Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון בלבד.

איפה לטייל עם העולל? מזרח? מערב? וגאס?

הנחות יסוד:

יומיים שופינג בטוח יהיו

יום אחד לונה פארק או דיסני

כפיר הג'ינג'י

פורסם

טיול עם תינוק בן שנתיים?נשמע כמו סיוט להורים וסיוט לתינוק.

תטיילו לאן שתרצו,התינוק ממילא לא יזכור כלום.בדוק.

סלע

פורסם

עשינו משהו דומה אבל יותר קרוב. מה שענו לך נכון כל מילה. הסיוט יתחיל עוד במטוס, כאשר ילד יבלה עליך כל 11 שעות טיסה. ימשיך בניו יורק וכל יעד שתרצה להמשיך. אני במקומך הייתי יורד מזה או מחליף ליעד יותר קרוב. חבל על הכסף. הוא גם באמת עוד לא בגיל כדי לזכור חוויות. לוקחים ילדים לאורלנדו בגיל8-10 לפחות

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

+12 למה שכתבו קודמי. עם תינוק בן שנתיים סע לנופש ביוון, 11 שעות טיסה עם ילד קטן... סיוטטטטטט לך ונוסעים האחרים.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

האופציה במערב היא וגאס (שופינג) ואז לוס אנג'לס לוורלד דיסני או יוניברסל סטודיוז.

במזרח זה מנהטן, ניו ג'רזי (שופינג) ואז פלורידה לדיסנילנד וחבריו.

אם זה טיול ראשון שלכם בארה"ב, אז האופציה המזרחית טובה יותר במובהק. תלוי גם בעונה שבה נוסעים (יולי-אוגוסט בוגאס זה סיוט, אבל גם בפלורידה לא דבש).

מסכימה עם כל מה שכתבו על נסיעה עם תינוק, לי יש נסיון בארה"ב עם ילדים גדולים יותר (8-12) וגם איתם זה לא פשוט- להם ולהורים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

הטיול הראשון שלי בחו"ל עם ילדים היה כאשר הבן הצעיר היה בן 3.5. שבוע בפריס. הילד היה שקט מאד בטיסה, כשנחתנו התברר שהיתה לכך סיבה טובה - הוא קדח עם ^39. כיון שהגענו אחה"צ היינו צריכים להזמין רופא תורן בלילה, וחלק נכבד מהטיול הילד - שירד מהעגלה בגיל 14 חודש - ישב על הכתפיים שלי. אתה מדבר על ילד צעיר יותר שידרוש הרבה תשומת לב.

יש מדינות שממש בנויות לילדים צעירים (במחשבה ראשונה אני חושב על הולנד ופינלנד). חפש כזו באירופה, או מצא איזה אתר בטן-גב (אם זה מתאים לך ולאשתך). רק שמר על הילד מפגעי השמש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה כל כך תלוי באופי הילד.

איך הוא עם טיולים בארץ? נסיעות ארוכות?

בדיוק לפני ארבע שנים היינו בארה"ב עם הילדה שהיתה אז בת שנה וחצי, גם אז אנשים הסתכלו עלינו כאילו אנחנו משובשים בדעתנו. אבל מה לעשות, רצינו ויכולנו לעשות טיול בארה"ב ולהשאיר ילדה בת שנה וחצי עם סבתות ל-19 ימים לא היה בא בחשבון (גם בשבילה וגם בשבילנו).

הטיול כלל שבוע וחצי באזור מנהטן עם מגורים אצל משפחה בלונג ביץ' + בערך road trip של 1800 ק"מ עם רכב שכור שכלל נהיגה של בערך 300 ק"מ ביום ללא תכנון מוקדם זולת מתאר מסלול כללי. בטיול נסענו לאורך החוף המזרחי ממנהטן דרך ניו ג'רזי, דאלוור, מרילנד עד וירג'יניה ומשם עלינו חזרה דרך ריצ'מונד, וושינגטון DC עד למנהטן. בכל לילה לא ידענו היכן נישן ופשוט זרמנו עם הדרך ואיך הילדה הרגישה. שילבנו נהיגה יחד עם עצירות ספונטניות לשופינג, סתם מנוחה וגם חצי יום בגן חיות בשביל הילדה.

למנהטן נסענו משהו כמו 5 פעמים ברכבת מלונג ביץ' (משהו כמו 45 דקות כל כיוון) וחרשנו את העיר היטב. הילדה היתה גם בעגלה והרבה במנשא עלינו. קל זה לא, אבל אפשרי. אנחנו מאוד נהננו בטיול כי ילדים בגיל הזה יחסית נוחים (אח"כ זה נהיה קשה יותר, היום כשהיא בת 5.5 לא יודע אם הייתי עושה את זה עם הרבה הליכות במנהטן).

טיסות- סיוט! עד גיל שנתיים הילד עליך וזה לא נוח. ילדים בגדול לא ממש אוהבים טיסות. בטיסה לשם היה סביר ביותר אבל עדיין לא קל, בטיסה חזרה אשתי הגיעה לארץ מותשת לגמרי! צריך לזכור שהטיסה היה רק האמצעי לכיף של הטיול ולבודד את החוויה הזאת שלא תשפיע על השאר. מעל גיל שנתיים הילד יושב במושב נפרד וזה להערכתי קל יותר.

בהצלחה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זה מאוד תלוי איך הילד בנסיעות בכלל. הילדה שלי מאוד נוחה בנסיעות.

בגדול 300-400 ק"מ ביום בארה"ב זה לא הרבה שעות נסיעה, משהו כמו שלוש עד ארבע ביום וזה סביר. מנסים לתזמן את רוב הנהיגה לשעות בהן הילד ישן.

Sent from my D5803 using Tapatalk

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...