Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב מסוג דיהטסו שרייד של חבר שלי נדלקה נורית בקרה בצורה של סימן קריאה מוקף בעיגול ומחוץ לעיגול יש סימונים נוספים שעוטפים אותו חלקית (כמו נורית בלם יד עם תוספת). ידוע לי שנורית דומה ברכבים אחרים מודיעה על רפידות בלם שחוקות. בדקנו בספר הרכב, ומצאנו כי נורית זו אמורה להודיע כאשר מפלס נוזל הבלמים נמוך מהמינימום. בדקנו את נוזל הבלמים וזה מלא כמו שצריך (בין המינימום למקסימום טיפה מתחת לחצי).

רציתי לדעת האם יכול להיות שבניגוד למה שכתוב בספר הרכב, הנורית מודיעה על כך שרפידות הבלם גמורות?

בתודה מראש

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
ברכב מסוג דיהטסו שרייד של חבר שלי נדלקה נורית בקרה בצורה של סימן קריאה מוקף בעיגול ומחוץ לעיגול יש סימונים נוספים שעוטפים אותו חלקית (כמו נורית בלם יד עם תוספת). ידוע לי שנורית דומה ברכבים אחרים מודיעה על רפידות בלם שחוקות. בדקנו בספר הרכב, ומצאנו כי נורית זו אמורה להודיע כאשר מפלס נוזל הבלמים נמוך מהמינימום. בדקנו את נוזל הבלמים וזה מלא כמו שצריך (בין המינימום למקסימום טיפה מתחת לחצי).

רציתי לדעת האם יכול להיות שבניגוד למה שכתוב בספר הרכב, הנורית מודיעה על כך שרפידות הבלם גמורות?

בתודה מראש

נדב

נדב מה יותר פשוט ,מלפרק גלגל ולראות את מצב הרפידות,ומלאות אתמיכל נוזל הבלמים,

ואז סבירות גבוהה שהמצוף הנמצא במיכל יסגור מעגל חשמלי,ויכבה את המנורת האזהרה, אך זה לא פותר אותך , מלהוריד גלגלים , ולבדוק חשד לנזילה של נוזל בלמים , ממשאבות אופן בגלגלים,

או משאבה מרכזית!

יש לסדר זאת רק במוסך מורשה, ולא במוסך מדרכה!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...