Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות רכב מאזדה 2 עם 120000 שנת 2008.

משיחה עם הבן אדם הוא אמר שמעולם לא עשה טיפול גדול, אלא רק תיקונים תקופתיים לפי קילומטרז.

יש לו ספר טיפולים, מוסך מורשה, אך לא יבואן. יד 2, פרטי.

בהנחה שמצב הרכב ממוצע לשנה, האם הקילומטרז הזה הוא סכנה ועדיף להתרחק? ראיתי רכב בשנתון 2009, עם 80000 שעולה 5 אלף יותר.

בנוסף, לגבי ה"פרטי". ברשיון רכב אמור להיות מצויין "פרטי" אם תמיד הרכב היה פרטי?

פורסם

איזה רמת איבזור הרכב אקטיב או דינמיק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שני הרכבים הם ברמת אבזור dynamic לפי המוכרים.

מה זה אומר בפועל? אני רק יודע שאמרו לי לא להתפשר על זה.

והמחיר הוא אזור ה40000 לזולה יותר.

פורסם
שני הרכבים הם ברמת אבזור dynamic לפי המוכרים.

מה זה אומר בפועל? אני רק יודע שאמרו לי לא להתפשר על זה.

והמחיר הוא אזור ה40000 לזולה יותר.

אני לא יודע איזה סקר שוק עשית, אבל לשלם 40000 על מאזדה 2 2008 זה כמו לקנות דציה ולשלם על אודי.

המחיר אמור להיות הרבה יותר נמוך משמעותית.

מאזדה 2 שנת 2008 עם ק"מ כזה לא אמור לעבור את ה-32000

לגבי ההבדל בגירסאות

לרוב מדובר באבזור כמו בקרת אקלים וכפתורים טיפה יותר יפים בדינמיק אבל מבחינת נסיעה לא אמור להיות הבדל

פורסם
אני לא יודע איזה סקר שוק עשית, אבל לשלם 40000 על מאזדה 2 2008 זה כמו לקנות דציה ולשלם על אודי.

המחיר אמור להיות הרבה יותר נמוך משמעותית.

מאזדה 2 שנת 2008 עם ק"מ כזה לא אמור לעבור את ה-32000

אין לי דרך מיוחדת לעשות סקר שוק - בדיקת המחירים בלוחות לדגם זה ושנתון זה + מחירון לוי יצחק ומחירון יד 2 (ששם רשום שהמחירון הוא 39200 לשנתון הזה ולקילומטר הזה).

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=21297&Year=2008

איך אני משיג מחיר כמו שאתה אומר, אשמח לדעת!!

פורסם
אין לי דרך מיוחדת לעשות סקר שוק - בדיקת המחירים בלוחות לדגם זה ושנתון זה + מחירון לוי יצחק ומחירון יד 2 (ששם רשום שהמחירון הוא 39200 לשנתון הזה ולקילומטר הזה).

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=21297&Year=2008

איך אני משיג מחיר כמו שאתה אומר, אשמח לדעת!!

עזוב את לוי יצחק, הוא לא שווה שום דבר כשזה נוגע למכונית הזאת.

בגלל שיש אלפי מאזדה 2 בכבישים אז הערך שלהם יורד מהמחירון כי יש שפע ורק רוצים למכור.

תעשה חיפוש ביד2 לפי הרכב שאתה רוצה ותראה מה רמת המחירים שאנשים דורשים וככה תגיע למחיר השוק.

כמובן מהמחיר שהמוכר דורש אפשרל לרדת במשא ומתן ובכפוף לתוצאות בדיקה

סתם לצורך השוואה אני מכרתי מאזדה 2 2010 עןם 115קמ ב-33000

פורסם
מדובר גם ב-6 כריות אוויר מול 2 בלבד

זאת הסיבה למה אמרו לך לא להתפשר ובצדק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי רועי, זה בדיוק מה שעשיתי, אתה יכול להיכנס ליד 2 בעצמך ולראות. המחירים לדגם דינאמיק (לא אקטיב) מאזדה 2 הם באזור שרשמתי. יכול להיות שיותר משתלם לקנות active.

מישהו נוסף יכול לאשש להפריח את מה שרועי אומר? כמובן בהתחשב בכך שמצב הרכב צריך להיות תקין. כל תקלה שתתגלה כמובן תגולם בירידת מחיר.

כמובן יש לציין שמדובר מפרטי.

ואני חוזר על השאלה הראשונה:

לגבי ה"פרטי". ברשיון רכב אמור להיות מצויין "פרטי" אם תמיד הרכב היה פרטי?

פורסם
היי רועי, זה בדיוק מה שעשיתי, אתה יכול להיכנס ליד 2 בעצמך ולראות. המחירים לדגם דינאמיק (לא אקטיב) מאזדה 2 הם באזור שרשמתי. יכול להיות שיותר משתלם לקנות active.

מישהו נוסף יכול לאשש להפריח את מה שרועי אומר? כמובן בהתחשב בכך שמצב הרכב צריך להיות תקין. כל תקלה שתתגלה כמובן תגולם בירידת מחיר.

כמובן יש לציין שמדובר מפרטי.

ואני חוזר על השאלה הראשונה:

לגבי ה"פרטי". ברשיון רכב אמור להיות מצויין "פרטי" אם תמיד הרכב היה פרטי?

נכנסתי ליד2 ולא ראיתי אף מאזדה 2 שנת 2008 ב-40000

ראיתי שהמחירים נעים בין ה30 ל-38

זה אומר שאפשר למצוא רכב באזור שבין 30-ל 35 אחרי מיקוח וגם גירסת דינאמיק

פורסם

תודה למשתתפים.

אז מה לדעתכם יחשב כעסקה טובה - עסקה בה שני הצדדים ירגישו בסדר בסה"כ שמשקפת שווי אמיתי.

הפרמטרים הם כאלו: עד 40000, מפרטי, רכב תקין ובמצב טוב ביחס לשנה שלו.

רכבים שבאים בחשבון לדעתי הם : מאזדה 2 דינאמיק, סוזוקי סוויפט - אף על פי שאני לא מבין מדוע היא כל כך יקרה ! ויונדאי i20.

הדגש הוא בעיקר על רכב שיהיה אמין, לא גדול מדי - רצוי סופר מיני והכי חשוב. רכב שיתן מענה לvalue for money.

אני יכול להיות סבלני ולחכות, מאוד יעזור לי לדעת למה אני מכוון.

וכמובן דעה נוספת - Mazda 2 dynamic 2009 83000 קילומטר, יד ראשונה מפרטי.

פורסם

באזור ה 40 ניתן לקנות i20 מודל 2010,הרכב נחשב לאמין,אמנם פחות זריז,אבל גם בגירסת הבסיס מאובזר מהמזדה אקטיב.

• תוכן חדש...