Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני חודשיים Volvo V50 2011 אוטומטית מהשכרה. רכב נוח, צריכת דלק סבירה בהחלט.

בשבוע האחרון תיבת ההילוכים לא תמיד מגיבה חלק וקופצת.

כיוון שחלק ממכלולי הרכב הזה הם של פורד, אני מתחיל לחשוד שתיבת ההילוכים היא אולי זהה לתיבה הבעייתית של הפוקוס, שבגללה לא קניתי פוקוס...

אין לי נתונים לגבי איזו תיבה בדיוק מורכבת ברכב שלי. למיטב הבנתי מספר קטן יחסית של דגם זה נמכר בארץ.

ה- V50 הוא דגם הסטיישן של ה S40.

האם מישהו יכול לאשר/להפריך את חשדותי?

תודה.

פורסם (נערך)

לפי icar בשנתון 2011 גם הבנזין 2.0 וגם הדיזל 2.0 היו עם תיבה כפולת מצמדים.

הייתה גם דיזל 1.6 ידנית, לא רלוונטית לשרשור.

דגמי 2.4 היו עד 2010.

לפותח השרשור: כן, מה שיש לך ברכב זה ה-powershift של פורד. 6 הילוכים נכון?

זו דעתי.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נו טוב,

כיוון שאין תמימות דעים מוחלטת, אנסה עוד לבדוק במוסך ארז, אבל נראה לי שאכלתי אותה, ואני בדרך להזדכות עליה ולחפש לי סטיישן אחרת...:cry:

תודה לכל המשיבים ושבוע טוב.

פורסם

"ולכן הזמנו למבחן את גרסת הסדאן (S40) עם שילוב מנוע-גיר חדש ומבטיח, הכולל יחידת כוח מונעת סולר ומתוגברת בגיר רובוטי-כפול מצמדים כמותו אנו מכירים היטב מפולקסווגן.יחד עם הסדאן הגיעה גם הסטיישן, אשר כמיטב המסורת מקבלת שם שונה – V50. זו התייצבה עם יחידת כוח המוכרת לנו היטב – מנוע 2.4 ל' בנזין בגרסת 140 כ"ס, משודך לתיבה אוטומטית-סטנדרטית עם חמישה הילוכים."

וניקו, עיין בערך הויקיפדיה שאני פרסמתי, גם שם תוכל למצוא את ה volvo v50. די מוזר. פות"ש, עדכן אותנו :wink:

פורסם (נערך)

עמית ודני,

בכתבה שיואב צירף מדובר בוולוו עם מנוע 2.4 ליטר שאכן צורפה לה תיבה פלנטרית בת 5 הילוכים. נכון גם שיש תיבה דומה בעלת 6 הילוכים. אבל, גרסה זו הפסיקה להיות משווקת ב-2010.

לעומת זאת, ב-2011 היו סה"כ שלושה דגמי V-50: מנוע 2.0 ליטר בנזין 145 כ"ס [מה שיש לדני], מנוע דיזל 2.0 ליטר 136 כ"ס ומנוע דיזל 1.6 עם תיבה ידנית.

שני הדגמים עם מנועי 2.0 ליטר - הבנזין והדיזל - הגיעו עם תיבה רובוטית כפולת מצמדים, שהיא הפווארשיפט של פורד שאנחנו מכירים.

רק עמית הפעם, זה נכון שוולוו משתמשים גם בתיבות 5 ו-6 הילוכים פלנטריות שמיוצרות ע"י aisin, אבל הוולוו המדוברת בשרשור, אם אכן בעלת מנוע 2.0 טורבו, משודכת לתיבה כפולת המצמדים של פורד. זה היה כך החל מ-2008 בעולם והחל מ-2010 בארץ.

תבדקו אותי מול היבואן, ואם הוא אומר אחרת הוא טועה ;)

שבוע טוב 8)

נ.ב. - דני, אם זה הדבר היחיד שמפריע לך, אולי שווה לתקן ולהמשיך הלאה. סה"כ החלפת מצמד פותרת את הבעיה שם לא?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...