Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר קנינו לפני כמה חודשים רכב זול ללא טסט בשביל לנסוע בו בשטחים, עכשיו בפעם האחרונה שנסענו נשברה לנו איך שהוא תושבת מנוע והתעקם אגן השמן, השאלה שלי היא אם שווה לנו לתקן את הרכב בעצמנו (יש ידע, זמן וראש על הכתפיים אך אין נסיון).

הרכב המדובר הוא פיאט פונטו שנת 96.

פורסם

אם התושבת העליונה נשברה, צריך לבדוק שהתושבות האחרות לא נהרסו.

אם יש לכם ידע וזמן ובא לכם על זה אז לכו על זה.

אני אישית לא הייתי משקיע את זה על רכב שממילא עולה 2000 שקל.

הפונטו לא תהפוך לדי מקס אחרי התיקון, אז גם אם תתקנו, רוב הסיכויים שזה יקרה בקרוב עוד פעם.

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

אין כמו הפונטו לעשייה עצמית! אגן שמן יש כמו זבל בפירוקיות בגרושים ותושבת מנוע זה גג 200 ש"ח בחנויות החלפים. לך על זה ואם תצטרך עזרה תשאל פה יעזרו לך.

פורסם (נערך)
אתה היחידי שיכול לעשות את החישוב, כי זו הוצאה שלך.

לטפל לבד כמובן יהיה יותר זול, אבלך אם אין ניסיון ויש חשש שיגרם נזק מהנסיון אז הייתי מותיר את העבודה לבעל מקצוע.

אם התושבת העליונה נשברה, צריך לבדוק שהתושבות האחרות לא נהרסו.

אם יש לכם ידע וזמן ובא לכם על זה אז לכו על זה.

אני אישית לא הייתי משקיע את זה על רכב שממילא עולה 2000 שקל.

הפונטו לא תהפוך לדי מקס אחרי התיקון, אז גם אם תתקנו, רוב הסיכויים שזה יקרה בקרוב עוד פעם.

אין כמו הפונטו לעשייה עצמית! אגן שמן יש כמו זבל בפירוקיות בגרושים ותושבת מנוע זה גג 200 ש"ח בחנויות החלפים. לך על זה ואם תצטרך עזרה תשאל פה יעזרו לך.

תודה לכם חברים עזרתם, ננסה לתקן בעצמנו ;)

רק שאלה אחת נוספת, אגן השמן רק התעקם ואין נזילות ממנו, ואין שמן במנוע כלל, אני בטוח שהנזילה היא לא מאגן השמן אלא ממקום אחר, ורצועת הטיימינג שלנו כולה בשמן, איפה יכולה להיות הנזילה?, יכול להיות מהאטם? או ממקום אחר בעייתי יותר?

עריכה אחרונה על ידי MikeyDN
פורסם

עדכון: יישרנו את אגן השמן והחזרנו אותו למקום לאחר שמרחנו חומר אוטר (Gasket Sealant) בין האגן לבלוק.

החלפנו תושבת מנוע בעצמנו

נשאר לשים שמן (במנוע אין שמן כלל.)

יש לכם טיפים כלשהם לשים שמן? (לעשות פלאש עם איזה חומר כימי או משהו) בגלל שנראה לי שהשמן שהיה שם הוחלף פעם אחרונה לפני 20 שנה...

• תוכן חדש...