומש,

אופי השימוש ברכב יהיה מועט מאוד - בעיקר בסו"פשים (כאשר אין תחבורה ציבורית), מדובר על נסיעות קצרות יחסית

בתוך העיר או מנתניה לתל אביב...

אני מודע לכך שיש המון נוכלים וממש אין לי כוחות וזמן להתעסק עם זה,

מבחינתי הקנייה המושלמת הייתה ממישהו שאני מכיר אישית וסומך עליו.

אני עומד בפני שתי אופציות - או להתחיל לחפש רכב בלוחות מכירה

מה שאומר הרבה התרוצצויות והחיסרון העיקרי הוא שבמידה ואני קונה את הרכב וחודש לאחר מכן אני מגלה שעבדו עליי

אז די אכלתי אותה...

אופציה ב' היא לפנות לסוכנות רכב, שם אוכל לראות הרבה רכבים בזמן קצר ובסופו של דבר מדובר בקנייה מחברה גדולה שנותנת סוג של שקט נפשי (יתכן ששקט נפשי מדומה...),

כמובן שגם במקרה של סוכנויות רכב יש הרבה רמאויות

ולכן אשמח אם תמליצו לי על סוכנות רכב אמינה אשר מוכנה להתחייב שהרכב תקין מבחינה מכנית ושתתן לי אחריות

של לפחות חצי שנה (לא יודע אם קיימת חיה כזאת)

כמו כן אשמח לכל המלצה נוספת שתוכל לעזור

תודה רבה

והמשך ערב נפלא

פורסם

חברות גדולות ומוכרות לא מחזיקות כאלה רכבים ישנים.

בתקציב הזה הייתי מחפש גטס ברמות גימור GLI/GLX/GLS רכב אמין ולא יקר לאחזקה.

פונטו ספייס עדיפות לדגם הELX/DYNAMIC.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשביל מה שאתה צריך - התקציב שלך מספיק בהחלט.

יש מלא מכוניות מתחילת שנות האלפיים שנמכרות בסכום כזה ואם תחפש נכון לא "תתרוצץ":

חפש ביד2, באזורים שנוח לך להגיע, מכוניות משנת 2001 עד 2004, עם גיר אוטומטי או טיפטרוניק, מיד פרטית, לכל היותר עד יד שניה.

מתוך הדברים שיעלות תעמווד על כך שאתה מדבר אך ורק עם הבעלים הרשום של הרכב (ותגיד בבירור שזה יהיה הדבר הראשון שתבדוק כשתגיע לראות את הרכב - תעודת זהות ורשיון רכב), תוודה שבעל הרכב שמוכר, מחזיק את הרכב יותר משנה, שיש בידו את כל ההיסטוריה של הרכב, שהרכב שמור היטב פנים וחוץ... ואז תספר לנו מה מצאת ונעזורלך להמשיך?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
חברות גדולות ומוכרות לא מחזיקות כאלה רכבים ישנים.

בתקציב הזה הייתי מחפש גטס ברמות גימור GLI/GLX/GLS רכב אמין ולא יקר לאחזקה.

בתקציב הזה לא הייתי דוחה GLF במצב טוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לך עוד אפשרות חוץ מסוכנויות ולוחות רכב יש את הפורום פה לדעתי במחיר הזה אתה תמצא רכב שמור ומטופל יחסית למה שיש בלוחות.

פורסם

גם אופציה ב' שלך - לא תתן לך שקט.

בחברות גדולות לא תמצא מבוקשך, רק במגרשי רכב (ואיתם - עדיף כנראה לא להתעסק).

בתקציב זעום כזה - יש חשיבות למצב הרכב ולתחזוקתו יותר מאשר לסוג שלו.

יכולים לבוא בחשבון - אקסנט, גטס, פונטו.

alfa 156 2.5.

פורסם

למה חוזרים שוב ושוב לגטס ופונטו ? נראה לי שאין מספיק אקזמפלרים לכל המבקשים כאן רכב זול.

יש גם משפחתיות מתחילת שנות ה2000 ואם מוצאים אחת כזו שמורה יחסית -למה לא? קרוב משפחה מכר מונדאו 2007 ב5000

כי הטסט היה קרוב ונדרשה מעט השקעה ולא היה לו חשק וזמן להתעסקות

פורסם (נערך)

כמה זה מעט השקעה?

מונדאו 2007 נמכרת ביד 2 באזור ה17 אלף,לכן אם חבר שלך מכר ב5 כניראה זה לא סתם.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב היה ליסינג לשעבר ו190000 ק"מ אך מטופל תמיד במוסך מורשה פורד. נדרשה השקעה של כ2000 שקל. הוא פרסם ביד2 והיתה דממת אלחוט. אז אפשר להתעקש או להעיף אותו לראשון שבא.

פורסם

כי גטס ופונטו זולים לאחזקה, חסכוניים וחדשים יחסית. הסיכוי "ליפול" עם רכבים כאלה הוא קטן. הסיכוי ליפול עם מונדיאו (גם חדשה יחסית) על תיקונים יקרים הוא די גבוה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש כנראה ביקוש רב לקטנות והזולות ולא פשוט למצוא את השמורות היטב.אני מכיר מישהו שקנה סיריון בתקציב הזה ומרוב שהיא יפנית וזולה לאחזקה מכר אותה לפירוק די מהר לאחר כמה תיקונים גדולים.

כוונתי היא שפות"ש ינסה לחשוב מחוץ לקופסה וממש לאו דווקא מונדאו אלא רכב מטופל היטב

פורסם

תודה על התגובות המקצועיות וההכוונה הראשונית.

לגבי דגם וגודל הרכב זה ממש לא משנה לי כי אני רווק...

הייתה פה המלצה לרכוש רכב מהלוח של קארספורום,

האתר עצמו ותיק מקצועי ואמין (התייעצתי פה לא פעם ותמיד קיבלתי תשובות מקצועיות)

השאלה האם אפשר באותה מידה לסמוך על המפרסמים פה?

פורסם

חלק מהם חברי פורום פעילים ולכן הגיוני שלא יעבדו עליך,אבל כמו תמיד כדאי לקחת לבדיקה.

• תוכן חדש...