Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם...

טוב תקשיבו הוצאתי רשיון וכול זה כבר נגמר לי המלווה ועכשיו אני חושב לקנות רכב,,,,,עכשיו אני לא מבין בזה כלום וגם לא בביטוח....לאף אחד במשפחה לא היה רכב וכול מי שאני שואל אותו נגיד בנושא ביטוח אז הם לא יודעים כי הורים שלהם מטפלים בהכול....

לפי מה שהבנתי ברכישת רכב אז אני הולך לסניף דואר עם בעל הרכב...מביאים שמה את רשיון הרכב ותעודות הזהות שלנו וכול מה שצריך והם שם מחליפים את בעלות הרכב, אני צודק עד כאן? או שעושים את זה אחרת?

ולגבי הביטוח...איך אני בעצם קונה אותך? בטלפון? באינטרנט? צריך ללכת לסניפים שלהם או משהו כזה?

עכשיו נגיד ברשיון הרכב רק אני מופיע כבעלים שלו ועשיתי ביטוח נהג חדש+צעיר אז מי בעצם יכול לנהוג עליו? נגיד אבא שלי יכול לנהוג ברכב למרות שהוא לא מופיע ברשיון הרכב?

סליחה על החפירה אני פשוט רוצה להבין איך כול הנושא הזה עובד לפני שאני נכנס לזה...

פורסם

העברת בעלות נעשית בדואר. המוכר והקונה עם תעודות זהות ורשיון רכב בנוסף תיאלץ לשלם על העברת הבעלות בתור קונה, אני לא זוכר כמה התשלום.

בנוגע לביטוח אתה יכול לעשות סקר באינטרנט.

המחירים משתנים מרכב לרכב כמו כן, יש את האתר wobi להשוואת מחירי ביטוח.

בכל נושא מי רשאי לנהוג הכל תלוי במה אתה בוחר מול חברת הביטוח, אם רק אתה תוכל לנהוג אז זה יכול להוזיל בכמה שקלים את המחיר.

פורסם

1. העברת בעלות מבוצעת בסניף הדואר בעלות של 218 ש"ח. יש סניפים שמתעקשים על הצגת תעודת-זהות.(רישיון לא מספיק להם) אתה מקבל ספח שבוצעה העברת בעלות שאותו אתה מצמיד לרישיון הרכב שלך עד הטסט הבא. (ואז תקבל רישיון רכב רשמית על השם שלך)

2. קודם-כל, ברגע שמבוצעת העברת בעלות הרכב - הביטוח של המוכר כבר לא בתוקף ולא תוכל לנסוע על הרכב עד שלא תעשה ביטוח משלך. את הביטוח עצמו תוכל לקנות בכל הדרכים שציינת, אני אישית מעדיף לפנות לסוכן ביטוחים הקרוב לבית וכך במקרה של תאונה יש למי לפנות (וגם בזמן התאונה תוכל לצלצל אליו ולהתייעץ איתו במקום מה לעשות) והוא מטפל בשבילך בכל הדברים. (כמובן תבדוק מחירים לפני, לוודא שהוא לא יקר מדי)

3. ביטוח של נהג חדש+צעיר, משמעותו בדרך-כלל שכל נהג רשאי לנהוג ברכב.

פורסם
1. העברת בעלות מבוצעת בסניף הדואר בעלות של 218 ש"ח. יש סניפים שמתעקשים על הצגת תעודת-זהות.(רישיון לא מספיק להם) אתה מקבל ספח שבוצעה העברת בעלות שאותו אתה מצמיד לרישיון הרכב שלך עד הטסט הבא. (ואז תקבל רישיון רכב רשמית על השם שלך)

2. קודם-כל, ברגע שמבוצעת העברת בעלות הרכב - הביטוח של המוכר כבר לא בתוקף ולא תוכל לנסוע על הרכב עד שלא תעשה ביטוח משלך. את הביטוח עצמו תוכל לקנות בכל הדרכים שציינת, אני אישית מעדיף לפנות לסוכן ביטוחים הקרוב לבית וכך במקרה של תאונה יש למי לפנות (וגם בזמן התאונה תוכל לצלצל אליו ולהתייעץ איתו במקום מה לעשות) והוא מטפל בשבילך בכל הדברים. (כמובן תבדוק מחירים לפני, לוודא שהוא לא יקר מדי)

3. ביטוח של נהג חדש+צעיר, משמעותו בדרך-כלל שכל נהג רשאי לנהוג ברכב.

איך אני מוצא סוכן ביטוח? כמה זה עולה לי בערך?

פורסם (נערך)

חפש לך בזאפ דפי זהב מה שקרוב לבית, מומלץ עם חוות דעת.

ביטוח חובה תוכל לראות מחיר בעזרת המחשבון:

http://car.mof.gov.il

ביטוח צד ג'/מקיף אפשר לקבל הצעת מחיר דרך האתר

wobi (אפשר לקנות גם דרכו, אבל אישית מעדיף בכל-זאת לעשות את זה דרך הסוכן האנושי)

עריכה: כדאי לשלם גם תוספת עבור ביטוח שמשות + גרירה.

עריכה אחרונה על ידי draui
פורסם
חפש לך בזאפ דפי זהב מה שקרוב לבית, מומלץ עם חוות דעת.

ביטוח חובה תוכל לראות מחיר בעזרת המחשבון:

http://car.mof.gov.il

ביטוח צד ג'/מקיף אפשר לקבל הצעת מחיר דרך האתר

wobi (אפשר לקנות גם דרכו, אבל אישית מעדיף בכל-זאת לעשות את זה דרך הסוכן האנושי)

עריכה: כדאי לשלם גם תוספת עבור ביטוח שמשות + גרירה.

לא..התכוונתי כאילו כמה משלמים לסוכן ביטוח? נגיד כמה אתה שילמת?

אה ותודה על העזרה לכולם

פורסם

זה משתנה מרכב לרכב וסוג הנהג...

אני משלם על פונטו 2005 ביטוח של 21+ (חובה + צד ג' + שמשות וגרירה)

3480 ש"ח לשנה.

• תוכן חדש...