Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש ברשותי canon eos 1d mark 2 וברצוני לשדרג למצלמה חדשה יותר.

לפני שאני הולך לבדוק מחירים בטרייד אין מה לדעתכם המחיר של מצלמה כזאת היום?

המצלמה במצב מעולה ללא שברים או מכות.

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם (נערך)

אם תצליח למכור מצלמה כזאת ב1000ש"ח - שיחקת אותה. חיישן עתיק של 8 מגה פיקסל, אין ISO גבוהה (שימושית עד ISO800 עם רמות רעש סבירות - אין שום השוואה למצלמות מודרניות).

תחשוב שהאלטרנטיבה היא לקנות מצלמה חדשה ברמת כניסה עם חיישן בעל פלט רחוק שנות אור מהמצלמה הנוכחית.

לצורך העינין לפני כחצי שנה+ רכשתי 1DS MKII לקולקצייה שלי ב1500ש"ח. הייתה למוכר 1D MKII שמכר אותה ב1000ש"ח (במצב כמו חדש) ולקח לו מלא זמן למכור את ה1D (לא יודע בכמה בסופו של דבר).

יש לי באוסף גם 1D MKII לצורך העינין, אותה קניתי לפני כ4 שנים ב2300ש"ח.

ועדיין, מצלמות מסדרה 1D הן מצלמות שכיף לעבוד איתן, התגובה, המהירות, איכות בניה זה פשוט רמה אחרת לאומת כל השאר. עדיף שמור את המצלמה כי סכום כסף רציני לא תוכל לקבל עליה.

אם כבר, אולי באיביי, תצליח לקבל על המצלמה מעט יותר.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה על התשובה.

אני אנסה למכור אותה במידה ולא אשאיר אותה לשאר האוסף שלי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...