Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההנאה משיוט איטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק לא הבנתי לגבי הכריזמה - רכב ספורט מעולה שתוקף פניות אכזריות, או נגעלת מכל רגע?

כשמקבלים את הרכב החדש, חובה לספר כמה מסריח וגרוע הישן היה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פשוט , על הרכב הישן לא היה לך אכפת , גם אם יהרס בתאונה , ולכן "קרעת" אותו.

על הרכב החדש אתה שומר.

סע רגוע ובנתיב הימני , ותהנה מהחיים.

זה גם נכון, בהחלט. אבל הקטע הוא שעם הרכב הישן לא נהניתי מ"שיוט".... אז נהניתי מלהשתולל איתו, לקחתי פניות מטורפות בכוונה כדי לבדוק את גבולות הרכב, איך הוא מחליק. זה היה סוג הנאה אחר, עכשיו אני נהנה הרבה יותר משיוט רגוע... תנוחה גבוהה, מרגיש כמו מלך ולא ממהר לשום מקום.

הרכב ה"מכוער" מושך המון מבטים בכל מקום שאני נוסע וזאת גם סיבה לשייט במהירות נמוכה ולחייך לאנשים..

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
כשמקבלים את הרכב החדש, חובה לספר כמה מסריח וגרוע הישן היה.

ממש לא, כתבתי את אותם מילים גם כשהרכב היה אצלי...

פורסם
זה גם נכון, בהחלט. אבל הקטע הוא שעם הרכב הישן לא נהניתי מ"שיוט".... אז נהניתי מלהשתולל איתו, לקחתי פניות מטורפות בכוונה כדי לבדוק את גבולות הרכב, איך הוא מחליק. זה היה סוג הנאה אחר, עכשיו אני נהנה הרבה יותר משיוט רגוע... תנוחה גבוהה, מרגיש כמו מלך ולא ממהר לשום מקום.

זה לא קשור לרכב. קוראים לזה להתבגר.

ברוך הבא למועדון. ב-11:00 יש קומפוט לארוחת צהריים. :wink:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לחבר קרוב יש מונדאו כמו של ממזרוס

הרגע חשבתי על כינוי לאוטו שלי - ממזראטי 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה לא קשור לרכב. קוראים לזה להתבגר.

ברוך הבא למועדון. ב-11:00 יש קומפוט לארוחת צהריים. :wink:

התבגרתי ביום אחד? לא נראה לי...

כשאתה נהנה משיוט נחמד, אין לך סיבה לרוץ לאף מקום. אתה מאיט כדי ליהנות מהרכב...

פורסם
כחודשיים של המתנה, היתה לי מיצובישי כריזמה עתיקה ומקולפת שנגעלתי מכל רגע. הוצאתי את העצבים על הרכב, קרעתי לו את הצורה והשתוללתי בכבישים.

מאז שקיבלתי את האאוטלנדר, המובילאיי כמעט ולא היה צריך לצפצף. אני נהנה עד בלי די משיוט רגוע ושליו, לוקח פניות בצורה רגועה ועדינה ומבסוט מהחיים כמו אבא שלי עליו השלום.

הריח של הרכב החדש מטריף, הסאנרוף מאיר עלי ונותן לי תחושה שהרגשתי כשנהגתי על ג'יפ מרצדס בארצות הברית שנה שעברה. חבר הביא לי את הרכב לכמה שעות (עולה לו גרושים בליסינג) ונזהרתי לא לעשות נזק חלילה. גם אז אני זוכר את עצמי נהנה משיוט רגוע בצורה שאני לא מכיר את עצמי.

מה אתם אומרים?

קודם כל תתחדש,

דבר שני - מה רק בכריזמה? לאחי היתה אחת והרכב נסע נחמד מאד - מתאים מאד לרגוע

לגבי השתוללות - מה לאאוטלנדר ולהתנהגות כביש? מנותק מאד

קנית אוטובוס, מה יש להשתולל איתו?8)

אני צוחק וצוחק וצוחק - עשית לי את היום :)

קובי

:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה תלוי באופי של הרכב. יש מכוניות שכמה שלא תנסה לא תצליח לנהוג רגוע בהן, כמו כל המיני הזולות הקטנות האלה. אלה רכבים שאם אתה נוסע בהם רגוע אתה מרגיש ששואבים לך את שמחת החיים. יש מצבים מסויימים שמכריחים אותך לנהוג בלחץ, למשל עקיפות או שמירה על הקצב בעליה. אבל כשיש לך רכב עם מנוע אטמוספרי גדול שמפיק את מירב המומנט בסל"ד נמוך וגיר אוטומטי, אתה תנהג רגוע כי זה מרגיש נכון יותר. גם נוחות הנסיעה משפיעה על זה. ברכבים לא נוחים אתה תרצה לסיים את הנסיעה מהר יותר, ברכב שנעים לשבת בו עם מתלים רכים שמגהצים כבישים משובשים אתה לא ממהר לאף מקום. אלא אם זה איזו מפלצת סלון שעושה הכל, גם נוחה בטירוף וגם מהירה כמו טיל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עד שהתרגלתי לשרשור הקודם של מיצובישי עבר הווה עתיד, צריך עכשיו להתרגל לשרשור חדש.

outlander התיאורים שלכם כל כך פיוטיים שאני חושב שכדאי לך להוציא ספר.... אני מתחייב לרכוש עותק ואפילו בלי בדיקה והתחייבות על גיר, מנוע ושאר ירקות.

פורסם
זה תלוי באופי של הרכב. יש מכוניות שכמה שלא תנסה לא תצליח לנהוג רגוע בהן, כמו כל המיני הזולות הקטנות האלה. אלה רכבים שאם אתה נוסע בהם רגוע אתה מרגיש ששואבים לך את שמחת החיים.

יש לזה שם, במקום מכונית אומרים סוהרסנית [לצופי הארי פוטר בלבד].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...