Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

יש ברשותי קופר אס 2015,

החלטתי שהצמיגים הנוכחיים מסוג runflat ובכלל כל צמיגי ה runflat , לא יספקו לי לעולם את ההרגשה והאחיזה של צמיג ספורטיבי רגיל, במיוחד ובמידה והחליט לחזק את הרכב בהמשך.

לכן אשמח להמלצתכם לצמיגים במידה 205/45/17 , הדגשים :

- אחיזה

- שחיקה סבירה - יש לקחת בחשבון שאני נוסע לפחות כ 25,000 קילומטר שנתי , הכוללים נסיעה יום יומית וגם ימי נהיגה אגרסיביים יותר.

- איכות נסיעה ורעשים (היו לי בעבר טויו שהרגישו לי מאוד רועשים בנסיעה)

מחיפושים בפורום ראיתי מספר אופציות:

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Michelin Pilot Super Sport

Yokohama Advan Neova AD08

אשמח לשמוע מה מהן כדאי והאם יש אופציות טובות יותר?

ובנוסף - האם יש המלצה לערכת פנצ'רים וקומפרסור מומלצים ?

תודה רבה,

נאור:-P

פורסם

ראיתי כבר את הדיון הזה , הוא מעט ישן וכמו כן כמעט ואין שם תגובות רלוונטיות,

רוב הדיון היה ויכוח איזה סוג צמיגים יש במיני ולכן לא סיפק לי מספיק תשובות.

איזה דגמים כן כדאי לי להתמקד בהם ? אשמח לשמוע עוד דעות

פורסם

טוב לאחר שהתעמקתי בנושא היום עוד קצת אני מוריד את היוקהומה מהרשימה , הבנתי שהם רועשים יחסית לפי מספר אתרים. (בעבר היה לי ניסיון עם טויו שהיו רועשים, מה שמאוד פגע לי בהנאה מהנהיגה)

יש את הסופר ספורט במידה שלי וכרגע הם הפייבוריט שלי, עכשיו נשאר למצוא מלאי שלהם בארץ

במידה ולא אמצא אשמח להכוונה על מה כדאי ללכת, 2 אופציות חלופיות הן:

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

לעומת

Michelin Pilot Sport 3 PS3

מה דעתך ? הפילוט ספורט מתקרבים לרמה של הסופר ספורט ?

תודה

פורסם

נכון שאין בדיון שצירפתי יותר מדי דיון סביב הצמיגים עצמם, אבל כל הרלוונטים הוזכרו שם, וציינתי כי יש כבר דורות חדשים.

כמו כן, חיפוש נוסף ספציפית אחר אותם צמיגים יעלה מספר חוות דעת על כל אחד מהם.

לנסועה כמו שלך והדרישות הכלליות אני חושב (ולא מתוך נסיון השוואתי) שעדיף להתמקד באסימטריק או פיילוט ספורט או אחת מגרסאות הקונטי ספורט ולא ללכת לצמיגי הקצה האחרים שהוזכרו.

לאסימטריק 2 יש את מחליפו ה-3, שבמידה שלך אמור היה לצאת לשווקים רק באפריל, אבל אני רואה אותו נמכר כבר בחו"ל.

לפילוט ספורט 3 יש את מחליפו ה-4, אמור להיות זמין בחו"ל, בספק בארץ.

לקונטי ספורט מספר גרסאות, 2, 3 ו-5, לא יודע מה זמין במלאי ויש קצת דעות חלוקות לגבי מה מהם עדיף. ה-6 לא זמין במידה המדוברת.

לדנלופ יש את הספורט מקסס RT או SP Sport 01.

שים לב למגבלות קוד עומס ומהירות לפי המופיע ברשיון, שמא אחד מהנ"ל או אפשרויות אחרות שתמצא מגיעים עם נתון נמוך יותר.

פורסם

החלטתי באמת להתמקד בסוף במישלין סופר ספורט או פיילוט ספורט 3/4, או בגודייר F1 . עכשיו נשאר לבדוק זמינות בארץ.

תודה רבה

פורסם

כלומר לא מענין אותך שזה לא חוקי ולא תוכל לאשר זאת?

ההשפעות לא יהיו כנראה שמיים וארץ.

קוטר גדל קצת וישפיע ממש מעט על מד המהירות (1.5%), צמיג מעט כבד יותר, צריכת דלק תעלה אולי באחוזים בודדים, התנהגות כנראה לא תהיה שונה במיוחד - מצד אחד צמיג רחב מעט יותר אבל חישוק נשאר באותו רוחב וכו'. יש גם את כל הדיון המייגע הזה שנוגע גם בשאלה הזו בשלב כלשהו, אם אני זוכר נכון.

עצם המעבר לצמיג שאינו ראן פלאט יהיה משמעותי מספיק לדעתי.

• תוכן חדש...