Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון משומשת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מעוניינת לקנות דיאטסו סיריון שנת 2009, שעשתה 80000 ק"מ, יד 3.

עשיתי בדיקה לפני קנייה לרכב במכון רישוי ואלו תוצאות הבדיקה:

מנוע: תושבות מנוע חלשות, רעשים במנוע+מגלגלות ואביזרים -לתקן זוויות היגוי, סטיות הגה -בולמי זעזועים קדמיים ואחורים חלשים -תיקוני פגיעות במרכב פח וצבע מפגיעות תיקון דופן אחורית ימנית בחומר, כיפוף בפגוש קדמי/אחורי פגושים פגומים, מעיכות תחתית, מעיכות סף ימין/שמאל, פגיעות פח ופגמים בצבע - מערכת בלמים- רפידות שחוקות, צלחות שחוקות, לפרק גלגלים לבדיקה -פנסים דהויים -שמן כהה , שחיקה בדיסקיות הילוכים ונקישה במעבר.

מצד אחד התוצאות לא נשמעות להיט, מצד שני בדיעבד הבודק של המכון היה נראה לי קצת חאפר. וגם הבדיקה לא הייתה ממוחשבת (לא יודעת אם זה חשוב).

לקחתי את הרכב עם תוצאות הבדיקה למוסך, ונאמר לי שכל התיקונים כולל הפחחות יעלו כ-8,000 ש"ח. מחיר המחירון של הרכב לאחר שקלול הוא 34,000. המוכר מבקש 31,000 ולא מוכן לרדת גם אחרי הבדיקה, לטענתו הוא לקח את הרכב לבדיקה במוסך ואין כל כך הרבה בעיות כמו שנמצאו במכון הבדיקה.

איזה מחיר הייתם שמים על רכב כזה?

תודה מראש

פורסם

לא הייתי "שם" שקל כי אין לי צורך ברכב כזה.

לגבייך:

מהליקויים שציינת לא נראה שיש משהו קריטי.

שאלי את הבוחן האם יש ליקוי בטיחותי חמור / מיידי לתיקון - ועליו בקשי הצעת מחיר מהמוסך, ותראי אם המוכר מוכן להוריד במחיר.

המחיר שקיבלת מהמוסך (8000 ש"ח) כולל פחחות וצבע לרכב.

הרכב שווה במחירון 34 אלף ש"ח, (זה פחות ממחירו כשהיה חדש) בדיוק בגלל בלאי ופגמים שיש בו עם השנים.

אם את חושבת שתקני רכב משומש במחיר מחירון, פחות ממחיר החזרתו למצב חדש את טועה.

הוא זול יותר בגלל שאינו חדש.

תבדקי בלוח בכמה נמכרים רכבים במצב דומה לשלו, ותדעי כמה "לשים".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

היי רז, תודה רבה לך על תשובתך.

הבעיה היא שכשמסתכלים על לוח רכבים, לא ממש יודעים מהו מצבו המכני של הרכב, כמו שנותנת הבדיקה במכון.

אז מה שבעצם אתה אומר הוא להוריד ממחיר המחירון רק מחיר התיקון לליקוי החמור ו/או המיידי?

פורסם
לא שווה 31!!! יד שלישית יותר משבע שנים על הכביש, לא נדיר יש דברים יותר טובים, הבדיקה מראה על אוטו די מוזנח.

אז כמה הוא שווה? 20000? מאיפה אתה יודע שיש דברים יותר טובים? חיפשת כזה רכב לאחרונה? מה מוזנח ברכב?

פורסם

בתור בעלים בין היתר של סריון משנת 2011. אתה יכול לעקוב ולבדוק ביד 2, יש רכבים כאלו מיד ראשונה ששווה במקום עוד יד עוד כמה ק"מ, כי הרי גם היא רוצה למכור פעם, {יד 4!} ובאותו מחיר.

פורסם

בחיים לא הייתי קונה רכב ב-31K שצריך תיקונים בעוד 8K. זה פשוט המון כסף, ובסוף נשארים עם ענתיקה בת 7 שעלתה כמעט 40K.

קחי את הכסף שלך אל חברות הליסינג, ותרכשי לך רכב מיני אוטומטי חביב בן 3 בסכום הזה.

קיה פיקנטו בת 3 בוגרת ליסינג או השכרה תהייה עם 60-80 אלף ק"מ, ותעלה בערך כמו הסיריון אחרי השבחה - ובתמורה תקבלי רכב יותר מודרני (הפיקנטו יצאה בשנת 2011, הסיריון בשנת 2006) וכמובן 4 שנים פחות על הכביש.

מכיוון שיש מבחר אדיר, תוכלי ליהנות גם מצבע שמתאים לך.

שיהיה בהצלחה - אני אישית הייתי יורד במהירות מהסיריון הזו, אלא אם המחיר ירד לסביבות 25K.

• תוכן חדש...