Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדוגמה "שברולט" כשכל אות מגיעה בנפרד מהי הדרך הכי טובה להדביק את הכיתוב בצורה ישרה עם מרווחים שווים כמו שמגיע כיתוב מקורי מהחברה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

ההגיון שלי אומר לבנות שבלונה שאיתה תוכל להדביק את האותיות.

מה שאני הייתי מנסה לעשות (לא עשיתי את זה מעולם וזה משהו שהרגע עלה לי לראש)

אני הייתי מנסה למצוא פונט במחשב שדומה לאותיות שקנית, מדפיס אותם בכתב מראה או בכתב רגיל (אפשר להפוך את הדף)

מדביק את האותיות עם דבק זמני (מסקנגטייפ?) על הגב שלהם בצמוד לדף, מקלף את הנייר דבק שיש באותיות ומנסה להניח אותם בזהירות על הרכב בצורה ישרה

אני שוב מדגיש שאני מעולם לא ניסיתי לעשות את זה ופשוט מה שנראה לי הכי הגיוני לעשות :)

עריכה אחרונה על ידי Yairkrispel
פורסם

תצייר על דף בעזרת סרגל 2 ישרים מקבילים במרחק השווה לגובה האותיות.

תמקם את האותיות איך שאתה רוצה על הדף (בעזרת כל כלי מדידה שזמין לך).

קח סלוטייפ (אם יש לך את הרחב יותר אז נראה לי שיהיה עדיף) ותניח פס על האותיות שמיקמת על הדף.

עכשיו יש לך את האותיות בסידור אליו התכוונת שקבועות אחת לשנייה. נשאר לך רק להעביר את הפס סלוטייפ הזה בזהירות אל הרכב (שהאותיות לא יפלו מהסלוטיפ), להדביק אותן ואז להסיר את הסלוטייפ.

*לא עשיתי זאת מעולם. לא ראיתי שמישהו עושה זאת ומעולם לא התכוונתי לעשות זאת. סתם נראה לי רעיון שיעבוד.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הדרך הכי קלה כנאמר פה זה ליצור שאבלונה ממסקנטייפ[יש מגוון סוגים ברוחב שונה,יצא לי לעשות משו דומה על מגאן עם 3 אותיות חסרות],דרך נוספת שיכולה להיות טובה גיא הציעה

• תוכן חדש...