Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הפרוצדורה להגיד שנהג אחר נהג ברכב בזמן ביצוע העבירה ?

שימו לב! השרשור הזה בן 3038 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום ,

מעוניין לדעת לאחר שנשלח אליי בדואר מכתב דואר רשום ממשטרת ישראל על ביצוע עבירת תעבורה , והכנה לקראת הזמנה לדין , (עדיין לא שלחו את ההזמנה לדין) רק את המכתב כדי ליידע אותי על ביצוע העבירה.

אני נהג צעיר (לא חדש) בעל ותק 3 וחצי שנות נהיגה ועם עבר תעבורתי של עבירה 1 של טלפון בשנת 2013. (ממש בתהחלה שהוצאתי תרישיון)

מה עלי לעשות כדי להגיד שאמא שלי היא זאת שנהגה ברכב בזמן ביצוע העבירה (מדובר על עבירת תעבורה של מהירות 44 ק"מש מעל המותר בדרך עירונית)

אמא שלי עם רישיון 24 שנה ועם 0 עבירות תעבורה גליון נקי לחלוטין.

למי עליי לפנות כדי להגיד שהיא נסעה באותו זמן ברכב ? מתי לעשות זאת ? עכשיו איך ? לאחר ההזמנה לדין ?

ומה העונש הצפוי לה בהתחשב בותק הנהיגה שלה ?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.police.gov.il/contentPage.aspx?pid=310&mid=12

"קיבלתי דוח קנס ולא אני נהגתי ברכב בזמן ביצוע עבירה. מה עושים?

אם לא נהגת ברכב בעת ביצוע העבירה, על פי החוק ניתן לדווח על הנהג שהחזיק ברכב בעת ביצוע העבירה תוך 90 ימים ממועד המצאת הדוח המקורי, ולא לשלם את הקנס.

בפנייתך עליך לציין את פרטי הנוהג ברכב בעת ביצוע העבירה (שם, מס' תעודת זהות וכתובת) ולצרף את צילום הדוח.

בנוסף יש לצרף הצהרת הנהג בפועל כי הוא מודה שהחזיק/נהג ברכב במועד ביצוע העבירה ולצרף צילום רישיון נהיגה בתוקף."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3038 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...