Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש לשכור רכב באיזור חדרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני חייל (בן 22) וצריך בדחיפות רכב לחמישי מאחר הצהריים ועד שישי בבוקר.

חיפשתי המון מאיפה אפשר לשכור רכב באיזור חדרה ליום אחד, ולא מצאתי, מישהו אולי מכיר מקום ושהמחיר יהיה סביר עד 170 ש"ח ליום..

זה מאוד דחוף לי.

מקווה שחברי הפורום יעזרו.

אם אחד מחברי הפורום יהיה מוכן לשכור לי את הרכב שלו, אני מוכן לשלם מחיר סימלי. מתחייב לנהוג בזהירות, מעולם לא עשיתי תאונה ויש לי 0 עבירות תנועה ו0 נקודות.

פלאפון 0526909074 במקרה הצורך, השם זה ניקו.

עריכה אחרונה על ידי nika1320
פורסם

יש את סילבר סטאר ליד צומת המשטרה, אבל לא יודע אם הם משכירים לנהגים צעירים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ההצעה שלך לא פרקטית ותמימה משהו... :-)

לאוויס יש סניף בחדרה.

אוויס משכירים מינימום ליומיים

יש את סילבר סטאר ליד צומת המשטרה, אבל לא יודע אם הם משכירים לנהגים צעירים

אני אבדוק עכשיו תודה

פורסם

מניסיון אישי בעבר אין להם שום בעיה שתחזיר אחרי יום אחד ותחויב בהתאם..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...