Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חוץ מאנרג'ייזר יש להם גם את PowerUp ו StartUp באותו עיקרון של מותג מדבקה

היה לי StartUp החזיק שנה וחצי ללא שום בעיה, מעבר לזה מכרתי את האוטו אין לי מושג מתי המצבר מת. עלה ₪390 באוטו דיפו עם שנה אחריות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

וגם בוש שייכים לטלרון

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

אצלי דווקא רשום ספרד נקנה ב470 שח באוטודיפו 15ח אחריות

השאלה אם אמין ומחזיק מו המצברים המיוצרים בארץ?

פורסם
זה מותג מדבקה של מצברי טלרון (יבואנים של וארטה)

זה ממש לא מותג מדבקה [לפחות לא של טלרון].

היצרן הוא אותו יצרן שמייצר את וורטה, אבל שם המותג אנרג'יזר משווק יותר בארה"ב.

פורסם

by definition זה מותג מדבקה, טלרון קונה 1000 מצברים מאותו סוג בדיוק ומדביק עליהם מדבקות שונות לפי תקופת האחריות של כל מצבר.

(לצורך העניין מצבר וורטה עם שנתיים ומצבר startup עם שנה זה בדיוק אותו מצבר, רק מדבקה שונה ומחיר שונה כי יש מחיר לאחריות)

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא הבנתי, לפי מה נקבעת תקופת האחריות של כל מצבר?

חשבתי שאם החומרים והאיכות יותר גבוהים - המצבר יחזיק יותר ולכן תקופת האחריות ארוכה יותר והמחיר גבוה יותר

פורסם
by definition זה מותג מדבקה, טלרון קונה 1000 מצברים מאותו סוג בדיוק ומדביק עליהם מדבקות שונות לפי תקופת האחריות של כל מצבר.

(לצורך העניין מצבר וורטה עם שנתיים ומצבר startup עם שנה זה בדיוק אותו מצבר, רק מדבקה שונה ומחיר שונה כי יש מחיר לאחריות)

אתה ראית במו עינייך שזה מה שקורה בפועל ? האם פירקת מצבר וראית שהמבנה הפנימי דומה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

שאלה מתקילה, ברור לך שלא

היבואן ציין את מה שרשמתי מספר פעמים בפורום, בשבילי זה good 'nuff.

פורסם

אכן זה מה שרשם בזמנו נציג הייבואן בארץ. אבל לך תדע מה האינטרסיים של הייבואן לכתוב דברים כאלה והאם באמת מבחינת מבנה המצבר וטכנולוגית הייצור של המצברים דומה. ייתכן שכן אבל עד שאני בפועל לא רואה אז אצלי הכול בסימן שאלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הצבע של המצברים עצמם שונה, לכן אני לא חושב שזה המצב.

אני גם לא חושב שהמצברים זהים לחלוטין.

למה? כי נתוני הזרם של המצברים של אנרג'ייזר, וורטה וסטארט אפ שונים עבור אותה הקיבולת.

אני גם די בטוח שהאנרגייזר מגיעים עם המדבקה לארץ, אין מילה בעברית על המצבר.

אגב, היבואן אמר שהמצברים מיוצרים על ידי אותו יצרן והם באותה רמה, הוא מעולם לא אמר שכל המצברים זהים הם אותם המצברים וההבדל היחיד הוא המדבקה.

פורסם

יכול להיות שאנרג'ייזר מגיע ממפעל שלישי, או לא, דעתי מבוססת על סמך ההודעה הזאת

נקמיצי - קנית שקט במחיר מעט יקר יותר, אבל לא קנית איכות טכנית משופרת

טלרון מייבאת רק מצברי VARTA בשני סוגי אריזות:

קופסה אפורה עם מכסה כסף/כחול/שחור - במותג VARTA בלבד

קופסה שחורה ומכסה שחור- במותג PowerUp, StartUp

כל המצברים זהים לחלוטין והמקט של היצרן מצוין עלהם להשוואה

ההבדל במחירים מבטא רק עלויות האחריות ושיקוליים שיווקים של טלרון

מכאן שמצבר 12 חודש אינו נחות טכנית כלל ממצבר 20 חודש והבדלי המחיר מבטאים רק הבדלי חשיפה סטטיסטית לתקלות.

זה מבחינתי די חד משמעי

• תוכן חדש...