Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות יונדאי I30CW

קיבלתי הצעה לרכב שנת 2010 עם 83,000 יד ראשונה מפרטי

באותו מחיר רכב שנת 2011 עם 117,000

יד שנייה מליסינג תפעולי

אני מצרף את הבדיקה של הרכב השני,

האם הבעיה בצינור דלק משמעותית?

בגדול, מה ממליצים? מכרתי יונדאי גטס 2006 ששירתה אותי נאמנות 5 שנים,

לכן אני מאוד אוהב יונדאי, אבל יש אולי דגמים משפחתיים נוספים שמומלצים על פני

I30?

dada.jpg

פורסם (נערך)

זאת בדיקה של חברת ליסינג ( ממה שהצלחתי לראות בתחתית הדף) .

היא לא שווה הרבה.

הייתי מעדיף רכב פרטי עם קילומטראז' יותר נמוך ( בתנאי שלא היה מעורב בתאונות וטופל בזמן ונכון) מאשר רכב מליסינג תפעולי של שלמה סיסקט .

המחיר של שני הרכבים באמת 46 אלף שקלים?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי מעדיף את 2010 במידה והמצב המכאני זהה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היה ריקול על משהו בצינורות דלק, רוב הסיכויים שלא עשו אותו, מנסיון עם רכב זהה מחברה אחרת. אצלי גם היתה הערה זהה בבדיקה של הליסינג ותיקנו את זה לפני המכירה.

רוב הסיכויים שהליסינג עבר צביעה כללית, ובדרך כלל זה לא להיט. השאלה מה עדיף, רכב מלא שריטות קטנות ושיפשופי חניות או רכב צבוע שנראה יפה?

2010 או 2009 יש שינוי קל בפגושים.

ה2010 הפרטי שלך הוא באמת פרטי במקור??

לדעתי המחיר של הליסינג גבוה, מתי הרכב עלה על הכביש? כמה אחריות ועל מה הם נותנים? שים לב שבדרך כלל יש השתתפות עצמית וגם מיליון אותיות קטנות ב'אחריות' של הליסינג.

פורסם

אם לרכב הפרטי יש הסטוריית טיפולים מיום עליה לכביש, המכור נראה אמין והוא באמת הבעלים של הרכב, הרכב עצמו במצב טוב - הייתי מעדיף אותו.

הבדל בקילומטרז' לא מאוד גדול.

פשוט יוצא מנקודת הנחה שהרכב הפרטי טופל טוב יותר וקיבל יחס טוב יותר.

פורסם
הרכב מליסינג 55000 (46000 היה עם טרייד אין אבל הצלחתי למכור לבד)

השני 59000 אבל ניתן להוריד עוד

רק רוצה להגיד שלי הציעו I30 CW 2012 צורה ישנה עם 100K ב48,500 יד 1 מליסינג (AVIS).

בטופס בדיקה שלהם הוא היה נקי לגמרי, אני לא בדקתי את הרכב כי אני קונה פלואנס.

נ.ב. רכב מצויין היה לנו לצערי הלך לטוטלוס

פורסם

מחירים יקרים. אני מכיר מגרש שמוכר 2011 פרטי עם 90 ק"מ ב 58 ו2010 עם 90 ק"מ ב52. שניהם יד ראשונה ולפני מיקוח קטן.

• תוכן חדש...