Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אולי נשמע לא קשור, אך הנה רקע:

מזה כמה שנים האור של לוח השעונים עובד לסירוגין. בדרך כלל אם הוא מתכבה ואני רוצה להדליק אותו, הפעלת אור גבוה תגרום לו גם להידלק.

בימים האחרונים אני חווה בעיה. הרדיו, השעון (זמן) והנעילת דלתות החשמלית מלבד דלת הנהג מפסיקים לעבוד, אני פותח את קופסת הפיוזים שבתוך הרכב והכל חוזר לעבוד, מבלי לגעת בפיוזים בכלל.

כל זה קרה אחרי שניסיתי למצוא פיוז שאחראי על המזגן לפני שבוע בדיוק. ולא מצאתי כזה... בסוף הייתה דליפת גז ומילאתי גז, הדליפה ככל הנראה מזערית גם ככה.

מהיום, השעון טורים תקוע על 0 והאיתות לא עובד כשאני מאותת ימינה או שמאלה, גם לא מופיעים חצי האיתות בלוח השעונים. איתות החירום פועל בלי בעיה, גם בחיווי בלוח השעונים וגם בנורות האיתות.

אור גבוה גם עובד בלי בעיות.

הרדיו, השעון זמן והדלתות לא עשו לי בעיות בנתיים.

אחרי כל מה שתיארתי כאן, כמו מה זה נשמע לכם? ואיזה קשר יש בין שעון טורים לבין איתות? שעון המהירות עובד כרגיל.

פורסם (נערך)

לאחר בדיקה יותר מעמיקה:

בסיבוב המפתח לא נדלקות נורות הבלם, שמן וכו'. בפתיחת הדלתות כאשר הרכב מונע - הצפצוף שמתריע מפני אורות דולקים לאחר כיבוי המנוע מתחיל לעבוד ולא נפסק.

כל התקלות האלו מתקשרות לדבר אחד - הסוויטצ'. כל הדברים שציינתי לעיל לא יכולים לעבוד ללא מפתח בסוויטצ' פתוח או ברכב מונע.

קיבלתי ריקול על מתג ההתנעה. בדקתי על מה הריקול, בעיית סיכוך שיכול לגרום לחימום ובמקרים קיצוניים לשריפה (אם כי לא קרתה עדיין). כך שהריקול לא הכי קשור לתקלה שיש לי, אך אולי כשיחליפו לי את הסוויטצ', גם זה יתוקן.

אך אם לא, למישהו יש הסבר לתופעה? מה גורם לבעיה הזאת? האם יש סיכוי שעדיין מדובר במשהו אחר, שזו אינה תקלה בסוויטצ'?

עריכה אחרונה על ידי ShiTHeaD
  • תוכן חדש...