Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתארח באילת בסוף שבוע אני אישתי ו2 הילדים. הדיל הוא רק עם ארוחת בוקר . שאלתי כמה יעלה לי להוסיף רק ארוחת ערב בשישי, רוצים 180 שח לאדם ולילד 120 זה כמעט חצי מכל הדיל

מחפש מסעדה טובה למשפחה עם תקציב של עד 300 שח +-

המסעדה חייבת להיות ללא מאכלי ים .לא מחפש מסעדה פלצנית , רוצה לאכול אוכל טוב וטרי

אישתי מאוד רוצה מאוד סיני \יפני, אני זורם

פורסם

אם המבורגר בא בחשבון, יש את הברבי שהיא בערך המסעדה היחידה באילת שאפשר לקרוא לאוכל שלה "טעים".

ממליץ להזמין מקום מראש, כי בערבים מאוד עמוס שם.

בהצלחה.

פורסם

הייתי שם לפני שבוע. אגאדיר היה פשוט מגעיל בטירוף (המבורגר מגעיל, לחמניה יבשה וצ'יפס משומן ושרוף בצורה מוגזמת). לא יודע מה קרה להם. ברביס גרם לי ולכל מי שהיה איתי קלקול קיבה. פעם שעברה הם היו מצוינים.

יש את תרשיש 9, תנסה אותם, או כמובן ג'ירף...

פורסם

עם תקציב של 300 ש"ח, הם יתקשו להסתדר שם.

אשתך רוצה סיני, לך לג'ירף!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני בשוק שאשתך יודעת מה היא רוצה לאכול בארוחת ערב עוד 3 ימים...

אשתי אפילו לא הצליחה להחליט מה היא רוצה ללבוש עוד מהבוקר.

פורסם

מבחינתי ג'רף לא בא בחשבון, הסיני מתובל יתר על המידה ולא בטוב טעם. היפני שלהם, שזה סושי בעצם, מורכב בצורה גרועה שלא נעימה לא לעין ולא לפה.

יפני\אסייתי טעים עם חומרי גלם טובים המתורגמים למנה סופית הנעימה לחך זה קודם כל מיקה. שהמראה והמיקום לא יאפילו על הרושם, מסעדה עם מחירים סבירים מאוד ומנות טעימות כולל סושי (שגם מורכב טוב יותר מרוב מקומות שהרבה יותר יקרים).

עוד בגזרת יפני\אסייתי יש את הסושייה היושבת יחד עם מסעדת תרשיש. גם כן מקום נחמד, מחירים סביברים עם אוכל די טוב. כאן יש לציין את השירות לטובה.

זאת ועוד, מסעדת ג'ינג'ר, די פלצנית עם מנות יחודיות שחלקן עוברות את גבול המורכבות המועילה מבחינתי.

בקיצור, כשאני באילת ורוצה לאכול טעים, בעיקר סושי, אני הולך למיקה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...