Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

מחר נפגשים כרגיל החל מהשעה 16:00 ועד בכלל בקפה GREG חוצות המפרץ לקפה ומכוניות אספנות . מוזמן כל מי שהנושא מעניין אותו עם ללא הבדל דת , מין , גזע או נפח מנוע.

ועכשיו מילה על הפורום : הערכה רבה לחברים שממשיכים ופוקדים את הפורום, מחליפים דעה או מתווכחים . לצערי, הממשק הוא מיושן ולא ידידותי ומקשה על מי שרוצה לשתף את המלאכה. אני מנסה לדבוק בפורום בשביל אותם חברים שאין להם פייסבוק ועדיין רוצים לדעת ולחוות אך בין זה ובין להשקיע בכל שבת בבוקר שעה +להקטין תמונות ולהעלות 8 , 8 כשמתוכן 4,4 לא נפתחות ולא מוגדלות????

ממליץ לבעלי הפורום להשקיע מחשבה ואולי גם משאבים כספיים על מנת שלא תאבדו את אחרוני המוהיקנים .

להתראות מחר ב GREG

איתמר

דגל המועדון 1.JPG

פורסם

תמונות יפות. תודה.

אהבתי את הדגם של הפיירבירד, גם לי יש אחד כזה רעיון נחמד להביא דגמים למפגש

האתר שלי: asfanoot.weebly.com

בלוג, צור קשר ותמונות מתצוגות ומוזיאונים של רכבי אספנות

סירטונים, ראיונות וסקירות בקרוב :king:

• אחראי פורום
פורסם

למה לא להעביר את התמונות כמו שהן לשרת תמונות חיצוני ואז להעתיק רק את הלינקים שלהם?

זה כנראה עדיין לא פשוט כמו פייסבוק (מנחש, אין לי) אבל עדיף על ההעלאה דרך המערכת בפורום ועדיין שומר על השיתוף החשוב פה.

Imageshack זה אחד מומלץ שאני משתמש בו.

resize והתאמה לגודל מסך נעשים פעם אחת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הייתי משתמש ב imageshack כמה שנים טובות, הגעתי שם לכמה מאות תמונות שהיו פרוסות במלא שרשורים שיצרתי בפורום סובארוהוליק וגם כאן, הכל מקושר להכל.

יום אחד הם הודיעו שכדי לשמור את התמונות צריך לשלם אחרת עד תאריך מסויים הם מוחקים לי את כל התמונות ומשאירים איזה 300.

נכון להיום אף תמונה שהעלתי דרכם לא נמצאת.

זה עשה לי בלאגן אטומי, היום כל התמונות שלי נמצאות על שרת סובארוהוליק וממנו אני משתף לכאן.

העלאה דרך מערכת הפורום תבטיח את הישארות התמונות לאורך כל חיי הפורום.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אני חייב להודות שדווקא אני - שאינני "פריק מחשבים" כלל וכלל, מסתדר עם העלאת תמונות לפורום בקלות יחסית.

אני משתמש בפונקציה Resize שהוזכרה, מקטין את התמונות הרצויות אשר בתוך התיקיה שלי, ומשם מצרף אותן בקלות להודעה הנשלחת לפורום.

יתכן שצריך ידע מסויים ביצירת גישה ישרה ל- Resize. אני נעזרתי בבן שלי.... כאשר הפונקציה מוגדרת, ההמשך פשוט מאד.

עודד

פורסם

כמו כל דבר באזרחות גם יום שישי נחלק לשניים : בוקר בלול ואחה"צ במפגשנו הקבוע בקפה GREG חוצות המפרץ .

אט, אט התקבצו החברים מי ברכב באורך 2 מטרים וקצת ומי באוניה באורך 6 מטרים +/-.

נציגות משנות ה40 ועד תחילת שנות ה90 (אמנם לא אספנות אבל מיוחדת והכוונה לסובארו של ארז הלו הוא "סובארוהוליק").

גם בגיל החברים אנחנו על ציר ארוך מאוד מהעשור הראשון ועד לזקן השבט שחגג גבורות ,החל את העשור התשיעי לחייו ונוהג במוסטנג קונברטבול .

נכון שפוסט שהוא מלל בלבד הוא כמו עיתון בלי תמונות ?

וברור שהעם דורש תמונות אז בבקשה.

לפני כן, תודה לכל החברים והחברות שנכנסים וקוראים .

שבוע טוב

איתמר

מועדון ה 5 סניף הצפון 2016

https://picasaweb.google.com/111311336938927289454/52016

• תוכן חדש...