Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בצער רב ובלב כבד אני נאלץ להיפרד למשך שנה שנתיים מהאופנוע... לכן חשבתי לקחת את הכסף מהמכירה ולקנות לי אוטו במקום ה 205 המקרקשת..

הקטע שאני מחפש רכב שאולי ינסה לספק לי טיפה הנעה שבטוח תחסר לי מהאופנוע. לכן אני רוצה רכב שיהיה חזק אך במגבלות תקציב ואחזקה.

התקציב כאמור עומד על כ 30 אלף שקל, כאשר חשובים לי הדברים הבאים:

1. ידני

2. עדיפות על להגה כח !!!!!! הפאק המעצבן ביותר ב 205 לדעתי

3. שיהיה חזק, ושתהיה לו יציבות לא רעה בפניות.

4. אחזקה לא היסטרית במיוחד, להשתדל לתצרוכת דלק של כ 1 ל 10. ביטוח\טסט שישתדלו לא לשחוט

5. שיראה טוב אבל בשום פנים ואופן שלא ימשוך פוזה!!! שלא יראה ספורטיבי\חזק\מיוחד\נדיר! אלה שד קטן ותמים שיודע לתת..

6. רוב הזמן אם לא כולו יסעו רק 2 אנשים. אפשרות ל 3 דלתות (אפילו עדיף)

מה אתם אומרים??

האמת היא ששמתי עין על הפיזו 306 הקטנה 1800 סמ"ק.

מה אתם אומרים???

אני לא מחפש רכב ספורטיבי, אבל אני כן מחפש רכב חזק שיתן לי יותר מהגעה מנקודה א' ל ב'.

רב תודות!!!

פורסם

CIVIC האצבק ידני 1.6 ..אוטו בנזונה ..יכנס בתקציב שנת 93 אוליי טיפולים ואחזקה יהיו יקרים מהאחרות אך לדעתי על אוטו כזה שווה ..[מה שכן יהיה לך קשה למצוא אחת כזו שלא פתחו לה תתחת ]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...