Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השימוש שלי די מועט, בזמן התואר המדפסת עבדה הרבה ועשתה עבודה מצוינת.

מוזר שדווקא עכשיו כשאני מדפיס פעם ב... היא החליטה לשבוק חיים.

3 סוגי תקלות שראיתי:

1.חורקת בזמן ההדפסה, תופעה ישנה שדי השלמתי איתה.

החריקה לא חזקה אבל קיימת.

2. לכאורה נראה שהמדפסת עובדת אבל יוצאים דפים חלקים, יוצאים מספר דפים יחד.

3.דפים נתקעים בתוך המדפסת ונדרש כוח בכדי להוציאם.

למרות האמור לעיל, מדי פעם אני מצליח להדפיס מספר דפים. עד שהתקלות חוזרות על עצמן.

פורסם

אני לא מבין יותר מדי במדפסות.

בדוק את גלגלי הגומי במנגנון העברת הניר. יתכן שהם יבשים.

אני פעם כמעט התיאשתי ממדפסת בראדר, בסוף התברר שפירור ניר נכנס בין אחד הגלגלים לבין הפלסטיק סביבו ותקע אותו. הפירור הורחק והמדפסת שבה לעבוד.

בעבודה סבלתי מתקלה דומה (לא זוכר את דגם המדפסת, אבל היא עבדה קשה, לפחות 100 דפים ביום משך די הרבה שנים), כאשר המצב הפך בלתי נסבל הצלחתי לשכנע את האחרי להחליפה.

בימים אלה, שבהם מדפסת ליזר בסיסית עולה 250-500 ש"ח, ספק אם כדאי להשקיע בתיקון מדפסת ישנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
השימוש שלי די מועט, בזמן התואר המדפסת עבדה הרבה ועשתה עבודה מצוינת.

מוזר שדווקא עכשיו כשאני מדפיס פעם ב... היא החליטה לשבוק חיים.

3 סוגי תקלות שראיתי:

1.חורקת בזמן ההדפסה, תופעה ישנה שדי השלמתי איתה.

החריקה לא חזקה אבל קיימת.

2. לכאורה נראה שהמדפסת עובדת אבל יוצאים דפים חלקים, יוצאים מספר דפים יחד.

3.דפים נתקעים בתוך המדפסת ונדרש כוח בכדי להוציאם.

למרות האמור לעיל, מדי פעם אני מצליח להדפיס מספר דפים. עד שהתקלות חוזרות על עצמן.

כל הדפים יוצאים רקים? או שהיא גורפת כמה דפים יחד, יוצא דף אחד תקין ואיתו עוד כמה רקים?

אם כל הדפים יוצאים רקים זה:

מגעים לקרטרידג' (טונר) מלוכלכים או שבורים/עקומים.

תוף לא מסתובב (גלגלי שיניים שבורים או שחוקים, אולי בגלל זה החריקה).

ספק מתח גבוה לא תקין.

לייזר לא עובד - סיכוי נמוך, וגם היה נותן כנראה הודעה תקלה בדרייבר ולא מגיע ל Ready.

אם יש רק בעיית הפרדה - תוציא את המגירה, על המגירה יש פד הפרדה - פלסטיק שחור בזווית 45 מעלות, על הפלסטיק יש גומיה, תנקה אותה קצת עם אלכוהול. מתחת לפד ההפרדה יש קפיץ, בדוק שהוא קיים.

מעליו (במדפסת כמובן) יש גומיית גריפה בצורת "חצי ירח", תנקה אותה גם.

אם היא תמיד גורפת דף אחד שנתקע ביציאה, ועוד דף אחריו שיוצא מהמגירה ונתקע מתחת לטונר - זה סולונואיד גריפה. יש על הוסולונואיד הזה מדבקת ספוג שאמורה להשתיק את ה"קליקים" שלו. עם הזמן הספוג הופך לדביק, פחית הסולונאויד נדבקת אליו וזה גורם לגומיית גיריפה לעשות יותר סיבובים ממה שצירך ולגרוף שני דפים זה אחר זה. ואז כמובן הם נתקעים כי יש חריגה מבחינת אורך. אפשר את שאריות הספוג הזה לנקות לגמרי, הסולונאויד יעבוד רגיר רק עם קצת יותר רעש. אבל זה מצריך פירוק הפלסטיקה החיצונית.

כשיש דפים תקועים, על תמשוך אותם בכוח. מה שמחזיק אותם זה התנור, יש שם שני גלילים שמייבשים את הטונר בטמפרטורה גבוהה ובלחץ. יש מאחורי המדפסת דלת, תפתח אותה ותראה שתי ידיות ירוקות לשיחרור לחץ בתנור. תוריד את הידיות האלו ואז תוכל לשחרר דפים תקועים ללא הפעלת כוח.

תנסה לבדיקה לזין נייר דרך פתח שמעל המגירה, דפים בודדים כמובן. זה מנטרל בעיות הפרדה למינהן.

פורסם

זה משתנה - לפעמים אני מנסה להדפיס דף אחד ואז המדפסת גורפת שני דפים או שלושה ומוציאה אותם ריקים.

לפעמים כשאני מדפיס כמה דפים (נגיד5) הראשון יוצא טוב והשאר ריקים או שבהתחלה כמה ריים ואז חלק מה5 מודפס ואחרי זה הדפים נתקעים.

פעמיים נכנסתי להגדרות המדפסת על מנת להדפיס דף בקרה והמדפסת עבדה טוב .

פורסם

תנקה את מערכת הגירפה כמו שכתבתי.

תפעיל את המדפסת בלי המגירה.

תרמה אותה, תלחץ מלמטה על דגלון נוכחות נייר עם היד ותשלח להדפסה עמוד בודד.

האם גומיית "חצי ירח" עושה שני סיבובים? היא אמורה לעשות סיבוב אחד בשגרה, אבל אם לא הצליחה לגרוף, היא מנסה פעם נוספת.

האם בהזנה ידנית (דרך פתח שמעל המגירה) תמיד עובד תקין?

מתחת למכלול טונר יש גליל העברה מספוג. תנקה אותו עם משהו יבש, תוודא שיושב טוב במקום.

חוץ מזה, יכול מאוד להיות שמלול טונר שלך לא תקין. הוא עולה בערך כמו מדפסת חדשה (ממוחזר עולה חצי) ולכן אם אתה לא יכול לארגן אחד אחר לבדיקה, אז אין הרבה מה לעשות.

פורסם (נערך)

תנסה לבדיקה לזין נייר דרך פתח שמעל המגירה,

מעניין מה שאתה כותב :oops:

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...