Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לא מזמן ג'נטים חדשים מסגסוגת (Speedline Comp2 למי שמתעניין).

אני מעוניין לעשות להם ניקוי עדין בחול ואז צביעה באבקה - הבנתי שזו הדרך התקנית לצבוע ג'נטים.

אני מעוניין לצבוע אותם בצבע אפור כהה מטאלי (נקרא לעתים gun metal ונראה כך)

חומר הגלם של צביעה באבקה (שאיני יודע מה הוא... אולי מישהו יאיר את עיני) - הוא לא נפוץ.

כמו כן, עפ"י מה שנאמר לי הוא נמכר בחבילות ענק של 25 ק"ג שעולות כמה מאות שקלים!

א. למישהו יש השערה כמה כמות חומר אצטרך ע"מ לצבוע 4 ג'נטים של 14 אינץ'?

ב. איפה כדאי לקנות את חומר הגלם לצביעה באבקה, והאם ניתן להשיגו בכמויות יותר קטנות או מחירים יותר שפוים?

ג. אני מאוד מעוניין בשמות של מקומות טובים שעושים ניקוי בחול וצביעה באבקה (בד"כ מקומות שמתעסקים בצביעת מתכות). מצאתי רק 2 מקומות שמבצעים את שניהם, ואחד המקומות ירד מהפרק. כמו כן יהיה מצוין אם במקום יש חומרי גלם, ואולי אולי צבע אפור כהה :twisted: (בחצם בבארות יצחק למשל יש להם רק צבע לבן, כל צבע אחר אצטרך לקנות).

ד. חיפוש בפורום העלה את נושא "ההחלקה" לאחר הצביעה, מה זה? וכמו כן, האם יש לצפות את הג'נטים בלכה לאחר הצביעה?

ה. עצות כלליות לגבי תהליך הצביעה? מדוע אגב צריך לצבוע באבקה ולא בצבע אחר דוגמת צבע אפוקסי?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אני ממליץ לך לפנות לדרור מהפורום. לא זוכר בדיוק את התהליך המדויק אבל הג'אנטים שלי היו חלודים וכיום הם נראים כמו מיליון דולר (מחר יהיו תמונות). לפי מה שאני זוכר עשו קודם ניקוי חול, אח"כ צביעה בצבע יסוד אפוקסי ורק אח"כ 3 שכבות של צבע. הבעיה היא שהמקום שעשה את זה נמצא בצפון (לפי הניסיון שלי הכל בצפון יותר זול). יצא לי (אם זכרוני לא מטעה אותי) כ-150 ש"ח לג'אנט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חברת טרלידור צובעת את המוצרים שלה (לא רק סורגים, גם מעקות וכו') באמצעות אבקה, כולל מעקה אצלי בבית שצבוע באפור שאתה רוצה.

שווה לך לבדוק אם הם יסכימו לעשות לך את השירות הזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חברת ישפר צובעת דברים בעזרת אבקה...

וגם "ששון צבע", אבל הוא נימצא בצפון (בית השטיה), והיה עוד איזה מקוב באזור התעשיה של מיגדל העמק (לא זוכר את שמו)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש בפ"ת, מכון שמתמחה ביישור ג'אנטים מאגנזיום בשיטה יחודית, והוא גם עושה צביעה לגאנטים.

כמו כן גם אצל יובל מלמד ניתן לצבוע גאנטים.

טלפון בה"פ.

פורסם

תודה רבה על כל התגובות!

אני כבר מבולבל לגמרי מכל הסוגים, נגיד באתר של ששון יש:

באבקות RAL

אבקות פוליאסטר טהור

אבקות אפוקסי טהור

אבקות מעורבות - אפוקסי וטהור

אין לי שמץ מה ההבדלים ומה אני צריך לדרוש. כמו כן, מוטי, מדוע אינך ממליץ על צביעה באבקה? לי המליצו דווקא על צביעה באבקה.

מוזר, את הג'נטים קניתי ממלמד (הם של סרוגו, הוא עשה לו טובה). הוא לא ציין שהוא מבצע צביעה אלא ניסה להפנות אותי למקומות אחרים. הוא זה שהמליץ לי אגב על צביעה באבקה. יתכן והוא צובע בשיטות אחרות אך באבקה הוא לא יכול (צריך ציוד אלקטרוסטטי).

נ.ב. מאוד חשוב לי לקבל השערה כמה ק"ג\ליטר אבקה אני צריך לרביעית 14 אינץ'. מישהו שצבע בעבר יכול לתת לי קנה מידה?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אני גם לא הייתי מתנגד לצבוע את הג'אנטים שלי.... ובמקרה גם אני רוצה את אותו הצבע...

אז תעדכן אותי בנושא...

Scooby WRX

• תוכן חדש...