Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מעניינת שעלתה לנו היום.

יש רכב שמטופל במוסך מורשה, כרגע הוא באחריות אבל לצורך העניין נגיד שלא.

ברכב נשבר איזה חלק, תשומת הלב של החבר'ה במוסך הופנתה אל הליקוי והם אמרו שהיצרן הוציאו לדבר הזה קמפיין שירות (ריקול שקט) ויסדרו את זה ללא עלות.

השאלה היא כזאת. אם הרכב היה מטופל במוסך לא מורשה יבואן, האם היו יכולים לדעת על הקמפיין הזה? והאם אנחנו, שלא מטפלים במוסכים מורשי יבואן בעצם אולי משלמים "סתם" על דברים שהיצרן הורה לתקן ואם היינו מטפלים במוסך מורשה היו מתוקנים ללא עלות?

מישהו יודע מה הנוהל של משרד התחבורה/רישוי/וואטאבר לגבי הדברים האלה? האם הקמפיינים האלה חייבים לעבור דרכו ובכך מגיעים גם למוסכים "רגילים" (מורשי משרד התחבורה) או שהיצרן מוציא את ההוראה ליבואן שמעביר אותה לרשת המוסכים שלו וכל שאר האנשים יכולים ללכת לחפש מי ינענע אותם?

*כמובן שלא מדובר על ריקולים בטיחותיים, אלא דברים לא מהותיים כמו פלסטיק שנשבר, חלון שנופל או דשבורד שמתנפח :roll::lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם זה לא קמפיין בטיחותי אז אין שום נוהל של משרד התחבורה ואתה יכול לא לדעת מזה כלל ואפילו לתקן על חשבונך את התקלה, אם אתה לא מטפל במוסכים מורשי יבואן.

פורסם

אם זה ריקול החברה מיידעת את הלקוחות בהודעה אישית. אם זה קמפיין שרות אתה תדע עליו כשתגיע למוסך לטיפול שוטף. אם זה לא משהו בטיחותי זה פחות צריך להטריד אותך. אין לי מושג לגבי מוסכים לא מורשים אם יש להם אינפורמציה לגבי קמפיינים, אולי מישהו פה יודע לת תשובה מוסמכת.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

תודה על התגובה וזה, אבל תראה מה כתבתי ומה ענית.

אני יודע שבריקול החברה (היבואן, לא היצרן) מיידע את הלקוחות, ואני יודע יודע שאם זה קמפיין שירות ואני מטפל במוסך מורשה אני אגלה עליו כשאגיע, ואפילו אני יודע שבנושא לא בטיחותי זה פחות צריך להדאיג אותי. גם לי אין מושג על מוסכים לא מורשים וזה בדיוק מה ששאלתי. אז... מה הקטע? אני מפספס משהו?

דניאל, וודאי?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

*כמובן שלא מדובר על ריקולים בטיחותיים, אלא דברים לא מהותיים כמו פלסטיק שנשבר, חלון שנופל או דשבורד שמתנפח

למה להטעות - הרכיבים שיכולים להיות מוחלפים הם טורבו , מנגנוני חלונות , משאבות מים מכניות \ חשמליות , משאבות דלק לחץ גבוהה , שרשראות טימינג , עדכוני תוכנה למחשבים ,כשלים מכניים במנועים ,גירים , הגאים וכל מה שהיבואן לחץ על היצרן לקחת עליו אחריות עם כשל מוכח.כל זה מעבר לתקופת האחריותויכול להגיע לעד 5 שנים אחרי תקופת האחריות. כמובן שהיצרן מצידו בגלל שזו מחווה דורש נאמנות של הלקוח למוסכי המותג. כך יוצא שמי שלא מטפל במוסכי רשת לא מיודע על התמיכות ומשלם מכיסו על עבודות\חלקים.

פורסם
תודה על התגובה וזה, אבל תראה מה כתבתי ומה ענית.

אני יודע שבריקול החברה (היבואן, לא היצרן) מיידע את הלקוחות, ואני יודע יודע שאם זה קמפיין שירות ואני מטפל במוסך מורשה אני אגלה עליו כשאגיע, ואפילו אני יודע שבנושא לא בטיחותי זה פחות צריך להדאיג אותי. גם לי אין מושג על מוסכים לא מורשים וזה בדיוק מה ששאלתי. אז... מה הקטע? אני מפספס משהו?

דניאל, וודאי?

וודאי! מוסכים שאינם קשורים ליבואן לא מקבלים שום מידע על קמפיינים שירותיים, הארכת אחריות וכולי.

הנה כתבה בננושא מלפני הרבה זמן אך היא עדיין די אקטואלית.

• תוכן חדש...