Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגפי עבודה? - תנו יד :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

נכון לרגע זה יש לי מגפי עבודה של חברת TMS, הלכתי לפני שלוש שנים בערך ליבואן במערב ראשון (לכיוון החוף במשה דיין)

לצערי הרב אני מתקשה למצוא עליו פרטים באינטרנט כדי לברר האם הוא עדיין שם (או קיים באופן כללי)

אז הנה אני מוצא את עצמי מחפש מגפי עבודה בשנית, התקציב הוא עד 400 שקל בערך.

עדיפות לנעל מסיבית, מונעת החלקות (על משטחים רטובים), ואם אפשר ואף רצוי ברזל מגן על האצבעות.

מגפי העבודה הנוכחיים שלי מספקים לי את כל זה אבל לצערי הרבה הם התבלו מאוד והסוליה כבר לא רוצה להשאר על המגף.

Seat Mii 3Doors

פורסם
הלכתי לפני שלוש שנים בערך ליבואן במערב ראשון (לכיוון החוף במשה דיין)

לצערי הרב אני מתקשה למצוא עליו פרטים באינטרנט כדי לברר האם הוא עדיין שם (או קיים באופן כללי).

מניח שמדובר בחברת אינטרו בטיחות, שהיו בזמנו (ואולי עדיין) יבואן נעלי העבודה הגדול בארץ. אין להם אתר אינטרנט אבל יש מספר טלפון: 03-952-3022. יושבים למיטב ידיעתי ברח' יוסף ספיר 6, מול המפעל של אלקטרה.

פורסם
מניח שמדובר בחברת אינטרו בטיחות, שהיו בזמנו (ואולי עדיין) יבואן נעלי העבודה הגדול בארץ. אין להם אתר אינטרנט אבל יש מספר טלפון: 03-952-3022. יושבים למיטב ידיעתי ברח' יוסף ספיר 6, מול המפעל של אלקטרה.

אני דיי בטוח שאתה הפנת אותי בזמנו דרך פולגז!

תודה רבה דריש, כרגיל ממשיך במצוות.

Seat Mii 3Doors

פורסם
הם קיימים ונמצאים באוותו המקום...

הגעתי ורכשתי, תודה.

אולי נעליים צבאיות ? אפשר לקנות בריקושט...

יש לי נעליים צבאיות, זה לא משתווה למגפיים שרכשתי.

קח בחשבון שהיום 400 שקל זה מה שאני משלם על רדבק, לא יודע אם זה טוב יותר או פחות לא מכיר את מה שאתה מדבר עלו.

למען האמת אין לי מושג לגבי הרדבק (באופן כללי לא מכיר את המגפיים האלה) אבל המגפיים שרכשתי מעולות, כבר הספקתי לעשות איתן משמרת מאז.

איזה דרגת בטיחות נדרשת? S1, S2. לפי זה נוכל להמליץ.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פה איבדת אותי חבר יקר, אין לי מושג... סה"כ רוצה שיהיו עמידות למשטח רטוב (כמו ריצפת מטבח רטובה), עמידות בפני חפצים כבדים (יש להם חתיכת פלדה/פלסטיק קשיח מקדימה ששומר על האצבעות), וכן הגנה על הרגל באופן כללי (ככל הנראה אשלב גם עבודה בתור שליח ולא כל כך מתחשק לי להסתובב עם מגפי רכיבה).

Seat Mii 3Doors

פורסם

לזכרוני, התוספת המשמעותית בs3 היא העמידות לחדירת חפצים חדים דרך הסוליה.

השבוע הייתי באינטרו, יש להם מבחר יפה. כולל כמה זוגות שממש קשה להאמין שהם נעלי בטיחות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא מזמן כתבתי בפירוט על סוגי נעלי עבודה איכותיים. זה לאחר ניסיון עם מגוון נעלי

עבודה יקרות. אינטרו ללא ספק הכתובת לנעלי עבודה בטיחותיות מעוצבות/איכותיות.

קרא כאן תראה כמה מבחר יש.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?577601-%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%A0%D7%92%D7%94-%D7%A2%D7%99%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AA/page2&highlight=%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%99+%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94

אגב יש לי נעל חדשה של DIKE מידה 44 ללא שימוש. אבל היא לא נעל גבוה.

הנעל הראשונה בלינק. נוחות ברמה גבוה, נגד החלקה כולל הגנה בתחתית הנעל, עור שעבר ציפוי נגד רטיבות, נעל ברמה מאוד גבוה -החיסרון זה המחיר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?577601-%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%A0%D7%92%D7%94-%D7%A2%D7%99%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AA/page5&highlight=%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%99+%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94

• תוכן חדש...