Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרות לקוחות הזוי של eBay ו Buzzer

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחשיב את עצמי כמשתמש eBay מנוסה עם וותק של הרבה שנים ומאות רכישות ודבר כזה בחיים לא קרה לי.

- פריט קטן יחסית שהוזמן מאנגליה דרך "global shipping program"

- הפריט הגיע לארץ לפני חודש. חברת השילוח buzzer איבדה את הפריט וגם הודתה בכך לאחר

אין ספור טלפונים מצידי וניסיונות איתור.

- ב eBay הפריט עדיין מופיע תחת " in transit - delivery attempt" במעקב משלוח.

- פתחתי case דרך שרות הלקוחות של eBay ודחו אותי כי המוכר הצליח להוכיח להם

שקיבלתי את הפריט. לא ברור לי איך.

- פתחתי case נוסף וזועם והחזירו לי רק את עלות הפריט ללא עלות המשלוח (יקר יותר מעלות הפריט).

- חברת Buzzer לא מוכנה לפצות אותי ישירות ומפנה אותי לחברה אחרת בשם GCX.

לא מדובר על הרבה כסף אך זהו עניין עקרוני, כשל מערכות של כל המעורבים בדבר, לא ברור למה, עד עכשיו היו לי רק דברים טובים על שרות הלקוחות של eBay.

כמובן שאני לא מוותר, עדיין מחכה לתשובות נוספות.

מסקנה ראשונית שלי. תמיד להעדיף את המשלוח הרגיל של דואר ישראל. זה מגיע אלי לעבודה בלי שום בעיה.

gcx.JPG

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

אני חבר ב-eBay כשמונה עשרה שנה. אצלי ניסיון הפוך משלך: משלוחים בדואר ישראל פעמים רבות לא מגיעים או מגיעים באיחור רב.

אגב, גם לי היה ניסיון מר עם שירות הלקוחות של eBay. העניין הוא שבפריטים מסוימים אין לך באמת ברירה, זה או eBay או כלום.

נסה להסתכל על זה כך: לאורך השנים חסכת סכום ניכר בשל השימוש ב-eBay. תחלק את ההפסד הנוכחי בסכום הזה ותראה שאתה עדיין ברווח רב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

נכון, חסכתי רבות בעזרת eBay. בכלל המבחר ואפשרויות השילוח ללא תחרות. חבל שהשרות שלהם לא אחיד.

לגבי דואר ישראל, גם לי היה נסיון מר עם הסניף השכונתי אבל ברגע שפתחו סניף מקומי בתוך מקום העבודה שלי העסק הפך הרבה יותר פשוט, אמין ומהיר.

ברגע שמגיע חבילה אני מקבל מייל ממערכת ההפצה האירגונית שמודיעה להגיע לאסוף אותה ללא כל תור.

S60 Rdesign

פורסם

העקשנות משתלמת. סוף סוף הגעתי לנציגת שרות לקוחות של eBay שהבינה את הפערים. הזיכוי בדרך...

אצל buzzer ו GCX כבר הרמתי ידיים.

refund.JPG

refund.JPG

S60 Rdesign

• תוכן חדש...