Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גרנד פינאלה ל-M5 וגם ריקול


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השמועות מדברות על הצגת הדור החדש של ב.מ.וו סדרה 5 כבר בתחילת שנה הבאה, זה ביחד עם הופעת גרסת הביצועים של מרצדס E קלאס החדשה, ה-E63AMG - כנראה היו סיבה מספיק טובה כדי לשחרר גרסת קומפוטישן ל-M5.

 

במקביל, פורסמה הנחיה של ב.מ.וו לעצירת שיווק מספר דגמים ובהם גרסאות ה-M לסדרה 2,3,4 ו-5 בשל תקלה בדיפרנציאל האחורי הדורשת החלפה שלו.

 

הידיעה המלאה כאן

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

×
×
  • תוכן חדש...