Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בשבועיים האחרונים הפולו שלי עושה בעיות עם ההנעה.

בהתחלה כשהייתי מדליק את הרכב היה נקישות מוזרות מהירות והוא לא היה מניע (לא שומעים סטרטר בכלל)

לאחר מכן אחרי כמה ימים חזרתי שוב וניסיתי והוא הניע בקושי אבל הניע והשארתי אותו מונע כ 20 דקות.

לאחר עוד כמה ימים הוא שוב לא הניע לי אבל הפעם הסטרטר הסתובב סיבוב או שתיים בצורה חלשה - מכאן הסקתי שזה המצבר.

היום אחותי באה עם הרכב שלה וניסינו להטעין את המצבר עם כבלים, אחרי כ 15 דק' של טעינה כשניסיתי להניע שוב היה את הבעיה של הנקישות (ולא שומעים סטרטר בכלל) וכשאני מסובב את הסוויץ' עד הסוף לא קורה כלום.

חשוב לי לציין 2 דברים:

1. החלונות החשמליים לא יורדים ועולים (גם אחרי טעינה עם כבלים) כמו כן מערכת הסטריאו לא נדלקת.

2. כל פעם שאני מנסה להניע נדלקות נורות שונות בלוח מכוונים, כל יום בערך נורות אחרות.. בדרך כלל נדלק או ABS או משולש אזהרה כזה.. הם באים ונעלמים לבד.

למרות שהסימנים מכווינים מאוד לכיוון המצבר זה מוזר לי כי היום נתנו לו איזה 30 דקות להיטען וזה לא עזר.

אני חושד במערכת החשמל אך אשמח לעוד טיפים והצעות כי אני חודש בעולם הרכב ולא מבין מספיק.

פורסם

סיכוי טוב , שהכבלים לא תקינים.. לפי התיאור נשמע מצבר מחוק ,נסה להשיג אחרים

הבדיקה הרלוונטית ,היא עם רב מודד (או מכשיר ייעודי) ולראות את ערכי המצבר

בהצלחה

• תוכן חדש...