Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים וגשם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ציטוטים מפה ועד הודעה חדשה , בפועל ?בפועל , מרביתנו , אם יוצע לנו לבחור ללא תשלום בין שני צמיגים– d208rr או pirelly Diablo, נבחר באפשרות הראשונה .למה ? הרי לפי כל הציטטות והקישורים הצמיג "הפחות ספורטיבי" מתאים יותר לרכיבות ספורטיביות שאינן במסלול..הסיבה שלי , מהתחושות שלי ובסתירה לכל הציטטות – אני מרגיש הרבה יותר טוב על צמיג סופר ספורטיבי מאשר על צמיג ספורט תיור , איכות "ההדבקה" לכביש של הצמיגים אינה ברת השוואה. ההשוואה האישית שלי היא בין מישלין pilotrace לpirelly Diablo ואין מה להשוות , המישלין הספורטיבי לוקח בגדול.או לחילופין מצלר (שמפאת גילי המופלג איני זוכר בדיוק את הדגם , אבל הוא היה אכול שלוקי טופ אוף דה טופ ספורטיבי) מול d207 .

ממש לא נכון.

האם כל אחד היה מעדיף ZX10R על פני CBR1000RR? או דוגמא פחות אקטואלית אבל יותר טובה - האם כל אחד היה מעדיף CBR900 על פני ZX9?

כפי שיש אופנועים שהם עצבניים מידי ודורשים ריכוז ומשמעת שלא כל רוכב מוכן לשם אותם כך בדיוק עם צמיגים.

צמיגים סופר ספורטביים בעלי פרופיל קיצוני הם פשוט עצבניים מידי הם דוחפים אותך לתוך הפנייה ובעיקר משרים עצבנות וחוסר שקט.

צמיגי ספורט טורינג לעומתם הרבה יותר נטרלים משרים בטחון ונינוחות. נכון שיש מקומות שהם לעולם לא יגיעו אליהם אבל זה כבר תלוי בסגנון הרכיבה והטעמים של כל אחד.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
ממש לא נכון.

האם כל אחד היה מעדיף ZX10R על פני CBR1000RR? או דוגמא פחות אקטואלית אבל יותר טובה - האם כל אחד היה מעדיף CBR900 על פני ZX9?

כפי שיש אופנועים שהם עצבניים מידי ודורשים ריכוז ומשמעת שלא כל רוכב מוכן לשם אותם כך בדיוק עם צמיגים.

צמיגים סופר ספורטביים בעלי פרופיל קיצוני הם פשוט עצבניים מידי הם דוחפים אותך לתוך הפנייה ובעיקר משרים עצבנות וחוסר שקט.

צמיגי ספורט טורינג לעומתם הרבה יותר נטרלים משרים בטחון ונינוחות. נכון שיש מקומות שהם לעולם לא יגיעו אליהם אבל זה כבר תלוי בסגנון הרכיבה והטעמים של כל אחד.

במרביתנו : הכוונה לרוכבים הספורטיביים. אם אתה רוכב ספורטיבי ביסודך אתה לא תקנה אופנוע תיור וההיפך.

ההשוואה בין שני אופנועי ספורט ZX10 ו CBR1000RR אינה רלוונטית היות ומדובר באותה אוכלוסייה בעלת נטיות ספורטיביות , מילא אם היית משווה בין ZX10 ל VFR .

לגבי צמיגים סופר ספורטיביים - עלי הם משרים תחושת חיבור מדהים לכביש שלא לומר "היי ! יש לי דבק מגע בצמיג"

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם
במרביתנו : הכוונה לרוכבים הספורטיביים. אם אתה רוכב ספורטיבי ביסודך אתה לא תקנה אופנוע תיור וההיפך.

ההשוואה בין שני אופנועי ספורט ZX10 ו CBR1000RR אינה רלוונטית היות ומדובר באותה אוכלוסייה בעלת נטיות ספורטיביות , מילא אם היית משווה בין ZX10 ל VFR .

לגבי צמיגים סופר ספורטיביים - עלי הם משרים תחושת חיבור מדהים לכביש שלא לומר "היי ! יש לי דבק מגע בצמיג"

בין ספורט לתיור יש הרבה מאוד גוונים.

העולם די משעמם כשרואים אותו רק בשחור ולבן.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
בין ספורט לתיור יש הרבה מאוד גוונים.

העולם די משעמם כשרואים אותו רק בשחור ולבן.

אלא אם כן אתה רוכב על צמיג סופר ספורטיבי :wink:

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם

השאלה היא האם האופנוע הוא כלי יום יומי או כלי לטיולי סופ"ש וחג. אני לא יודע מה אצלך אבל אצלי למשל אופנוע משמש ל20.1 ק"מ בין הבית לעבודה (כל כך הרבה פעמים שרכבתי את זה שאני זוכר בע"פ) וגיחות לביתגוברין/רמתגולן/כביש הצפון ושות'. משום שאני לא מאמין בהחזקת שני סטים של צמיגים, צמיגים "תיור ספורט" הם פתרונות טובים.

(גילוי נאות: כל הנאמר לא נכון כרגע.. אבל חכו שאני אאסוף את הכסף ואחזור מהכרוכית לאופנוע)

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

נו ,אז מחר בבוקר אני הולך לשים זוג גומיות חדשות לאופנוע והחלטתי לבסוף על ספורט-תיור(עם נטייה לספורט).

המלצות לצמיגים ולמקומות להתקין יתקבלו בברכה (אפשר גם בפרטי).

די דחוף!

מודה,מודה,מודה...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
נו ,אז מחר בבוקר אני הולך לשים זוג גומיות חדשות לאופנוע והחלטתי לבסוף על ספורט-תיור(עם נטייה לספורט).

המלצות לצמיגים ולמקומות להתקין יתקבלו בברכה (אפשר גם בפרטי).

די דחוף!

מודה,מודה,מודה...

ג.

אני מבין שאתה רוצה לג'קסר שלך. עכשיו נשאלת השאלה איפה אתה בארצנו, אם אתה בתל אביב מומלץ לעושת סקר של איפה יש מה ובמידות שלך. לפעמים לאופנועים עם מידות חריגות (18 אינץ אם אני לא טועה) יש בעיה בלמצוא גומי תואם.

כמה טלפונים ממולצים לפני היציאה מהבית.

פורסם
אני מבין שאתה רוצה לג'קסר שלך. עכשיו נשאלת השאלה איפה אתה בארצנו, אם אתה בתל אביב מומלץ לעושת סקר של איפה יש מה ובמידות שלך. לפעמים לאופנועים עם מידות חריגות (18 אינץ אם אני לא טועה) יש בעיה בלמצוא גומי תואם.

כמה טלפונים ממולצים לפני היציאה מהבית.

הג'יקסר שלי אמנם הכי ישן שיש בארץ :wink:

אבל הוא מודרני לחלוטין(כמעט) ומתגלגל על ג'נט 17 מידות: קדימה 120 ואחורה 170 ואני מר"ג.

המלצות!!!?

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

משולש הקסם...

הרצל-שוקן-סלמה

זה המקום לחפש, אני לא זוכר מה נסגר עם הסאגה של יבואן הרישמי של מישלין או פירלי.

לאבזריון יש את ברידג'סטון שאני אישית מאוד אוהב (מנסיון).

מעבר לזה אני לא זוכר מי ואיפה.

פורסם
הג'יקסר שלי אמנם הכי ישן שיש בארץ :wink:

אבל הוא מודרני לחלוטין(כמעט) ומתגלגל על ג'נט 17 מידות: קדימה 120 ואחורה 170 ואני מר"ג.

המלצות!!!?

ג.

MEZ של מצלר - בחירה מעולה לספורט תיור, צמיג מעט נוקשה.

אני עם נסיון של שבוע וכ600 ק"מ עם ה D220 ומאוד מרוצה

גם כן פורום של אופנועים,

• תוכן חדש...