Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שאני אבין

קודם כל אתה מסביר לי שאני לא יכול לומר את דעתי על הרכב שברשותי, כי היא נוגדת את דעתך

ואז אתה מסביר לי שאני לא אמור להתנסח איך שהקרקושים שלי בראש נשמעים, כי זה לא בשפה שמתאימה לך?

ואח"כ אתה מדבר על קיא בפה? וסגידה?

אנא ממך, פרגן לנו בלינק לסגידה שיש כאן שגורמת לך להקיא. אני נותן לך את ההנאה שבספק (רואה, לא אמרתי benefit of the doubt מתוך כבוד לדרישתך, שלא תגיד שאני ילד קקה, אפילו שזה נשמע גרוע בעברית, מה קשור הנאה??) שאתה לא מטריל אלא באמת ובתמים מוטרד מאותה סגידה, תאיר את עיניהם של מי שנותנים קרדיט לדברים שלך.

קיצר שחרר לנו לינק לאיזו הודעת סגידה. אני מקודם פרגנתי לך ב4 לינקים אז בחייאת תחזיר טובה שאוכל להבין מהי סגידה ואת מי אנחנו צריכים לגרש ממסדר המעריצים עקב חשיפה מופרזת.

אני מזהיר אותך, אם תמשיך בקצב הזה אני אאלץ להוסיף אותך לגוגלשיטס שלי (אקסל זה כזה 2002)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

התגובה הראשונה הייתה מיועדת למר ספורטיבו היקר, ולא אליך. או שגם את זה לא הבנת? :roll:

בטח סגידה, ומשום מה לא רק אני טוען זאת (אולי כן בשרשור הזה, אבל בשרשור שאתה בעצמך הבאת כלינק כבר כתבו לכם בצורה יותר יפה ממני). כל אדם שני שאני מכיר דרך הפורום אומר "נמאס כבר מההילה סביב הבראבו כאילו באמת מדובר בפרארי, כל שרשור דוחפים בראבו". ומסתבר שאני לא מכיר רק אדם אחד בפורום...

ועדיין לא משעמם לי כלכך על מנת שאתחיל לעשות חיפוש ולמצוא שרשורים כאלו, תהיה בטוח שלא חסרים שרשורי בראבו שמהללים את הרכב כאילו מדובר באגדה מוטורית.

אתה יותר ממוזמן להוסיף אותי לשמוגליסט שלך כי זה מעניין לי את ה... אתה יודע (הייתי כותב פתגם באנגלית אבל אני בעצמי ביקשתי שלא).

אתה מוזמן יותר מתמיד להלל את הרכב שלך, לא כתבתי משהו אפילו דומה לזה. רק ציינתי שלפעמים אפשר להגיד את האמת, אפילו שהיא כואבת (ראה ערך לאון לא פונה :lol:).

נ.ב

סתם שתדע, שזה כיף לצפות בהודעות שלכם מהצד, וגם לקבל תגובות על ההודעות שאני כותב, כי זה כבר שקוף מה שרובכם כותבים, ממש מנטרה שחוזרת על עצמה.

שכל אחד יהנה ממה שיש לו - גדוש בנדיבות (אתה צריך את זה עם טורבו כזה קטן :wink:).

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נו טוב, אני מתייחס לדברים שלך כלשונם, אתה פשוט מפריח סיסמאות באוויר שלוקח פחות מדקה להפריך. אתה מדבר איתי על קיא בפה מסגידה אבל טוען שלוקח זמן למצוא הודעות כאלו ושצריך לעשות חיפוש? נו, אם לוקח זמן אז כנראה שזו לא כ-ז-ו תופעה, או שסף ההקאה שלך ממש נמוך ושווה לבדוק אם אתה בולמית (;

את הבדיחה שלי עם השיטס לא הבנת.

אם היית טורח לקרוא את ההודעות שלי בלי לחטוף עצבים מראש על זה שאני מעז לדבר על הרכב השנוא עליך (או אחד מהם), היית מגלה שאני לא רק מהלל את הרכב אלא גם מצביע על החסרונות שלו, ויש מספיק ברוך הישו. לי אין סנטימנטים למותגים, אני חושב על זה בצורה פרמטרית, אבל עזוב.

להערה האחרונה שלך על הטורבו - קבע את היום והשעה ואני אגיע עם הדיילי הנוכחי שלי, ואח"כ נראה למי יש טורבו קטן.... ;)

(אני צוחק, אני לא באמת מזמין אותך למכות-רכב, סתם התזמון שלך שעשע אותי)

יאללה סיימתי להאכיל, אסיים בהקדשה:

latest.jpg

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה העניין שרוב בעלי הבראבו כלכך עיוורים (ואתה ביניהם) - אנשים לא שונאים את הרכב, אנשים אחרים גורמים להם לשנוא את הרכב (ומדובר באותם בעלי בראבו שמהללים את הרכב הזה בלי סוף).

ובגלל שאין לי כח לחפש, ראה תגובה מעליך כהוכחה למה שכתבתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זה העניין שרוב בעלי הבראבו כלכך עיוורים (ואתה ביניהם) - אנשים לא שונאים את הרכב, אנשים אחרים גורמים להם לשנוא את הרכב (ומדובר באותם בעלי בראבו שמהללים את הרכב הזה בלי סוף).

ובגלל שאין לי כח לחפש, ראה תגובה מעליך כהוכחה למה שכתבתי.

תגיד, כשאתה מקבל מכה משולחן/כסא/דלת אתה מחזיר להם? עזוב, אני בטוח שכן.

איפה כתבתי כאב גב? כתבתי משהו על נוחות? כמו שכואב לי בלב (או בנפש או מה שתבחר בסגנון) כשהלאון נשברת על איזה בור, ככה כאב לי בהעברות הילוכים.

נ.ב

כפול המצמד של יונדאי עובד ממש טוב, אבל איטי מהותית מ-DSG.

כתבת שכואב לך, ללא פירוט אז בחרתי גב. כך או אחרת זה עדיין שטויות מה שכתבת.

לגבי כפול המצמדים של יונדאי/קיה, בוא נגיד שביחס לגירים דו מצמדיים אחרים, הוא הרבה פחות טוב מהחד מצמדי של בראבו ביחס לגירים חד מצמדיים. איטי ורועש אבל בסה"כ עושה את העבודה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)

מצחיק אותי מאוד שאתה עדיין מנסה בצורה כלשהי להיאחז במשהו שלא קשור בעליל (הכפול מצמדי של יונדאי ביחס לגירים דו מצמדיים אחרים הרבה פחות טוב מהחד מצמדי של בראבו ביחס לחד מצמדיים אחרים), ולהגיד שהחד מצמדי בבראבו טוב במובן מסוים. בכח לנסות להוציא טוב מגיר שהוא לא טוב. תמשיך, אני נהנה.

שטות בשבילך. כרגיל, כשמישהו אחר בכל הפורום הזה (ואני מדגיש בכל הפורום) לא מסכים איתך, אתה טוען שזו שטות. תתבגר, יש עוד דעות אחרות בעולם.

נהגתי בשלום עם DCT למשך שלוש שנים, גם בנהיגה עירונית, גם בפקקים, גם בשיוט וגם בנהיגה אגרסיבית, והיא תיבה שעובדת היטב ללא דופי, עם קצת רעשים מציקים (שוב מדגיש - איטית מאוד ביחס ל-DSG אבל עם הזמן גם הקוריאניים יגיעו לזה אני מאמין).

למשפט הראשון גם אם אשאל את אלוהים מה להגיב, הוא לא יידע כי הוא גם לא יבין. כרגיל אין לך משהו ענייני להגיב, כמו שכתב לך ROEE בשרשור אחר וקלע בול.

נ.ב

יכול להתנגח איתך בלי סוף, אבל אין זמן. לכו תתקפו פניות או משהו :-)

ZOOM-ZOOM

פורסם

יאללה בואו ניסגור את העניין מי שטוב לו עם הגיר קנה בראבו ואוהב אותה, מי שלא טוב לו לא קנה.

וכן הdsg יותר טוב ויותר מהיר מהדואלוגיג של פיאט

אהה וגם הלאון יותר מהירה ויותר גודשת ויש לה טורבו גדול יותר והיא עולה יותר מהבראבו והכל כאן עובדות...

פורסם

תתחדש, רכב מאוד יפה, וגם מאובזר טוב. תפרגן בקצת תמונות!

פורסם

פותח השרשור,

תתחדש וסע בדרכים טובות.

-----------------------------------------------------

מצחיק אותי מאוד שאתה עדיין מנסה בצורה כלשהי להיאחז במשהו שלא קשור בעליל (הכפול מצמדי של יונדאי ביחס לגירים דו מצמדיים אחרים הרבה פחות טוב מהחד מצמדי של בראבו ביחס לחד מצמדיים אחרים), ולהגיד שהחד מצמדי בבראבו טוב במובן מסוים. בכח לנסות להוציא טוב מגיר שהוא לא טוב. תמשיך, אני נהנה.

למען האמת מי שהכניס את הגיר של יונדאי לדיון הוא אתה, אני בסה"כ משתף את דעתי עליו על סמך נסיוני.

לגבי הבראבו, כאמור, מבין החד מצמדיים הגיר שלה הוא בין הטובים ובאופן כללי הוא סביר.

שטות בשבילך. כרגיל, כשמישהו אחר בכל הפורום הזה (ואני מדגיש בכל הפורום) לא מסכים איתך, אתה טוען שזו שטות. תתבגר, יש עוד דעות אחרות בעולם.

נראה לי שהתבלבלת. כתבת דברים מוגזמים ולא קשורים למציאות (ולכן שטויות) - החלפות הילוכים כואבות או מה שזה לא היה...

נהגתי בשלום עם DCT למשך שלוש שנים, גם בנהיגה עירונית, גם בפקקים, גם בשיוט וגם בנהיגה אגרסיבית, והיא תיבה שעובדת היטב ללא דופי, עם קצת רעשים מציקים (שוב מדגיש - איטית מאוד ביחס ל-DSG אבל עם הזמן גם הקוריאניים יגיעו לזה אני מאמין).

שזה פחות או יותר מה שאני כתבתי.

למשפט הראשון גם אם אשאל את אלוהים מה להגיב, הוא לא יידע כי הוא גם לא יבין. כרגיל אין לך משהו ענייני להגיב, כמו שכתב לך ROEE בשרשור אחר וקלע בול.

זה בסדר, לא ציפיתי שתבין.

נ.ב

יכול להתנגח איתך בלי סוף, אבל אין זמן. לכו תתקפו פניות או משהו :-)

נו לפחות אנחנו יכולים.

פורסם (נערך)
האשכול הזה כבר לא רלוונטי, קניתי רנו קליאו החדשה 1.2 טורבו אוטומט האוטו אדיר!

תתחדש, סע בדרכים טובות.

איך הגעת לקליאו 1.2? איזו שנה היא? איך היא נכנסה לתקציב? תפרט קצת.

ספורטיבו - מ"כאב גב" זה נהפך ל"העברת הילוכים כואבות". אתה קורא את מה שאתה כותב לפעמים? icon_lol.gif

תכתוב שקיבלתי התקף לב בגלל הגיר וזהו.

שא ברכה, תהנה בדרכים עקלקלות, ותמשיך להצחיק אותי.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ספורטיבו - מ"כאב גב" זה נהפך ל"העברת הילוכים כואבות". אתה קורא את מה שאתה כותב לפעמים? :lol:

תכתוב שקיבלתי התקף לב בגלל הגיר וזהו.

שא ברכה, תהנה בדרכים עקלקלות, ותמשיך להצחיק אותי.

אני מדבר על זה כמובן:

למזלי יצא לי להיות רק נוסע בבראבו ולא לנהוג, והרגשתי את החבטות כלכך חזק שלי כבר כאב. אולי אני רגיל ל-DSG ו-DCT של יונדאי, אבל לא ידעתי שגיר יכול לעבוד בצורה כזאת גרועה ולא חלקה.

הגזמה פרועה וחסרת אחיזה במציאות, כמו רוב הבבל"ת שרשמת בשרשור הזה. בדגש על ה"סגידה" האימתנית של כת הבראבו אשר זובחת בבעלי לאון תמימים.

פורסם (נערך)

תודה רבה לכול המברכים אני כרגע בעבודה... כשהגיע הבית אפרסם תמונות של הרכב

לבגי התקציב אישרו לי בסוף 64 אלף ושמתי את הרכב שלי ( הונדה שנת 98. ) ובגלל שהבחור מכיר אותי ואת המשפחה אנחנו קונים רק ממנו ( ליסנג) אז הוא ירד הרבה במחיר

מחירון 82 אלף

נמכר ב64 אלף

הרכב שנת 2014 קמ קצת גבוה 38 אלף אבל רכב במחיר הזה שהקמ לא מעניין כי רכב חדש (;

ויש לי עוד שאלה

הרכב מגיע עם פנסים רגילים ועוד פני קסנון שאמרו לי שלא להשתמש כי זה לא חוקי

עכשיו איך אני אמור שלא להשתמש בזה שאני מכבה את האורות אז הקסנון נדלק אוטומטי ולפי דעתי יש את זה נראלי בכול רנו

זה אמור להדאיג אותי ממשטרות?

עריכה אחרונה על ידי idan2313
פורסם

אני די בטוח שאתה מתבלבל בין תאורת יום (DRL) לקסנון. אתה יכול להעלות כאן תמונה עם הקסנון הדמיוני ונאמר לך (:

המחיר נשמע נהדר, אני מקווה שלקחת אותה לבדיקה(!)

אחלה רכב, תתחדש. אני חושב שהיא אחת הסופרמיניס היפות על הכביש היום.

• תוכן חדש...