Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גודל מסגרת ב-AppRadio 4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש עכשיו דאבל דין לאוטו שלי והסתכלתי באמאזון וראיתי שיש AppRadio 4, הורידו את הגודל ל6 אינצ' במקום ה7 הסטנדרטי, למה? והאם זה לא יתאים למסגרת שקניתי שמיועדת ל7 אינצ'?

http://www.amazon.com/dp/B00O8B7CFS/ref=dra_a_sm_ff_fx_xx_P2000_1000?tag=dradisplay-20&ascsubtag=0d8093d071582a2c305ea6fc74162459_S

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בדף המכירה שאתה העלת רשום במפורש: Fits double-DIN (4-Inch-tall) dash openings.

כמו כן, יש תמונה עם המידות.

"7 וגם "6 הן מידות גודל מסך סטנדרטיות לדאבל דין.

פורסם

זה יהיה משמעותי מול העיניים האינצ' הזה? אולי כדאי בכלל לקחת את ה3 שיש לו תצוגה יותר גדולה?

פורסם

אם לדייק, המסך הוא "6.2 ב-AppRadio 4.

לך לעוזי רדיו, בתקווה שיש לו מי מהם בתצוגה ותחליט לעצמך.

אני הייתי יותר מוטרד מפונקציות כאלו ואחרות, תאימות הממשק לטלפון נייד זה או אחר וכד'.

פורסם

מצוין שיש לו אפשרות להתמשק עם אנדרואידים ומירור לינק ויש לי גלקסי 6 אז אני לא צופה בעיות מהצד הזה.

פורסם

אז אתה תמים. ואם אתה רוצה להוציא מעל ל-2000 ש"ח ולגלות שזה לא עובד לך כמצופה, תפאדל.

מירור לינק זה טוב ונחמד, אבל יש גרסה 1.0 ו-1.1.

ממה שמופיע כאן: https://cert.mirrorlink.com/ProductListing/

כל ה-AppRadio למיניהם הם 1.0, ודווקא מכשירים "רגילים" מדור 2015 (למשל AVH-X5750BT) הם 1.1.

הגלקסי S6 הוא 1.1 ולכן יתכנו בעיות. בצע קצת חיפוש ברשת בנושא. אולי זה יעבוד בסופו של דבר, אבל צריך כנראה להתאמץ.

זו הסיבה שאני ממליץ בחום למצוא תצוגה של מכשיר כזה ולהתנסות מיד ראשונה איך הממשק פועל.

ובכלל, תמיד התרשמתי (לא בהכרח בצדק) שה-AppRadio למיניהם תואמים יותר בממשק שלהם לאייפונים.

כמו כן, יש איזו התייחסות ברשת לסוג של ממשק חדש של פיוניר בהקשר לטלפונים ניידים (חוץ מ-CarPlay ו-AndroidAuto) בשם AppRadio One.

פורסם

לא תמים, חסר ידע בתחום. בגלל זה באתי להתייעץ. יכול להיות שאלך על הדגם שהמלצת בהתחשב שזו בערך הפונקציה הכי חשובה לי.

תודה.

פורסם (נערך)

שים לב שיש כבר דור חדש (5850 לצורך הענין) שבה הם לכאורה נטשו את המירורלינק ומתחברים למכשירי אנדרואיד עם AppMode/One או איך שהם לא קוראים לזה עכשיו.

צריך להעמיק מחקר בנושא (כולל אילו אפליקציות עובדות עם הענין), והמלצתי לגשת לחנות עם תצוגה ולהתנסות בעצמך עומדת בעינה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

הייתי נוסע בכיף אבל עוזי רדיו בתל אביב זה שעתיים נסיעה ממני, ואין אצלי באיזור חנויות עם תצוגה, רק מכירה

פורסם

צפון?

באזור חיפה יש שני מתקינים מומלצים שאיני יודע אם יש להם תצוגה, ליאור מולטימדיה ואוטו'ס סאונד.

אפשרות נוספת, להמתין לתגובות ממשתמשים אחרים עם אחת מהמערכות האלו ועם טלפון כמו שלך, או סתם מישהו באזורך שיסכים להיפגש.

או להמתין למפגש פורום צפון וגם שם אולי יהיה מישהו מערכת כזו.

מעבר לזה, רק לשבת ברבאק על גוגל ויוטיוב.

שאלת אגב, האם גודל המסך של הגלקסי לא מספיק לך עבור ניווט אם ממוקם בצורה נוחה (בהנחה שזו הפונקציה העיקרית שאתה מחפש)?

פורסם

אני הרבה בדרכים עם אוזניה באוזן ומעדיף מסך גדול מול העיניים כדי להתקשר לאנשים וגם לניווט, אם אוכל לתקוע את הפלאפון באיזה פינה מחובר למטען ולא לגעת בו זה יהיה מעולה.

• תוכן חדש...