Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש - מיני / סופר מיני עד 105K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

מחפש רכב חדש עד 105 אלף

אנחנו זוג צעיר ואולי עוד שנתיים עם ילד.

סופר מיני / מיני חשוב אוטומטי , חסכוני ומאובזר

שברולט ספארק 2016 החדשה - לא ידוע לי אמינות וטיפולים

יונדאי I20 החדשה

קיה ריו החדשה

הונדה ג'אז החדשה - לא ידוע לי אמינות ומחיר טיפולים

מאזדה 2 החדשה למרות שהיא טיפה יותר יקרה עדין רוצה לדעת אם שווה ?

או סוזוקי סוויפט לחכות לינואר 2017 לצורה החדשה

כרגע יש ברשותי סוויפט 2012 שגם קניתי חדשה מהחברה ,הבעיה שהם מגיעות לא מאובזרות ויקרות מאוד וזה הוריד לי מהם .

רכב גרמני לא מתחשק לי בכלל . אז אם יש עוד המלצות אשמח מאוד מאודץ . תודה וחג שמח אנשים יקרים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הספארק היא מיני והרבה יותר זולה מאשר 105 אלף,כמיני היא רכב טוב,הכי מאובזרת,זריזה מושבים נוחים אם כי מעט צרים.

בתקציב שלך הייתי מוריד את היונדאי בגלל המנוע וגם את הריו מאותה סיבה.

הייתי בודק את הפיגו 208 שמציעה נוחות טובה לצד זריזות במחיר של 94 אלף.

רנו קליאו גם זריזה מאוד וניראית מצוין,אבל מאחור היא צפופה יותר ומעט נוקשה יותר.

הגאז פחות חזקה אך מציעה מרווח גדול יותר לצד תדמית אמינות מצוינת ולכן תשמור על ערכה טוב יותר.

המזדה פחות הרשמיה אותי בסוכנות,המושבים לא היו לי נוחים למעט גירסת הפיור לבן אבל היא יקרה יותר,גם המראה ניראה לא ממש עדכני אם כי האיבזור טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגלל שבעתיד סביר להניח שיהיה ילד, אז הונדה ג'אז הכי תתאים. זאת הסופרמיני הכי מרווחת ויש מקום לעגלה בתא המטען. חוץ מזה האוטו אמין, המנוע סבבה וסה"כ אוטו מעולה.

אני לא ממליץ על קיה ריו ועל יונדאי i20 בגלל מחיר גבוה שלא מוצדק (במיוחד ב-i20 שהאבזור שם מועט). ובנוסף הן צורכות הרבה דלק והמנוע לא משהו. המאזדה 2 רכב טוב אבל קצת יקר לדעתי ותא הנוסעים צפוף.

לגבי הספארק- זה רכב מיני (עם תא מטען קטן) ולדעתי אתה צריך סופרמיני כי בעתיד יבוא הילד..

פורסם

חשובה לך זריזות הרכב? אם פחות, היונדאי גם נראית טוב וגם מרווחת. בדוק גם את הטיוטה יאריס.

אם כן חשובה זריזות- בדוק את הפאביה וכמו שציינו פה, את הפיג׳ו 208.

פורסם

חוץ מסחירות לא רואה סיבה להמליץ על יאריס, לא מתבלטת בכלום בהשוואה לשאר.

הגאז' נשמעת מאוד מתאימה -הכי מרווחת והכי בטוחה בקטגוריה.

ריו וI20 הייתי פוסל עקב יחידות הינע מיושנות.

לא יודע מה יהיה עם הסוויפט , בנתיים הבלנו אוטוטו מגיעה וקיבלה רק ארבעה כוכבי בטיחות בגרסה שמצוידת באבזור בטיחות.

208 לטעמי רק בגרסה מאובזרת , החוסר אבזור באקסס הפריע לי.

פורסם

אני אישית לא מבין למה לא ציינת באפשרויות את הפיקנטו , רכב מצויין עם 7 שנות אחריות והחוות דעת עליו מצויינות , אני בעלים של פיקנטו בקושי ראיתי מוסך וכשראיתי זה היה באשמת חברה שלי (חניות זה לא הצד החזק שלה) , בכל אופן זאת ההמלצה שלי .

פורסם

עם כל הכבוד לפיקנטו, אין לה מה לעשות ליד 208 או ג'ז או איביזה, היא קטנה יותר, מיושנת בתחושה, חסרת עידון בנסיעה, חלשה יותר, בקיצור היא בליגה נמוכה יותר כמעט מכל בחינה. אולי היא זולה יותר ( כאן נכנסת השלוש דלתות ה"ספורטיבית" מטעמם שכנראה מצליחה לא רע ונותנת סטירה לכל הגיון אלמנטרי ), אבל למי שיש כמה לירות נוספות טוב יעשה אם יבחן מכוניות מעט יותר רציניות.

פורסם

עוד מעט יוצאת הבלאנו חדשה ממליץ לך לחכות לראות איך היא ואז להחליט כי לפי מה שהבנתי זה הולך להיות רכב נדיר והוא גם יותר מרווח מהסוויפט

פורסם

מה נדיר בו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לסלריו חיכינו קרוב לשנתיים. מעניין כמה זמן יקח עד שהבאלנו תגיע ארצה, ובאיזו קונפיגורציה. וכמובן שיש שאלות האם סוזוקי פתרו את הבעיות שהתגלו במבחני ה-NCAP (ויותר גרוע - סביר שלא נדע זאת כיון שנדיר ביותר שמתבצע מבחן חוזר).

פות"ש - הייתי שואל שאלה אחרת: מדוע להחליף את הסויפט כעת? אם מתוכנן ילד בעוד שנה - שנתיים, למה לא להמתין עד אז, לחסוך כסף ואז להחליף לרכב יותר גדול ונוח למשפחה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...