Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

מעוניין לדעת לאחר שנשלח אליי בדואר מכתב דואר רשום ממשטרת ישראל על ביצוע עבירת תעבורה , והכנה לקראת הזמנה לדין , (עדיין לא שלחו את ההזמנה לדין) רק את המכתב כדי ליידע אותי על ביצוע העבירה.

אני נהג צעיר (לא חדש) בעל ותק 3 וחצי שנות נהיגה ועם עבר תעבורתי של עבירה 1 של טלפון בשנת 2013. (ממש בתהחלה שהוצאתי תרישיון)

מה עלי לעשות כדי להגיד שאמא שלי היא זאת שנהגה ברכב בזמן ביצוע העבירה (מדובר על עבירת תעבורה של מהירות 44 ק"מש מעל המותר בדרך עירונית)

אמא שלי עם רישיון 24 שנה ועם 0 עבירות תעבורה גליון נקי לחלוטין.

למי עליי לפנות כדי להגיד שהיא נסעה באותו זמן ברכב ? מתי לעשות זאת ? עכשיו איך ? לאחר ההזמנה לדין ?

ומה העונש הצפוי לה בהתחשב בותק הנהיגה שלה ?

תודה!

פורסם

http://www.police.gov.il/contentPage.aspx?pid=310&mid=12

"קיבלתי דוח קנס ולא אני נהגתי ברכב בזמן ביצוע עבירה. מה עושים?

אם לא נהגת ברכב בעת ביצוע העבירה, על פי החוק ניתן לדווח על הנהג שהחזיק ברכב בעת ביצוע העבירה תוך 90 ימים ממועד המצאת הדוח המקורי, ולא לשלם את הקנס.

בפנייתך עליך לציין את פרטי הנוהג ברכב בעת ביצוע העבירה (שם, מס' תעודת זהות וכתובת) ולצרף את צילום הדוח.

בנוסף יש לצרף הצהרת הנהג בפועל כי הוא מודה שהחזיק/נהג ברכב במועד ביצוע העבירה ולצרף צילום רישיון נהיגה בתוקף."

• תוכן חדש...