Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום וחג שמח ,

יש לי יונדאי גטס 2007 1.4 עוד איזה 20 ק"מ אני מגיע ל180,000 וזה יהיה טיפול ראשון שאני עושה לאוטו בבעלותי, רציתי לדעת לאיזה מוסך כדי לעשות את זה אני מפ"ת אשמח לשמוע על איזה דברים להקפיד בטיפול או טיפים למינהם כדי שהאוטו ייתפקד יותר טוב בכללי מהטיפול.

עכשיו אני יודע שקוראים לזה טיפול גדול במה זה שונה באמת מטיפולים אחרים , אשמח לקבל אפילו עצות מאנשים שיש להם כרגע יונדאי גטס והם עשו טיפול כזה אשמח לקבל חוות דעת ממוסך באזור פ"ת .

תודה רבה .

פורסם (נערך)

אני במצב שלך מחליף את המצתים ברכב, אם לא ידועה לך היסטוריית הטיפולים של הרכב גם פילטר דלק, טיפול קטן גם כמובן [שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר ופילטר מזגן לבדוק אם הוא לא מזוהם] רצועות תזמון לבדוק מה המצב שלהן, תבדוק את מצב הרפידות בלימה ונוזל בלמים.

מה שחשוב זה שישימו חלפים שעומדים בתקן של היצרן.

אם יש לך ספר רכב תראה שם את מרווחי הטיפולים וכל כמה זמן להחליף רצועות מסויימות/נוזלים וכו', ואז לפי הקילומטרים שעברו תבין לבד אם צריך להחליף או לא

עריכה אחרונה על ידי mishawel
פורסם
אני במצב שלך מחליף את המצתים ברכב, אם לא ידועה לך היסטוריית הטיפולים של הרכב גם פילטר דלק, טיפול קטן גם כמובן [שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר ופילטר מזגן לבדוק אם הוא לא מזוהם] רצועות תזמון לבדוק מה המצב שלהן, תבדוק את מצב הרפידות בלימה ונוזל בלמים.

מה שחשוב זה שישימו חלפים שעומדים בתקן של היצרן.

אם יש לך ספר רכב תראה שם את מרווחי הטיפולים וכל כמה זמן להחליף רצועות מסויימות/נוזלים וכו', ואז לפי הקילומטרים שעברו תבין לבד אם צריך להחליף או לא

וכמה כל זה אמור לעלות ואיך אני יודע שהם מחליפים לי את הדברים הנכונים ומה שהם מחליפים הם שמים לי דברים תקינים עוד דבר כדי ללכת לדרייבר ? למוסכים שלהם ?

פורסם

טיפול 180 כמובן שווה ערך לטיפול 90K , מעבר להחלפת פילטרים שמן + אויר + מזגן שמן ונוזל קירור מחליפים גם רצועת תזמון (טיימינג) מצתים, והמהדרין גם מחליפים שמן של תיבת ההילוכים. כמובן שיש בדיקות של בלמים וכו' , שאלו ה"פינטס" בטיפול הזה.

העלויות יכולות להשתנות בהתאם למוסך שאתה הולך אליו וכמובן איכות החומרים והאם מקורי או לא.

בגטס שלי אני נוהג להקפיד על מקורי לרכבי.

המחירים יכולים להגיע גם ל2500 שח בקלות , תלוי מה מצאו בטיפול כלקוי ברכב.

מוסכים לא חסר, אני מטפל ביונדאי ראשלצ,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
טיפול 180 כמובן שווה ערך לטיפול 90K , מעבר להחלפת פילטרים שמן + אויר + מזגן שמן ונוזל קירור מחליפים גם רצועת תזמון (טיימינג) מצתים, והמהדרין גם מחליפים שמן של תיבת ההילוכים. כמובן שיש בדיקות של בלמים וכו' , שאלו ה"פינטס" בטיפול הזה.

העלויות יכולות להשתנות בהתאם למוסך שאתה הולך אליו וכמובן איכות החומרים והאם מקורי או לא.

בגטס שלי אני נוהג להקפיד על מקורי לרכבי.

המחירים יכולים להגיע גם ל2500 שח בקלות , תלוי מה מצאו בטיפול כלקוי ברכב.

מוסכים לא חסר, אני מטפל ביונדאי ראשלצ,

היי אליאנס אפשר לדבר איתך בפרטי בטלפון ?

אשמח להתייעץ איתך כי יש לך את אותו רכב כמו שלי .

פורסם

לחברי קארזפורום יש הנחה במוסכים הראשיים של כלמוביל, אם זה הכיוון וחשבת לטפל שם תוכל לראות מחירון כאן:

http://www.carsforum.co.il/cars/site/colmobile#model_10

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כמו שניכתב בטיפול 180 יש צורך להחליף רצועת טיימינג. במוסך טיימינג לגטס עולה בסביבות ה 1000 שח. תוסיף לטיפול החלפה חלקית של שמן הגיר שזה בערך עוד 400 שח כולל העבודה. מצתים, שמן ופילטר, פילטר אויר...בקיצור אתה עלול להגיע לסביב ה 2000 שח ללא המעמ. שתהיה בעניינים שאם אתה קונה את החלקים ומבצע את הטיפול עצמאית יעלה לך 700 שח בערך הכל.

פורסם (נערך)

מחזק את הבחור שמעליי. צור קשר עם יונדאי שופ ואז עם אבי חלפים, ותבדוק אצל מי יוצא יותר משתלם. רשימת חלפים והערכת מחירים:

-שמן 5W40 סינטטי מלא יורול = 100 שקל

-פילטר שמן מקורי 25-30 שח

-פלאגים BKR5ES-11 = רביעייה ב-60 ש"ח.

-פילטר אוויר מקורי או חליפי איכותי 40-50 שח.

-טיימינג - רצועה + מותחן + פולי סרק - סט חליפי בסביבות 250 ש"ח. משאבת מים חליפית 100-150 ש"ח.

-נוזל קירור מקורי תרכיז 2 ליטר = 65 שקל.

-רצועות אביזרים צריך לבדוק ואם צריך להחליף - סט של 3 רצועות אמור לעלות בסביבות 80-90 ש"ח.

-נוזל בלם חצי ליטר יורול דוט 4 = 20 ש"ח

-שמן גיר בתקן SP-3 יורול - שלושה בקבוקים ב-140 ש"ח

-פילטר מזגן סיני.

-וכמובן בדיקת ברקסים.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
שלום לחברי הפורום וחג שמח ,

יש לי יונדאי גטס 2007 1.4 עוד איזה 20 ק"מ אני מגיע ל180,000 וזה יהיה טיפול ראשון שאני עושה לאוטו בבעלותי, רציתי לדעת לאיזה מוסך כדי לעשות את זה אני מפ"ת אשמח לשמוע על איזה דברים להקפיד בטיפול או טיפים למינהם כדי שהאוטו ייתפקד יותר טוב בכללי מהטיפול.

עכשיו אני יודע שקוראים לזה טיפול גדול במה זה שונה באמת מטיפולים אחרים , אשמח לקבל אפילו עצות מאנשים שיש להם כרגע יונדאי גטס והם עשו טיפול כזה אשמח לקבל חוות דעת ממוסך באזור פ"ת .

תודה רבה .

יש הסטוריה לרכב?

האם קיבלת מהמוכר קבלות על טיפולים שהוא עשה?

אם לא קיבלת, כנס למוסך מורשה יונדאי ותבקש להוציא הסטוריה לפי מספר רכב.

יכול להיות שתראה רק 3 טיפולים של השנים הראשונות 2008, 2009, 2010 וזה לא כ"כ יעזור לך.

אבל יכול להיות שהיד הראשונה או השניה המשיכו לטפל במורשה עוד כמה שנים ויכול להיות שעשו טיימינג נניח בשנת 2012 ב 140.000 ק"מ אז השנה אתה לא צריך לעשות טיימינג.

אם אין שום הסטוריה ושום תיעוד של שום דבר אז צריך לעשות טיפול מלא לפי המפרט שכתב אסף.

• תוכן חדש...