Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ACEA C3 VW 502 זה התקן המתאים ביותר עם צמיגות 5W40.

אפשרי להשתמש ב 5W30 - אך אם אתה משתמש ברכב לנסיעות מאומצות ו/או ארוכות מאוד יש להקפיד על בדיקת מפלס שמן כל הזמן במיוחד בקיץ.

עובדתית - 5W30 מאושר לשימוש ב all year climate גם באיזורים חמים יותר מישראל אך צמיגות 40 בטמפ עבודה תתן הגנה גבוהה יותר לאורך זמן מול ה30. עם זאת, ה30 יקרר את המנוע והטורבו מהר יותר וימנע התחממות טוב יותר מה 40. ויש כאן פתח לדיון אינסופי שבסוף אין אמת אחת ויש הרבה משתנים שיש לקחת בחשבון. אני אישית משתמש בצמיגות הנמוכה ביותר המותרת לרכב שלי עם הקפדה להשתמש בשמן איכותי מאוד ואני עוקב אחרי המפלס באדיקות ומוודא שה HTHS בשמן שאני שם בערך שווה ל צמיגות 40. בפאביה 2013 שלי אין כמעט שום צריכת שמן עם שמן 5W30 שדרך אגב, גם מילאו לי אותו כשהרכב היה בטיפול אצל היבואן כשהיה במסגרת האחריות (מאז שנגמרה האחריות עברתי לטיפולים עצמאיים (קרדיט לכנופיה) ואני ממשיך עם אותו שמן 5W30 - המנוע עובד מעולה אין רעשים אין בעיות לחץ שמן ואין אכילה של שמן ואם היה לי נזק למנוע או לרינגים אז אכילת שמן היתה הסימן הראשון ואני לא כזה עדין עם הרכב.

גם בגולף הקשישה מילאתי בטיפול האחרון 5W 30 - הרכב אוכל שמן - כליטר ל 2000 ק"מ אך מעבר לזה אין שום בעיה וגם אכל שמן באותה מידה עם צמיגות 40 אצל בעליו הקודמים.

כדי להיות הכי בטוח שים 5W40 ACEA C3 VW 502

אם ממש בא לך להתפלסף יש אחלה אתר שניתן ללמוד ממנו המון

http://www.viscopedia.com/basics/

הזול עולה ביוקר

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...