Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך מיגוון מגברים בשוק....

יש לך רוקפורדים למינהם כגון 501X 801X ו4004 8008

יש לך חברות כמו בוס או פלנאט אודיו וסאונדסטרים(טעות שלי היתבלבתי בשם לפני זה)

בתקציב הזה הייתי מחפש מגבר מהחברות הנ''ל באמת שווה את הכסף..

תעשה סקר שוק במרכז ותחזור עם הצעות...

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לזכור שלא כל מגבר יענה לדרישות שלך, האם יש לך מעבד צלילים חיצוני ?

כי אם אתה מסתמך על ההגברה, תצטרך הגברה עם קרוס מלא לכל ברידג בנפרד, וכמובן בשביל תחימה מעודפת ומותאמת יותר .. קרוס מתכוונן.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן נכון שי צודק לא צריך להיתעלם מהקרוס אבל צריך להיתחשב עם בשאר הדברים במגבר כגון איכות יצור פינימית וחצונית(פחות) הרי קרוס זה לא כולה מגבר...

לסיכום ידידי ב2000שקל אפשר להביא מגבר איכותי ויכול לשמש לSQ ויכול לשמש לSPL מכובד מאוד ואם נישלב זה SQL(כמו שאצלי ברכב)..

פורסם

יש לי חבר שאמר שאני צריך לקחת מגברים עם טרנזיסטורים MOSFET מישהו יכול להסביר לי מה זה???

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

לדעתי המגבר הזה בכלל לא ברמתם של החברות שהוזכרו פה.... בארץ סתם מנפחים מחירים עובדה שבדיוטי פרי הוא עולה 200דולר ותאמין לי דיוטי פרי לא פרייארים...איכות בהתאם למחיר....:idea:

פורסם

אדי מתי תבין כבר שאם אתה שולל מוצר אתה צריך לתת את הסיבות לזה ?

ידידי זה מגבר מצויין

אתה יכול לעשות חיפוש בפורום ותראה שמי שחושב על המגבר הזה משהו רע זה רק אדי

• תוכן חדש...