Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלנדר מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

התחלתי בזמן האחרון לסחוט מלא פירות ותפוזים למיצים, נחוץ לי מאוד בלנדר טוב שישמש גם לגריסת קרח לימים החמים (ולערבובי אלכוהול שונים) ושירסק את הקרח, לא ישבור וישאיר חתיכות.

קיבלתי לינק למוצר באיביי שנראה איכותי מחברת breville דגם ACTIVE.

Breville Blend Active Personal Fruit Smoothie Blender 300 Watt White Green | eBay

יש גם בוואלה שופס מבצעים נחמדים ללא מע"מ עד הלילה.

אם למישהו יש המלצה על מוצר איכותי ולא גדול מדי שלא יקח לי מקום (ועד מחיר הגיוני של 200 ש"ח) אשמח לקבל עוד הצעות

תודה!

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

לי יש בלנדר של דהלונגי מזכוכית וכותש קרח ללא בעייה (להב שמותאם גם לקרח)- מרוצה ביותר.

רוב הבלנדרים מגיעים עם מארז פלסטיק שמקבל שריטות בכתישת הקרח אז להמנע מאלה שלא זכוכית

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
גבר אמיתי סוחט פרי הדר בידיים וקרח מרסק עם הגולגולת.

:lol:

נו טוב נכנעתי והזמנתי את המוצר, אחלו לי בהצלחה ואפרסם רשמים ממנו לאחר מכן.

Opel Adam S 2017

פורסם

האחרון שהיה לי זכוכית אני עדיין נתקל בחתיכות זכוכית ברגליים היחפות שלי מדי פעם בדירה.. לכן זה קצת מפחיד אותי, אבל ידועים לי היתרונות שלו.

אגב מה שבלינק למעלה אלו הם בקבוקים אישיים, שזה מצויין לי לחדר כושר או לעבודה בבקרים (פירות וירקות בתור משקה על הבוקר).

אגב, הג'פרי אדמס גורס את הקרח היטב?

Opel Adam S 2017

פורסם

מניסיון אחרי בלנדרים של מאות שקלים, הכי פשוט הכי טוב.

בלנדר של גרץ שישאיר לך עודף מ100 שח.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הבלנדר של will it blend יעשה את העבודה

יהיה נחמד לשתות מיץ פירות עם אייפון

GSI16V - הזמנתי לבסוף את מה שנתתי בלינק למעלה, הרבה חוות דעת טובות וציון של 4.7 באמאזון מתוך בערך 5000 ביקורות, מקווה לטוב

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...