Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עידן, זה מקומם לקרוא, ואני מבין למה אשתך הייתה צריכה לעצור אותך מלהגיב, אבל ביננו, טינופות כאלה

היו תמיד במדינה, והם פשוט לא נעלמו, אלא היום פשוט יש מודעות גבוהה יותר לדברים, וזמינות של המידע.

שהיינו קטנים, לא היו חותכים אותך ערסים בתור בלונה-גל? לא היו חבורות של בבונים במושב האחורי של

האוטובוס בדרך לאילת? לא היית נתקל בחולירות שרק מנבלים את הפה כלפי כל מי שסביבם, בין אם זה הילדים

שלהם, או חו"ח מישהו שהעיר להם איזו הערה?

למה אתה אדם רע? למה אתה מעלה זכרונות לא נעימים מלפני יותר מ 10 שנים? :cry:

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת, הייתי שמח לשייך את התופעה לאיזה עדה, או מגזר, אבל זה פשוט לא יהיה נכון, זו תופעה חוצה עדות וחוצה מגזרים.

ישבנו בשבת בצהריים במסעדה איטלקית חמודה בכרכור, בתוך המסעדה יש ארוע יום הולדת של נערונת בת 10, אנחנו יושבים בחצר(אנחנו לא קשורים לארוע בשום דרך).

מטבע הדברים, הוזמנו לארוע החברים שלה וההורים שלהם (ששייכים לזרם הרוחניקי-שנטי-שנטי שכ"כ נפוצים באזור) שכמובן גם באים עם האחים הקטנים של גילאי ה 10.

היו שם אולי 6-8 ילדים קטנים בגילאי 3-5 ומאחר והם כל הזמן הפריעו (מטבע הדברים, הם גם לא מחונכים וגם לא ממושמעים), מצא אחד ההורים פתרון נהדר, "לכו תשחקו בחוץ", רק הבעיה שה"חוץ" זה איפה שאני ושאר האנשים יושבים ואוכלים.

אז כל עוד הילדים שיחקו תופסת בין השולחנות, זה היה מעצבן, אבל נסבל, אבל מאחר ולא היה הורה אחראי בסביבה מהר מאוד זה התדרדר לריבים, בכי, אפילו מכות בין הבנים וזריקת אבנים ואף אחד מהאנשים בפנים לא טורח לצאת.

העירו להם מספר פעמים שיבואו וישליטו סדר ויקחו את הילדים מבחוץ (גם סועדים וגם מהמסעדה) אבל הם עדיין בשנטי שנטי במסריח שלהם מהודו.

בסוף ניגש אליהם זכר אלפא בסוף שנות ה 50 (גם אלא מצויים בשפע באזור), התחיל לצרוח עליהם לפני כל הילדים בני 10 על חוסר התרבות שלהם, על חוסר ההתחשבות בסובבים, על זה שהם לא יודעים לחנך את הילדים, על זה שהם בושה של הורים וגם קצת על זה שהם מצחינים ולמה הם לא התרחצו מאז שחזרו מהודו, כשהוא סיים, כל המסעדה מחאה לו כפים!

הזמינו חשבון ועפו מהמסעדה, אני מקווה שזה היה שיעור בחיים לילדים בני ה 10.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסופר על אדם שהגיע לרב שלו וביקש ממנו עזרה בחינוך הילדים. הרב שאל אותו בני כמה הם, והיהודי כנה לו שהקטן ב-5. אמר לו הרב שהוא בא מאוחר מדי. שזה אפשרי אבל יהיה קשה. שאל אותו היהודי למה והרב השיב, כי החינוך מתחיל מיומו הראשון של הילד.

לכן, תפיסת העולם שלי היא חינוך מהרגע הראשון. אבל תשאלו מה הילד יודע על חינוך. נכון, הוא אולי לא מדבר ומביע את עצמו, אבל הוא מקבל את התנהגויות ההורים כתורה מסיני. אם ההורים מתנהגים וחיים על פי אמות מוסר מקובלות, הילד גדל לתוכן בטבעיות ורוכש אותן לחייו הבוגרים.

ילד שגדל לתוך אמות מוסר מפוקפקות, בהן הכל מותר והכל שלי ואני יכול אם אני רוצה, זו בעיה שיהיה קשה לתקן אותה בגילאים המבוגרים.

זה הביטוי של מי שאנחנו קוראים להם ערסים ופרחות היום. לתקן אותם יהיה אפשרי, אבל קשה מאוד.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

פרחות זה מצחיק נורא. אל תכליל. או תחליל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

משפט חזק ונכון, אהבתי!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמה סיפורים יש לי... אני מנהל בר - מסעדה עם קריוקי וריקודים, אתם יכולים לנחש איזה קהל מגיע?

פורסם

כולנו מכירים את התופעות. יש להן ייצוג נכבד גם בפורום זה - שרשורפלצת הסרטונים.

אבל, אתמול הייתי ביקום מקביל. נכון שלא היו שם בני 16, רק בני 20 ומעלה. המקום נקרא אולם צ'רצ'יל בטכניון, והסיבה למסיבה היתה הרצאה של באז אולדרין. בכניסה לאולם עמדו אנשים בשתי שורות והמתינו בסבלנות, ומי שהגיע הצטרף לסוף התור, אם מדובר בסטודנט טרי ואם בפרופסור נכבד. היו שיחות - בווליום מקובל. כאשר נפתחו השערים התורים התקדמו בצורה מסודרת, ולמרות שטור אחד התקדם מהר יותר מהאחר לא היתה זליגה מצד לצד. וכמובן שבעת ההרצאה הס באולם, חוץ ממחיאות הכפיים המתחייבות ופרץ צחוק קל במקום הנכון.

ר"ל - לא הכל שחור בארץ הזו. יש עוד כמה נקודות אור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יופי, הטכניון. דוגמה לכלום. אליטה תמיד הייתה ותמיד תהיה, האיכות של השאר היא שמדאיגה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם שמת לב ציינתי את שרשור הסרטונים. ורק מעצלות איני תורם את חלקי לאותו שרשור. וגם אני נתקל בבהמות (ויסלחו לי הבהמות על ארבע) בעבודה, אם כי בתדירות נמוכה בהרבה ממה שהייתי מצפה.

מואתה סיבה ציינתי שיש יקום מקביל. אחת הבעיות במדינה היא שבמקום לטפח את האליטות כדי שיובילו הפוליטיקאים הקטנים משמיצים אותן, כאילו הן מזיקות.

מכל מקום - לטכניון מגיעים מכל שכבות הציבור. אבל, כמובן, מי שמלכתחילה יש לו מוטיבציה, כלומר עבר איזה סינון עצמי ומשפחתי לפני שטרח לבדוק את תנאי הקבלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יופי, הטכניון. דוגמה לכלום. אליטה תמיד הייתה ותמיד תהיה, האיכות של השאר היא שמדאיגה.

ועוד הרצאה של בז אולדרין...

ספיראל, מצאת את הדוגמה הכי לא מייצגת בכדור הארץ והירח.

וואלה מגניב שהוא פה, היה על זה משהו בתקשורת או שזה לא מעניין כנראה אף אחד חוץ מהערסים בטכניון :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין מה להשוות את הטכניון לרחוב הישראלי. זה שמורת טבע שם. אפילו בfood court בבית הסטודנט לא תראה מישהו משאיר את המגש על השולחן.

כמה סיפורים יש לי... אני מנהל בר - מסעדה עם קריוקי וריקודים, אתם יכולים לנחש איזה קהל מגיע?

בטוח שלאחד מהם לפחות יש סאנרוף מזוייף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא קראתי את כל השרשור ובטח שאני לא יודע מה קרה שם (שני הצדדים רחוקים מלהיות צדיקים, כנראה) אבל רק הערה בקשר לכותרת: למה "הנערים שלנו"? מה זה פה, קיבוץ? אני לא מרגיש עליהם לא אחראיות ולא בעלות. מה שהם עושים זה בעיה שלהם ולא קשור אליי בשום צורה.

• תוכן חדש...