Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שקשה לי קצת להבין על איזה מדרגה מדובר.

לא שמתי לב לחלונית ביקורת.

קשה לי מאד להאמין שהצלחת שרופה אחרי כל כך מעט קמ, ברכס הקודם הרפידות החזיקו 60 אלף, והצלחות נשארו אותם צלחות.

לא השתנה התוואי נהיגה ואני נהג יחיד.

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

פורסם

עדיין לא רואים את מצב הרפידות. בקשר לצלחות - נוצר בהם קאנט משחיקה , זאת אומרת העובי שלהם כבר לא מה שהיה. אם עוד לא חרטו את הצלחות, בהחלפה הקרובה של הרפידות אפשר ומומלץ לשלוח את הצלחות לחריטה (בתנאי שהעובי של הצלחות יאפשר מבחינה בטיחותית ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות.

את הרפידה החיצונית רואים בבירור שהיא עבה.

כשהעברתי את היד על הצלחת לא הרגשתי את המדרגה שמרק סימן, אבדוק אותה שוב.

תודה

פורסם

רואים בתמונה שיש מדרגה ( קאנט ), לא צריך להרגיש ביד. האיזור בין שני החצים האדומים בתמונה הוא המקום שהרפידה לוחצת על הצלחת וגורמת לשחיקה. אין מה לבדוק - זה קורה בכל הרכבים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרפידה אכן נראית עם המון בשר כך שאין בעיה. הייתי ממליץ בכל מיקרה להביט גם על הרפידה הפנימית שלרוב נאכלת יותר מהחיצונית שצילמת. לגבי המדרגה לא נראית חריגה במיוחד ואני דיי בטוח שהצלחת רחוקה מהמינימום המותר ומהחלפה!

פורסם (נערך)
תודה על התגובות.

את הרפידה החיצונית רואים בבירור שהיא עבה.

כשהעברתי את היד על הצלחת לא הרגשתי את המדרגה שמרק סימן, אבדוק אותה שוב.

תודה

אם יש לך מיקרומטר או קליבר ניתן למדוד את עובי הדיסק ולדעת אם הדיסק במידה הנדרשת.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אי אפשר על סמך תמונה כזאת להבין כלום.

יש דיסקים שהעובי שלהם כשהם חדשים הוא נגיד 22 מ"מ, והעובי המינימלי המותר הוא 20.

כלומר עומק מדרגה באיזור 1 מ"מ בכל צד זה כבר דיסק שצריך להחליף.

גם את הרפידה אני לא מצליח לראות כמו שצריך, תצלם דרך פתח ביקורת מקדימה.

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל מכל הפעמים שיצא לי לנסוע על ניסן מיקרות הרגיש לי שהברקסים ממש בולמים גרוע (גם מיקרות חדשות)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תוכן חדש...