Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

מחפש להחליף HU לאוונסיס 2009 שברשותי.

הדרישות הן:

1. Double Din

2. USB

3. תמיכה בניגון FLAC

4. בלוטות'

אין לי בעיה שתהיה ללא CD.

אינני מחפש מערכת מולטימדיה הכוללת ניווט וכו' שמייקרים את הרכיב (אני טועה?) - אלא משהו רק לניגון איכותי של אודיו.

לאחר ריצה על אתרי החברות הגדולות נתקלתי רק ב-2 הדגמים הבאים שעונים על הדרישות:

1. Kenwood DPX-5000BT - £107.86

2. US $116) JVC KW-R920BT)

האם למישהו יש המלצה על דגם נוסף?

האם מישהו מכיר את הדגמים האלה ו/או העדפה לאחד מהם?

איך ניתן לדעת האם המכשיר תומך בתדרי הרדיו בארץ. ז"א, מה עליי לחפש שכתוב עליו?

תודה מראש

פורסם

בגדול לגבי ענין המחיר אתה צודק.

מולטימדיה תעלה לפחות פי שניים (נראה שגם בחו"ל).

סוג המערכות הזה פחות פופולארי בארץ ולכן אני מסופק אם למישהו יש נסיון עם הדגמים שנתת.

לגבי התדרים, הראשון מאנגליה ולכן אמור להתאים, והשני אני מוצא תוצאות מאוסטרליה ולכן גם אמור להתאים.

בכל אופן, טווח תדרים "אירופאי" הוא לרוב 87.5-108.0 ודילוגים של 0.1MHz או 0.05Mhz (לחלופין 100kHz או 50kHz).

בדגמים אמריקאים הטווח יהיה 87.9-107.9 ודילוגים של 0.2MHz. לעיתים יש מכשירים שניתן להחליף בין הדילוגים ולעבור ל-European Tuning.

דגמים יפנים טהורים לדעתי מדובר על טווח FM שונה בעליל, ודגמים רוסיים עשויים להכיל בנוסף גם טווח נמוך (LW).

לגבי ענין ה-FLAC, שים לב למגבלות הפורמט הנתמך.

לפחות על הקנווד מצויין מגבלה של 16bit/48kHz.

דגם נוסף שנראה לי עונה לדרישותיך יהיה הפיוניר FH-X730BT.

נדמה לי שהיה למכירה בפורום יד 2 (הנה מצאתי), דגם קודם שלא מכיל תמיכה בפלאק אם אתה מוכן להתפשר בנושא.

פורסם

תודה על הטיפים.

מעניין מדוע סוג זה לא פופולרי בארץ....

באמת לא שמתי לב למגבלת הפורמט. האם ידוע לך על מגבלה כלשהי בדגם של פיוניר שהמלצת (באתר לא ראיתי)?

מה המלצתך לגבי עדיפות בין מותג פיוניר או קנווד?

פורסם

הערכה שלי היא, שרוב האנשים שמחליטים לעבור לדאבל דין מעדיפים ללכת על מולטימדיה מתוך מחשבה שזה יותר נוח ושהם יכולים לנגן שם סרטים מיוטיוב וכד' (למרות שלא חוקי תו"כ נסיעה) וגם בימינו לשקף את הטלפון הנייד כולל ניווט וכד'. מי שלא צריך את כל זה בדר"כ מסתפק במכשירי 1DIN סטנדרטים שזולים יותר או מעניקים איכות סאונד גבוהה יותר באותו רף מחיר.

לפי חוברת ההוראות של הפיוניר (עמ' 24) מדובר על עד 24bit/96kHz.

ועכשיו כשאני עובר עליה, אני רואה שהמערכת גם מכילה תיקוני זמן (Time Alignment) וקרוס 3WAY שזה מצוין ויאפשר לך כיוונים הרבה יותר מוצלחים (כתלות גם בשאר הסט-אפ שלך). מצד שני, יש מצב שהוא גם היקר בחבורה. לא לשכוח עלויות שילוח ומיסים בחישובים שלך.

בכל אופן, חשוב לשים לב מה מקור המכשיר (במידה ומשווק בכמה אזורים) ולא רק בגלל ענין הרדיו, אלא משום שיתכנו הבדלים קטנים במפרט לכל אזור.

פורסם

רק בשל התמיכה ברזלוציה גבוהה יותר, אלך על הפיוניר.

תוכל להמליץ על מתקין מאיזור השרון / מרכז (שמבין עניין גם באיטום הרכב)? צריך גם להתקין את שאר המערכת (אשאל בפוסט הבא).....

פורסם

תעשה חיפוש, כי היו כמה שאלות כאלו לאחרונה ויחסית באזור המדובר.

אני משוכנע שיש עוד כמה בעלי מקצוע חוץ מהנפוצים שיעמדו במשימה בכבוד.

• תוכן חדש...