Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החורף הגיע ואיתו הנזילות בתיקרה..

אני מתגורר בבניין משותף ללא וועד בית ויש לי בעייה של רטיבות בתיקרה. הדיירים לא מוכנים להשתתף בהוצאות.

אני מעוניין לבצע איטום באופן פרטי. השאלה שלי היא כזאת: אם אני מבצע את האיטום, האם אני יכול להזיז את הדודים של הדיירים מהגג באופן חוקי?

פורסם

פנה לאגודה לתרבות הדיור. במידת הצורך לרשם בתים משותפים, אשר יכפה על הדיירים הקמת ועד ("נציגות בית משותף") והשתתפות בהוצאות.

אם הנזקים נובעים מרכוש משותף הזמן שמאי ותבע כל דייר על חלקו בנזק (בד"כ לפי שטח רצפה יחסי), כמובן מינוס חלקך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פניתי למפקחת על הבתים המשותפים. הם דורשים מספרי ת.ז. של כל הדיירים בכדי להגיש תביעה לצו עשה. אין לי את היכולת להשיג מספרי ת.ז. מה גם שזה לא חוקי אם אני לא טועה.

פורסם

תוציא דרך אתר הדואר בתשלום סמלי את רשימת בעלי הדירות - נסח טאבו - בבניין ותגיש המסמך הזה.

ממש עצוב ומרגיז שככה מערימים קשיים בירוקרטיים על מתלונן

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
יש לך אפשרות להוציא נסח מרוכז דרך האינטרנט בעלות של 11 שקלים בלבד.

מי היה מאמין שאפשר לעשות משהו מול הממשלה בצורה דיגיטלית...בטח מאחורי הקלעים זה שולח להם פקס:roll:

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

1אללה - אני מקוה שאתה ציני. אפשר אפילו לפתוח תיק ביטוח לאומי לעוזרת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ראשית ולפני הכל אתה צריך לפעול לצמצום נזקים. הייתי פונה לשמאי פרטי ובמקביל מאתר מומחה איטום מוסמך שיבצע את העבודה מיד עם קבלת דוח השמאי.

כתבת שאתה דורש השתתפות הדיירים באיטום הגג , מכאן ברור שהגג רכוש משותף ואינך יכול לבקש את (הזזה ?) הסרה של הדודים. אחרי הכל תגיש תביעה קטנה הכוללת את כל העלויות הטרחה וכ'ו , הבעיה היחידה היא שתאלץ בינתיים לממן את כל הסכום עד פסה"ד. אם אתה דואג לגבי פסה"ד ,להערכתי אתה תזכה בסבירות גבוהה, אפילו מאד.

עדכן בהמשך איך הדברים מתקדמים.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם (נערך)

והשלב הבא, כרגיל, יהיה גביית הסכום שיפסק לטובתו. עם שכנים כאלה לא נותר אלא לאחל לו הצלחה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

שמתעסקים עם זבל , העסק תמיד מסריח. זה מה יש (שכנים) וצריך לדעתי מבחינת פוה"ש לתקן את הנזילה בהקדם כי הנזק המצטבר יהפוך ליותר ויותר יקר לתיקון.

פורסם

אני יודע שאני יכול להוציא נסח טאבו דרך האתר אבל השאלה אם הם יקבלו את זה מכיוון שלא מצויין שם מספרי ת.ז. של הדיירים.

ראשית ולפני הכל אתה צריך לפעול לצמצום נזקים. הייתי פונה לשמאי פרטי ובמקביל מאתר מומחה איטום מוסמך שיבצע את העבודה מיד עם קבלת דוח השמאי.

כתבת שאתה דורש השתתפות הדיירים באיטום הגג , מכאן ברור שהגג רכוש משותף ואינך יכול לבקש את (הזזה ?) הסרה של הדודים. אחרי הכל תגיש תביעה קטנה הכוללת את כל העלויות הטרחה וכ'ו , הבעיה היחידה היא שתאלץ בינתיים לממן את כל הסכום עד פסה"ד. אם אתה דואג לגבי פסה"ד ,להערכתי אתה תזכה בסבירות גבוהה, אפילו מאד.

עדכן בהמשך איך הדברים מתקדמים.

התביעה להגיש לבית משפט או למפקחת על הבתים המשותפים?

פורסם (נערך)

תביעה לצו עשה היא למפקח על בתים משותפים, המשמש כשופט (בדרגת שופט שלום) לצורך העניין. יש גם דרך לבקש את הצו בנוהל מקוצר בגלל דחיפות התיקון, אבל בעניין זה צריך להוועץ בעו"ד.

להבנתי תביעה כספית לגבי הנזק לדירתך לבית המשפט (זו לא בעיה של אחזקת הרכוש המשותף). איני יודע אם אפשר להגיש תביעה כזו בתביעות קטנות, או שיש צורך בבית משפט שלום. קרוב לודאי שהשמאי מתמצא בכגון אלה ויכוון אותך.

אם אתה מבוטח בביטוח דירה הוועץ בסוכן הביטוח שלך. מן הסתם למחלקה המשפטית של חברת הביטוח יש הרבה נסיון בכגון אלה וידעו לטפל בשכנים. הבעיה היא קבוע זמן ארוך.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

לפני שאתה רץ לתבוע ולהוציא כספים מיותרים, אני ממליץ לך לבדוק את תיק הבית המשותף, ולבדוק התניות לגבי הטיפול ברכוש המשותף.

האם הגג צמוד אליך בטאבו?

אם כן, הטיפול יהיה ככל הנראה על חשבונך. אם לא, שאר הדיירים יצטרכו לתת כתף בעלות התיקון.

אך שוב, ללא בדיקת ההתניות בתיק הבית המשותף, אין לך לאן להתקדם.

פורסם

ניר - עקרונית אתה צודק. כיון שיש על הגג דודי שמש של השכנים אני מניח שהגג רכוש משותף.

לאור הניסיון שלך - האם תביעת נזקיו של פות"ש (להבדיל מעלות תיקון הרכוש המשותף) תעשה אצל מפקר בתים משותפים או שמא בבית משפט "רגיל"?

פורסם

תלוי מאוד במקרה.

יצא לי להעיד כשמאי מקרקעין מומחה של בית המשפט, בתיק נגד חברה קבלנית עקב נזילות בכל הבניין. במקרה הזה התיק הגיע לבית משפט "רגיל".

במקרה לעיל, אני סבור שהמקרה ידון אצל המפקח.

לידיעתך, המפקח הוא למעשה סמכות שיפוטית עם כל המשתמע מכך.

כשהוא שולף ציפורניים זה מאוד לא נעים.

• תוכן חדש...