Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישור קו פיג'ו 206 XS שנת 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ כרגיל להמשך ישור קו

הרכב חצה את ה100K וזה נראה לי סיבה מספיק טובה להמשיך את הישור קו של הרכב.

אורן שרותי רכב

1. תושבת גיר תחתונה + תושבת שנמצאת מתחת למצבר של חברת SASIC.

2. שמן גיר 2 ליטר מקורי.

3. גומיות O RING שנמצאות ברדיאטור חימום פנימי.

בתכנון היה להחליף את כל הרדיאטור שעשה נזילה ובסוף מתברר שזה הגיע מהגיומיות בלבד, והוחלף גומיות והנזילה איננה. יותר מזה אין מה להרחיב תושבות הוחלפו כרגיל ושמן גיר הוחלף גם כן.

שדרוגים ופינוקים לרכב

האמת זה שדרוג שרציתי הרבה זמן בגלל שהרכב לא מבוטח מקיף אז סופסוף הותקן אזעקת ביפר של חברת "SEEON" בעלות של 900 ש"ח ב"רדיו סנטר" חדרה סך הכל העבודה הייתה מאוד טובה סידור כבלים טוב, השירות מצויין, אין תלונות ממליץ.

הרכב נועל צמיגים משנת 2014 איפשהו באמצע של FALKEN ZE912, יש עוד בשר אבל טיפה סדקים ובכל זאת הוחלט להחליף אותם באחיו הגדול ZE914 ב"טייר קלאב" בחדרה בעלות של 1250 כולל איזון התקנה ומע"מ. סך הכל אני מרוצה נוחות צריכת דלק ואחיזה השתפרו במעט.

מוסך גבע

1. החלפת קלאץ של VALEO שמגיע עם המיסב ופלטה.

2. כבל קלאץ, שטאנגות, מחזירי שמן לגיר ולקראנק.

3. משולשים.

4. ניקוי מצערת איפוס.

הכל היה מקורי או תחליפי איכותי.

מי שמכיר את גבע יודע כמה הם מקצועיים, תוך כמה שעות הרכב היה מוכן השירות מאוד טוב המחיר גם כן. רוצה להודות לכולם על העזרה ובמיוחד למטבשי מהפורום שעזר לי מאוד ובלעדיו זה היה קשה יותר, אז תודה אחי.

וזהו סך הכל הרכב מושקע כל מה שתכננתי הוחלף בחלקים הכי טובים שיכול להיות גם אם זה עלה יותר, מי שמעניין אותו עוד מידע ומחירים מוזמן לדיירקט. הנה קצת תמונות מהאירועים.

IMG_20170413_110318.jpgIMG_20170413_114629.jpgIMG_20170413_115107.jpgIMG_20170413_125427.jpgIMG_20170518_144053.jpgIMG_20170526_123818.jpgIMG_20170606_202844.jpgIMG_20170616_132957.jpgIMG_20170616_133004.jpg

PEUGEOT 206XS

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בכיף, שמחתי לעזור. הרכב שלך מטופל כמו שצריך וזה יתגמל אותך בהמשך.

אני הייתי מחליף תפוח ידית הילוכים, כמו של ה-GTI.

טיפ, תשתדל לא לצלם בנהיגה. גם כי זה מסוכן וגם כי יש נשמות טובות באינטרנט.

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
בכיף, שמחתי לעזור. הרכב שלך מטופל כמו שצריך וזה יתגמל אותך בהמשך.

אני הייתי מחליף תפוח ידית הילוכים, כמו של ה-GTI.

טיפ, תשתדל לא לצלם בנהיגה. גם כי זה מסוכן וגם כי יש נשמות טובות באינטרנט.

תודה

וכן המקורי היה כמו GTI אבל הוא נשבר וקניתי חלופי, שישבר שוב אביא מקורי

וכן אני מצטער שצלמתי באמצע נהיגה זה היהטפשי שחושבים על זה

PEUGEOT 206XS

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...