Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכב שהבעלים שלו רכש אותו בליסינג מימוני לפני 3 שנים.

כעת הוא מסיים לשלם ומעוניין למכור את הרכב.

הוא אומר שברשיון הרכב רשום בעלים קודמים 00 והרישום הוא על חברת המימון.

איזה נקודות עלי לבדוק בעסקה כזו?

דברים חשובים שצריך לשים לב אליהם?

האם זה משהו שקורה שאדם פרטי מוכר את הרכב לאדם פרטי ולי יהיה רשום ברשיון בעלים קודמים 01?

אשמח לעזרה.

תודה רבה.

פורסם

זה ממש לא אדם פרטי, צריך להוריד לפחות 10% מהמחירון בגלל הרשיום כליסינג לשעבר.

אתה אכן תהיה יד שניה (בעלים קודמים 01).

אגב, הוא מוכר את הרכב בשוק החופשי ולא מחזיר לליסינג מאחר והם חותכים לו 30% מהמחירון, אל תקנה אותו ללא הנחה של 20% מהמחירון לפחות.

פורסם

להתייחס לרכב כאילו הוא מליסינג, עם הפחתה מהמחירון.

בעיקרון, אם הרכב במצב משביע רצון, אין מניעה לקנות אותו, רק שים לב, שכשתמכור, יתייחסו לרכב כאל רכב עם עבר ליסינג, ומחיר בהתאם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איך עובדת העברת הבעלות במקרה כזה? הרי הרכב רשום על החברה ולא על האדם ממנו אני קונה.

איך אוכל לדעת שאכן זהו ליסינג מימוני ורק האדם שממנו אני קונה השתמש ברכב ולא ליסינג מסוג אחר?

כשארצה למכור תהיה לכך חשיבות איזה ליסינג הייתה היד שלפני, לא?

פורסם
זה ממש לא אדם פרטי, צריך להוריד לפחות 10% מהמחירון בגלל הרשיום כליסינג לשעבר.

אתה אכן תהיה יד שניה (בעלים קודמים 01).

אגב, הוא מוכר את הרכב בשוק החופשי ולא מחזיר לליסינג מאחר והם חותכים לו 30% מהמחירון, אל תקנה אותו ללא הנחה של 20% מהמחירון לפחות.

כשאתה אומר לא לקנות ללא הנחה של 20% - אתה מתכוון לאחרי שהורדתי 10% על הליסינג? או להוריד 20% במקום ה10%?

פורסם

אני חושב ש-ronshul קצת מגזים. ההורדה צריכה להיות בין 10-25% כאשר אם הרכב במצב טוב יחסית (קילומטראז' נמוך ובלי שריטות ומכות) ההודה צריכה להיות יותר לכוון ה-10%. אם הרכב במצב פחות טוב יש להוריד עד 25% ואולי יותר.

מה שחשוב הוא להסתכל על האלטרנטיבות שלך למצוא רכב במצב דומה, ולא להכנס לבעלים לכיס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...