Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שברולט קרוז 2011


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

 

אני שוקל לקנות קרוז 2011.

 

אנחנו מחפשים משפחתית מרווחת, ורכב משנתון חדש ככל הניתן בתקציב מאוד מוגבל של כ-30-35K. זאת המשפחתית היחידה שאפשר לקנות בתקציב הזה והאמת שבחו"ל השכרנו קרוז 2012 לשבועיים ומאוד אהבנו את הרכב.

 

אני יודע שהרבה אנשים לא אוהבים את הגיר והמנוע, אבל הוא מספיק טוב לצרכים שלנו.

 

השאלה העיקרית היא, איזה מחלות יש להם ולמה חשוב לשים לב בזמן הרכישה?

 

תודה רבה!

פורסם

ב-2011 היו בעיות עם גיר. בדוק הסטוריית טיפולים ותוודא שאו שלא היו בעיות עם הגיר או שהוא הוחלף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אין לך בעיה של צריכת דלק, האוטו מעולה ומפנק למחיר שלו. הגימור בפנים נאה ומרגיש איכותי יחסית.אבל, צריכת הדלק של האוטו הזה מפחידה, בקושי עושה 7 ק"מ לליטר (ועוד אני אופטימי..).

פורסם

אתן לך חוות דעת אמיתית בתור מישהו שקנה את האוטו לפני חודשיים:

החסרונות המשמעותיים שמצאתי בו הם ההאצה מ0 ל100 שהיא קצת איטית ונטייה לרכב בהורדת הילוכים לפעמים לזרוק את ההילוך במאין מכה כזאת לא הכי חלקה- בדקתי את זה במורשה זה תקין ברכב הנל בכל מקרה לא משהו קריטי. מעבר לכך בנוגע לצריכת הדלק חישבתי את זה ומדובר בליטר לכל 9 קילומטר בנסיעה עירונית והאת לא נוראי כל כך כמו שמציירים את זה לפני כן הייתה לי לנסר והן דומות מאוד בנושא הזה. מצד שני בעניין היתרונות יש כמה בולטים בראשיתם האבזור של האוטו כולל בקרת שיוט, שליטה מההגה, הרבה כפתורים שימושיים וציוני בטיחות הכי גבוהים שקיימים. מעבר לכך בנסיעה בינעירונית אני יכול לומר לך שנוחות ואיכות הנסיעה גבוהות מאוד ואותי זה מאוד הרשים. יופי חיצוני ופנימי גם צד חזק של הרכב.

פורסם

יש לי קרוז 2010.

מרוצה מאוד אין מחלות חוץ מהדלק שהוא בין 9-10 משולב אצלי.

ממליץ! אתם תהנו מהרכב ומהמרחב במיוחד כשיש ילדים!

פורסם

איך אתם מקבלים 9-10 באוטו הזה ?? בטח רוב הנסיעות בין עירוניות. בנסיעה שרובה עירונית אין סיכוי לקבל יותר מ1-7.

יש לנו רכב כזה במשפחה ועוד שניים אצל חברים וכולם עם אותה תלונה על צריכת הדלק ואותם מספרים. אם זה היה מסתכם באמת ב1-10 לא הייתה אף תלונה על הרכב כי הוא באמת נותן תמורה טובה למחיר.

פורסם

הצריכה שרשמתי עליה היא עירונית... ראוי לציין שאני נוסע לעבודה בתוך העיר על כביש ראשי בלבד במהירות של 70 עם עצירה בכמה רמזורים כל יום בעיר אשדוד ואולי בשבילי זה הסיבה שהצריכה קצת יותר טובה... מעבר לזה אני נוסע ב99 אחוז מהזמן לבד באוטו ללא נוסעים נוספים איתי וגם זה עשוי להסביר את השוני בצריכה... בסופו של דבר אני מאוד ממליץ בתקציב הזה על הרכב

פורסם

היה לי כזה 2009.

פשוט נבלה.

צריכה ממוצעת 1:7 כשחצי מהנסיעות בעיר. מזגן חלש ומרעיש.

גיר הלך ב 70 אלף קילומטר.

חלש מאוד וכבד.

גם אחרי שעשו גיר, עדיין לא העביר חלק, מדרדר בעליות כשעוזבים ברקס וכד'.

היתרון שלו זה רק הגודל אבל לדעתי האישית, פשוט לא שווה את זה.

מספיק לנסוע על יפני או קוריאני באותם שנים ולראות הבדל עצום.

זו דעתי האישית אחרי שהחזקתי אוטו כזה.

הבנתי שב 2011 יש מנוע וגיר שונים ואמור להיות טוב יותר אבל לא הייתי נוגע בכל מקרה.

 

אלי

פורסם

תודה רבה על כל התגובות.

 

מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג ספר טיפולים או משהו כזה, בשביל לדעת בתהליך הרכישה לוודא שבוצעו כל הטיפולים החשובים (טיימינג, פלאגים,..).

 

הדבר הכי קרוב שמצאתי זה באנגלית לקרוז 2013:

 

2013_temp_cruze_maint.JPG

פורסם
ממליץ לבדוק את הגרסאות האמריקאיות 1.4 טורבו,

אותו דבר עם הרבה יותר כוח ואבזור עדיף (בעיקר ב LTZ)

 

הכל טוב חוץ מהעובדה שהסיבה שבכלל נפתח השרשור הזה היא לא שהקרוז כזאת טובה, אלא שהיא מהווה תמורה מצויינת למי שיש לה כ-30K לקניית רכב משפחתי.

 

מחירם של דגמי 2012 טורבו - כפול ויותר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

×
×
  • תוכן חדש...