Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

לפני מספר שבועות רכשתי לאחרונה מזדה 2, שנת 2009 לבת שלי.

בעת בדיקה לפני קנייה לא נבדק תפקוד לחצן ה HOLD (מסוג הדברים ה"קטנים" שלא חושבים עליהם, ומצטערים על זה אחר כך).

בכל מקרה, מסתבר שלחיצה על הלחצן לא עושה כלום וגם נורית HOLD לא נדלקת בלוח המכוונים.

בנוסף, מסתבר שגם אין תאורה בתיבת ידית ההילוכים (האותיות של ההילוכים לא מוארות).

הבת שלי לקחה את הרכב למוסך מזדה בחולון (מוסך "אקספרס") והם אמרו - בלי בדיקה - שיתכן שהלכה איזו "צמה" וכנראה שצריך להחליף את כל ידית ההילוכים. אמרו שזה סיפור של כ 2000 ש"ח, עם שימוש בידית מ"פירוקים".

האמת שחשבתי שמדובר באיזו בעיה חשמלית (בגלל שאין אור בתיבת ידית ההילוכים) ולכן לקחתי גם את הרכב לחשמלאי, שבדק את כל הפיוזים ואמר שהם תקינים.

האם יש למישהו נסיון עם בעיה כזאת? האם ניתן לחיות עם כזאת בעיה בלי לתקן אותה?

האם מישהו יכול להמליץ על מוסך באזור חולון, שיכול לטפל בכזאת בעיה במחיר קצת יותר שפוי?

מודה לכם מראש

פורסם

אם ביצעת בדיקה לפני קניה במכון מורשה, יש לך אחריות אוטומטית לשלושה חודשים על כל תקלה שלא אותרה במהלך הבדיקה. תחזור למכון עם הצעת המחיר שקיבלת ותן להם הזדמנות לתקן התקלה על חשבונם.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

בתיאוריה - יש אחריות.

אבל אם תקרא את האותיות הקטנות - תראה שיש כל מיני הסתייגויות לאחריות (גיר, אלקטרוניקה וכו'), לכן יהיה קשה לממש את זה (אם לא בלתי אפשרי). אפשר כמובן לברר מולם (מכון הבדיקה).

לעניין פתרון הבעייה - לא מקצועי לתת פתרון כזה (שכולל להחליף "הכל") מבלי לבדוק.

מאמין שיש מוסכים (בקש כאן המלצה) שיוכלו להתמודד עם הבעייה בהצלחה ובעלות פחותה.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על התגובה המהירה ועל העצה. לא ידעתי שיש כזאת אופציה.

הבעיה היא שעברו כ- 3 שבועות מאז הקניה ואין לי שום דרך להוכיח שזה המצב שהיה בעת הבדיקה.

יש לך רעיון איך מתמודדים עם זה? איך גורמים להם לקחת אחריות? לי ברור שזה היה המצב בעת הבדיקה, אבל עדיין...

בכל מקרה, הבדיקה נעשתה באשדוד (לא זוכר את שם המכון) וממש לא בא לי לנסוע עד לשם רק בשביל לשמוע שזאת תקלה חדשה, שנולדה "אתמול" והם לא אחראים.

פורסם
בתיאוריה - יש אחריות.

מאמין שיש מוסכים (בקש כאן המלצה) שיוכלו להתמודד עם הבעייה בהצלחה ובעלות פחותה.

אכן זה בדיוק מה שביקשתי. המלצה על מוסך באזור חולון שיכול לבדוק/לתקן, בלי לשחוט.

בגלל עניין האור של ידית היהלוכים, יש לי תחושה שזאת בעיה חשמלית נטו.

פורסם
דוגרי, אם זה הדבר היחיד שלא עובד ברכב והם רוצים 2000 שח על תיקון, עזוב.

אלא אם אתה יורד לים המלח כל שבוע.

אז זהו, שה HOLD לא ממש קריטי לבת שלי. היא עושה רק נסיעות בעיר, וגם אז - היא נהגת "עדינה". מבחינתה - הרכב נוסע מעולה.

האמת שמה שמעניין אותי בעיקר, זה התאורה של אותיות ההילוכים. לבת שלי אין "אוזן" לרעשי המנוע, ואם היא לא רואה (בלילה) שהיא על D, היא בקלות מסוגלת להיות ב S או אפילו L. לא קריטי בנסיעה בתוך העיר, אבל חבל על הדלק ועל המנוע.

אז אם מישהו מכיר מוסך אמין כלשהו באזור חולון - עדיין הייתי שמח לשים שם את הרכב להערכת מצב.

פורסם
אני גם חושב שמדובר בבעיה פשוטה, אולי מחבר מנותק,

הייתי מתחיל מפניה ל"כנופיה" שיעזרו לאבחן את הבעיה האמיתית.

כנופיה?

• תוכן חדש...