Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני ידנית עד 75 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש את הערך הכי טוב לכסף עבור סופר מיני ידנית בתקציב הנ"ל.

דרישות (בסדר יורד):

1. אמינות

2. שמירת ערך

3. תצרוכת דלק

הייתי מאוד שמח להכניס גם סעיפי מראה ונוחות אבל לא יודע כמה זה רלוונטי בקטגוריה.

בכל מקרה,

שמתי עין על יונדאי i20 ידנית במסגרת מבצע חבר - ב 73 אלף אני מקבל את דגם ה 1.2 (84 כ"ס) עם חיישני רוורס, שלטי נוחות מערכת מיגון פוינטר (שווה משהו?) ומערכת המולטימדיה שלהם שכוללת וויז, מצלמת רוורס ונראית מעולה באופן כללי.

אין לי ממש מתחרות אחרות על הכוונת, אשמח אם תוכלו לייעץ.

פורסם

בשביל מה יד שניה?

דאצ'יה סאנדרו סטאפווי דיזל נשמעת לי בחירה טובה בתקציב שלך.

מבחינת אמינות מדובר במכלולים אמינים - מנוע K9K של רנו שרץ כבר די הרבה זמן וגיר ידני. הרכב מגיע מאובזר יחסית (למעט התחום הבטיחותי, אין כריות אוויר מאחור), אבל יש אבזור חשמלי מלא (4 חלונות חשמל, מראות חשמליות, בקרת שיוט ומגביל מהירות, מערכת מולטימדיה עם שליטה מההגה), צריכת הדלק תהיה טובה מאוד ועדיפה מאוד על היונדאי.

לגביי שמירת ערך אף אחד לא יכול להבטיח לך שום דבר. אני לא מגדת עתידות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצטרף לדור לבדוק את הדאציה דיזל.

מעבר לזה ב67 אלף יש לך את הפיגו 208,רכב נוח עם מושבים נוחים,מאחור יש מרווח טוב.

ב75 יש לך גם את הקליאו,פחות מרווחת מאחור,אך ניראית מעולה עם איבזור טוב.

סיאט איביזה, זריזה,מושבים קדמיים טובים,מאחור פחות אהבתי.איכות חומרים טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שיונדאי I20 בהחלט בחירה לא רעה. אם אתה מחפש רכב חסכוני אני חושב (לא בטוח תבדוק באתר KML) שהאיביזה חסכונית יותר ממנה.

ה-MG אמורה להיות לפי המפרט חזקה מעט יותר. לגבי אמינות זה רק ימים יגידו.

למה שלא תעשה נסיעת מבחן גם על ה-MG גם על הדאצ'יה וגם על היונדאי I20 ותראה מה מרגיש לך נכון וטוב יותר?

פורסם
מצטרף לדור לבדוק את הדאציה דיזל.

מעבר לזה ב67 אלף יש לך את הפיגו 208,רכב נוח עם מושבים נוחים,מאחור יש מרווח טוב.

ב75 יש לך גם את הקליאו,פחות מרווחת מאחור,אך ניראית מעולה עם איבזור טוב.

סיאט איביזה, זריזה,מושבים קדמיים טובים,מאחור פחות אהבתי.איכות חומרים טובה.

היי

בדקתי באתר של פג'ו והמחיר של ה208 גבוה יותר (73,900).

תוכל להפנות אותי לאיפה ראית 208 במחיר שציינת?

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחינת הערך, היונדאי ניראת הכי מומלצת, דאציה הבנתי שזה חדש בשוק ואי אפשר לדעת מה הערך שלו יהיה ואיך ישמר

פורסם

ומצד שני, מבחינת צריכת דלק, אבזור וביצועים היא הרבה יותר טובה מהיונדאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שים לב שב-I20 הדינית גלגל ההגה לא זז- הוא פשוט מקובע במקומו, וזה לא מאוד נוח ומשפיע לרעה על תנוחת הנהיגה. למה שלא תשקול סיאט איביזה ידנית? הגיר הוא ידני (ולא DSG), ולמנוע במילא אין בעיות מיוחדות, הגם שהיו- אלה שופרו ב"דור החדש" של המנוע הזה. לדעתי אחת המכוניות היותר טובות בגזרת המחיר הזו.

• תוכן חדש...