Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב

כשאני נוסע עם מזגן, מצטברים אדים מבחוץ על מרכז השמשה הקדמית והדרך היחידה לנקות את זה היא על ידי הפעלת המגבים כל דקה.

אמנם יש ברכב (מרצדס 2007) כפתור, שיעיל מאוד בחורף, שמזרים אוויר חם בעוצמה על השמשה הקדמית, אבל בקיץ הוא עינוי.

אין אפשרות להזרים אוויר קר על השמשה.

חשבתי שאולי זה קשור ליחידת הוואקום מגומי של זרוע הסלולרי (שסביבה מצטברים האדים), אבל פירקתי אותה וזה לא עוזר.

מצאתי שלל עצות לגבי אדים בחורף, אבל לא מצאתי לגבי הקיץ.

תודה מראש לעונים.

עריכה אחרונה על ידי איתן_כ
פורסם

נכון שזה קורה רק בערב, כשחם ולח ומזגן באוטו עובד? במיוחד בתנועה איטית?

בצהריים לא קורה?

וכתם האדים ממוקם בדיוק מעל פתחי הזרמת האוויר לשמשה?

אם זה המצב, יש לי תאוריה. אני לא בטוח שהיא נכונה אבל אפשר לבדוק.

תאטום עם מסגינג טייפ לבדיקה את פתחי יציאה האוויר לכיוון השמשה.

אם זה פתר את הביעה, אז מדף כיווני האוויר לא סוגר לחלוטין את זרימת האוויר ושמשה אפילו שהבורר מכוון לכיוון תא נוסעים או לכיוון הרגליים.

האוויר הקר שמוזרם לשמשה בתנאי האקלים שקיימים בערב בעונה זו גורם להתאבות מים מהצד החיצוני.

שוב, יש מצב שכל זה שטויות. תאוריה בלבד שמחייבת בדיקה.

פורסם (נערך)

בוקי נראה לי שאתה צודק,

לי בסיטרואן c5 יש את אותה בעיה בשעות ובתנאים שכתבת, וזה בדיוק בגלל מה שכתבת יש בריחה של מיזוג קר מהפתח הפשרת אדים שנמצאת מול כל רוחב השמשה בחלקה התחתון,

אודה לך אם תפרט יותר לגבי החומר מסגינג טייפ, עלויות, קניה, אופן שימוש,

תודה ויום טוב.

עריכה: שמתי לב שיש בריחה חלשה מכל הפתחי אוורור בו זמנית (דבר שלא אמור להיות עם בורר בכיוונים נמצא רק על פתחי החזית הגבוהים) הבנתי שיש מנוע פנימי שיש עליו כמין מדף שאחראי על הזריקה והחלוקה, כנראה שיש שם איזו בעיה, איזה כלים צריך, ואיך, לדעתך אפשר לבדוק זאת.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי איצי בר

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

מסגניג טייפ זה סתם נייר דבק שמשתמשים בעבודות צבע.

מה שהתכוונתי זה לחסום איתו את הפתח לבדיקה ליום אחד ולראות אם זה משפיע.

לא פתרון קבוע.

פורסם

עריכה: שמתי לב שיש בריחה חלשה מכל הפתחי אוורור בו זמנית (דבר שלא אמור להיות עם בורר בכיוונים נמצא רק על פתחי החזית הגבוהים) הבנתי שיש מנוע פנימי שיש עליו כמין מדף שאחראי על הזריקה והחלוקה, כנראה שיש שם איזו בעיה, איזה כלים צריך, ואיך, לדעתך אפשר לבדוק זאת.

תודה רבה.

הגבת עוד לפני שערכתי אודה לך אם תתייחס לזה, או כל פיתרון קבוע אחר.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

Buki גאון!

התיאוריה שלך שזה נובע מאוויר קר על השמשה התבררה כנכונה.

גיליתי שיש כפתור גלגלת, שצמוד לפתח האוויר מתחת השמשה הקדמית ואפשר פשוט לסגור אותו.

בזה הבעייה נפתרה.

כך גם אני חוסך אוויר "מיותר" מהמזגן. אני מקפיד לסגור את הפתחים לנוסע ליד הנהג ולנוסעים מאחור, אבל לא הייתי מודע שיש עוד מקום שהאוויר יוצא ממנו.

תודה רבה!

• תוכן חדש...