Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אאוטלנדר סביבת נהג מיושנת, אז ספורטאז' מרגישה כמו שנות ה-80 במראה הפנימי שלה. הכל צועק פלסטיק עלוב, ואני אומר את זה אחרי שישבתי ברכב הזה.

על המראה החיצוני המאוד מכוער (יחסית לאאוטלנדר החדשה ויחסית לדגם הקודם) אני כבר לא מדבר.

בקשר לכל קשקושי הבטיחות, אני עם אאוטלנדר 2*4, שמגיע בלי תוספות בטיחות אקטיביות למיניהם, ועם המובילאיי אני מרגיש בטיחות לעילא ולעילא. כל סטיה מנתיב, כל רכב שאני מתקרב אליו מלפנים, ואפילו מהירות שאני עובר מעל המותר, מיד הוא מצפצף. חינוך מחדש.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי. הסתבכתי.

הייתי היום בנסיעת מבחן באאוטלנדר. לא התרשמתי. לא מאיכות הנסיעה והכח של המנוע, ולא מהשורה השניה (יושבי השורה השניה לא היו מרוצים). מעבר לזה שווי החברה נחתך בחצי בשבוע האחרון וזה עלול להיות פתח לצרות בעתיד.

מה עוד ראינו היום?

- CX5: מרווח ונח ליושבים אך תא מטען מרגיש קטן

- טוסון: עשה רושם טוב אבל אנחנו לא מתלהבים מלקנות קוריאני

- ראב4: נראה אופציה טובה. צריך לעשות נסיעת מבחן. קראתי דעות פושרות.

- ספורטאז: קטן מידי

- פורסטר: הגעתי למסקנה שאני לא אנצל את יכולות השטח שלו

- X Trail: מרווח מבפנים. חשש ממנוע דיזל רועש.

- רנו גרנד סניק:נח בפנים, אך מרגיש מיושן וכנראה לא נקנה רכב ארופאי

המלצות? תובנות?

פורסם

טוסון וספורטאז' זה +- אותו האוטו, לא הבנתי מה הבעיה עם קוריאניות ,אתה קונה רכב לא מדינה.

עברת על רוב הקטגוריה מלבד הCRV, הקוגה ,הטיגואן ה3008 והאקווינוקס.

מאחר ופסלת אירופאיות אתה נשאר רק עם הCRV והאקווינוקס.

הCRV יקר ואני לא חושב שהוא מצדיק את המחיר שלו.

ראב 4 היברידי נכנס בתקציב?

פורסם

התא מטען בטוסון הרגיש עם יותר פוטנציאל מהספורטאז. אתה כנראה צודק לגבי הקוראניות....

אנחנו לא נוסעים הרבה וכנראה הראב ההיברידי לא יצדיק את עצמו (הבנתי שהוא לא כל כך יעיל). שווה את המאמץ?

פורסם

יש גם ניסאן קשקאי, אבל הביקורות עליו לא מלהיבות.

מצד שני, כל אחד והטעם שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה מחפש תא מטען, האקווינוקס לוקח את כולם בהליכה עם 892 ליטר.

חסכון בדלק? הקשקאי דיזל (בכל מקרה שקלת אופציות עם 5 מקומות בעיקר אז אפשר לקבל את החסכון עם תא מטען שמיש במקום עוד שתי מקומות באקסטרייל).

מבחינת רעש, אני רגיל מדיזל שהרעש נשאר בעיקר בחוץ ופחות בפנים אבל לא חוויתי קשקאי/אקסטרייל.

הראב 4 ההיברידי ישתלם בעיקר אם אתה נוסע הרבה בפקקים, והוא גם בעל ביצועים טובים מאוד ביחס לקטגוריה.

פורסם
יש גם ניסאן קשקאי, אבל הביקורות עליו לא מלהיבות.

בארץ אולי, אבל בחו״ל הביקורות לא פחות ממעולות. פה מנוע הבנזין לא מלהיב.

פורסם

אבל אנחנו בארץ...

ולכן גם המילה דיזל עדיין נשמעת כמו קללה לאחוז גבוה מאוכלוסיה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אני חושב שהרכב היחידי שלא הוזכר עד כה הינו הדציה דסטר.

ברור שאין רכב אחד אידאלי.

את הדרישות קראנו בתחילת השרשור, אבל צריך לדרג את הדרישות, מה חשוב ביותר ומה יפסול את הרכב.

כך בשיטת האלמינציה תשאר רשימה קצרה יותר.

לעניין, כמו שציינו הטוסון והספורטז' הן אחיות ודומות מאוד בגודלן.

אולי הקישור הבא יעשה קצת סדר (הכוונה לסרטון הקצר):

http://m.ynet.co.il/Articles/4796118

להבנתי אתה מחפש רכב שיכיל בנוחות 3 ילדים (באילו גילאים לא ברור).

במידה ומדובר בילדים בגיל העשרה, אם אתה שם את הדרישה הזו בראש, יתכן ומספר רכבים נופלים, כמו ה-cx5 (תעלה גבוה ומרחב מצומצם מאחור).

הראב 4 - בעל רצפה שטוחה מאחור.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

תודה שוב לכל העונים.

בעקבות התשובות שלכם ולאחר מחשבה נוספת החלטתי לא לפסול מדינות (:wink:) ולהקפיץ לראש רשימת הדרישות את הבטיחות.

אחת המערכות הכי חשובות שנכנסת כסטנדרט למכוניות החדשות היא מערכת הבלימה האוטונומית (AEB). לספורטאז, CX5 ואאוטלנדר (בגירסה היקרה) יש את המערכת אך אם הבנתי נכון רק הספורטאז מסוגלת לעצור או להאט במהירויות גבוהות. האם זה נכון?

בנוסף בדקתי באתר של NCAP ונראה שה CX5 והאאוטלנדר נבדקו רק בשנת 2012 לעומת הספורטאז שנבדקה ב 2015. מ 2012 הבדיקות הוחמרו (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4632644,00.html) מה שאולי מעמיד בסימן שאלה את כמות הכוכבים שה CX5 והאאוטלנדר היו מקבלות היום.

בהנחה שלא רוצים להתפשר על יכולות בטיחות משמעותיות וציוני ריסוק מקסמיליים האם הספורטאז היא האופציה היחידה?

פורסם

נכון להיום, רק בספורטאז' מותקנות מערכות בטיחות אקטיביות (בקטגוריה של suv).

בתקציב של 185k ניתן לקבל את דגם ה-GT.

במבצעי מכירה כמו של חבר או הוט ניתן לקבל הנחה על הדגמים.

ברכבים אחרים מותקנות מערכות התראה פאסיביות של מובילאי.

לידיעה, תוך מספר חודשים יגיע גם הטיגואן, שככל הנראה יצוייד עם מערכות דומות (אין עדיין מידע מדויק). מה גם, שככל המראה, המחיר שלו יהיה גבוה.

פורסם

לסובארו צמיג רזרבי קטן.

אני לא הייתי קונה רכב שטח (אפילו שבילים) ללא צמיג רזרבי בגודל מלא.

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...