Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל בצריכת דלק, לאחר מדידה של תקופה יוצא לי שהרכב אוכל 1:10/1:11 בנסיעה משולבת, ורגועה.

האם זה תקין? ציפיתי ליותר מרכב 1600 ידני.

נושא שני- יש לי רעידות קטנות בניוטרל, וקצת בנסיעה, לאחר שלילה של צמיגים וג'אנטים, נשאר לי רק התושבות מנוע,

המוסכניק שלי אמר לי שללאון שלי יש או סיני זבל, או מקורי שעלות כל תושבות 1500 ש"ח, ישנם 4 תושבות ולא כדאי להכנס להוצאה גדולה מכיוון שלא יכול להגרם נזק מהרעידות הקטנות,

לשם הספורט בדקתי עם חברת מוסכים דרייבר (שפורסמה רבות בנוגע לאיכות העבודה והמחיר הזול) וקיבלתי מהם הצעה להחלפה של 3 (המוסך טוען שיש 3 תושבות ברכב) תושבות מנוע בעלות של 1300 ש"ח כולל עבודה ומע"מ,

ששאלתי מאיזה תוצרת התושבות, תחילה נאמר לי כי "אנחנו משתמשים בחלקים טובים אין לך מה לדאוג" עוד קצת חפירה ונאמר לי שהחברה היא MTR, אני אישית לא מכיר האם מישהו מכיר?

בכללי ההצעה של 3 תושבות במחיר הנ"ל נשמע הגיוני?

מדובר בסיאט לאון 2002, מנוע 1600 ידנית, עומדת על 197,000 ק"מ, תודה לעונים.

פורסם

עדיין לא עשיתי את הטיפול, מצד אחד אני לא מעוניין להשקיע באוטו 4000 ש"ח על תושבות, שנאמר לי שגם ככה אין נזק לרכב,

מצד שאני אני לא רוצה להשקיע 1300 ש"ח על משהו סיני שיכול לגרום לנזק, כרגע אני בשלב של התעניינות.

פורסם

לדעתי ומנסיון שלי, אם הרעידות לא נוראיות ולא מציקות אבל סתם מורגשות מדי פעם, חבל על הכסף והטרחה.

לא יודע לגבי האוטו שלך, בינתיים מנסיון שלי ושל כל מיני אנשים, תושבות סיניות גרועות כמעט כמו תושבת קרועה > רעידות ממשיכות.

פורסם

דגם מנוע - AKL, אשמח להצעת מחיר,

כמו כן אחכה לתגובה של רון בנושא, הצעת מחיר לעבודה על התושבות, וכמה בכלל תושבות יש 3 או 4.

במידה והמחיר לא יהיה לי גבוה מדי, אשמח לגשת אליו לבדיקה והוא יחליט על המשך הטיפול.

פורסם

לפי הקטלוג הזה, יש:

תושבת ימין - חלק 5 - מק"ט מקורי 1J0199262BE.

תושבת שמאל - חלק 9 - מק"ט מקורי 1J0199555AK.

תושבת אחורית - חלק 25 - מק"ט מקורי 1J0199851AA.

יש שם גם כמה מק"טים עבור ברגים וחלקים נוספים בין התושבות לשלדה שאיני יודע אם יש צורך להחליף.

אל תחכה לרון שיתקל במקרה בשרשור, צור קשר איתו דרך המשתמש בפורום או טלפונית.

ובמקביל, גם טלפון לאבי.

פורסם

רק אל תשכח להוסיף את עלויות המשלוח, מיסים ובירוקרטיה שכנראה תהיה מעורבת בתהליך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת שסתם הסתכלתי באיביי מסקרנות .. אבי הציע לי פה תושבות גרמניות בעלות של 1000,

בשביל 200 ש"ח אני לא אמתין חודש + ובנוסף כל ההוצאות מסביב.

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב שלך יש שלוש תושבות

מחיר סט תושבות כזה של היצרן המקורי "למפורדר" כולל עבודה עולה כ 1500 שח לפני מעמ .

אם אתה מעוניין להגיע לבדיקה ללא תשלום תמיד יש לנו סט כזה במלאי ובמידת הצורך נוכל להחליף לך אותם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...