Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש בישראל - סאנגיונג טיבולי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוא נגיד שכנראה שהם לא המציאו את הגלגל, ומה שנראה כדבר מסויים - הוא כנראה כזה. כבר עכשיו אני יכול להגיד לך שהפלסטיק השחור בקו הנמוך של הדשבורד יהיה בעל אותה תחושה בדיוק כמו השחור החלול שב sx4. אומנם זה לא מדע מדוייק אבל מבוסס על סמך ניסיון והיכרות עם שאר דגמי החברה.

לגבי הקישורים שהבאת אף אחד מהם לא מדבר על איכות חומרים ( אולי הראשון בעקיפין מתכוון לזה אבל זה לא נשמע ככה ) אלא על איכות הבניה. אין לי ספק שהיא תהיה מוצקה, אבל לא איכותית.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז שניה, שאני אבין,

קודם על סמך התמונות החלטת שזה לא איכותי.

ואז הבנת שיצאת חומוס.

ואז הוספת "קראתי מבחנים בחו"ל"

ושוב יצאת חומוס.

עכשיו "הפלסטיק השחור בקו הנמוך בדשבורד יהיה בעל אותה תחושה כמו בסוזוקי...לא מדע מדוייק אבל מבוסס על ניסיון והיכרות עם שאר דגמי החברה"

אם היית באמת קורא מבחנים בחו"ל, באחד מהם לפחות צויין במפורש שהאיכות מפתיעה ולא דומה למה שהכרנו בעבר מהחברה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מזמין כל אחד ללכת לאולם התצוגה ולהעמיד אותי על טעותי . הסטנדטים של החברה הזו בהנדסת אנוש ואיכות חומרים כל כך נמוכים שכל דבר שהוא מעבר לסביר יחשב כהתקדמות.

פורסם (נערך)

לטעמי הטיבולי דווקא נראה טוב (בוודאי ביחס לתוצרת של סאנגיונג...)

אותי דווקא מעניינת סוגיית המנוע.

בעבר,סאנגיונג עשתה שימוש במנועי דיזל של מרצדס, ובשנים האחרונות היא טוענת שהם מפיתוח עצמי.

כיום, בעלת הבית היא מהינדרה ההודית, מה שאומר שאין בעיות מימון. מנוע הבנזין כאן (e-XGI160) לדברי סאנגיונג, הוא מפיתוח עצמי שנמשך כשלוש שנים. בסך הכל, אני מאמין שהוא צפוי להיות אמין, אך יש לקחת בחשבון שזה מנוע חדש עם כל ההשלכות.

אגב, סאנגיונג מצהירה על נתון צריכת דלק (די גרוע) בתנאי מעבדה של 12 ק"מ/ליטר לגרסה האוטומטית. אז למרבה הצער, זה אומר שבפועל הצריכה בטח תהייה בסביבות 9 ק"מ/ליטר. וזה פשוט גרוע - מתי הקוריאנים ילמדו לחסוך בדלק?

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מאחל להם בהצלחה,

בים הקונצרנים הענקיים, זה לא פשוט.

מנסיון העבר שלי עם המותג, מדובר במוצר מצויין במיוחד בהתחשב ביחס העלות מול התועלת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כיום, בעלת הבית היא מהינדרה ההודית, מה שאומר שאין בעיות מימון. מנוע הבנזין כאן (e-XGI160) לדברי סאנגיונג, הוא מפיתוח עצמי שנמשך כשלוש שנים. בסך הכל, אני מאמין שהוא צפוי להיות אמין, אך יש לקחת בחשבון שזה מנוע חדש עם כל ההשלכות.

אני יכול להכיר לך את גיסי. גם הוא האמין שהמוסו שהיה לו לפני 15 שנה יחזיק מעמד ולא יתפרק לו בידיים.

על סמך מה אתה מאמין? אם היה מדובר במנוע חדש של פיאט או רנו, גם היית מאמין?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני מאמין זה אומר שאני משער, אך לא בטוח, ומצד שני גם מקווה (עבור מי שירכוש את הרכב). היום, צריך להיזהר בכל התנסחות קטנה, שלא יקפוץ מישהו מהקהל שהוא במקרה עורך דין.

ולעניין עצמו: ברור שמנוע מוכח שכבר נעשה בו שימוש בדגמים רבים, יעניק שקט נפשי טוב יותר.

פורסם

סה"כ נראה , והמחיר נשמע טוב , אין סיבה שלא יצליח , אני מאמין שיגנוב פלח שוק נאה מהחברה המקובלים.

החיסרון הכי גדול ככל הנראה הוא המנוע החלש והזללן.

2017 Type R

פורסם

לא בטוח. גם mg הציעו חבילות משתלמות ועדיין מצבם לא מדהים. היצרן הזה לא ממש מוכר בשוק שלנו ולכן הם יאלצו לעבוד קשה על החדרת המוצר. מאותה סיבה גם לא רואים כמעט את הקורנדו .

פורסם
לא בטוח. גם mg הציעו חבילות משתלמות ועדיין מצבם לא מדהים. היצרן הזה לא ממש מוכר בשוק שלנו ולכן הם יאלצו לעבוד קשה על החדרת המוצר. מאותה סיבה גם לא רואים כמעט את הקורנדו .

אתה משווה שם מותג מדבקה מסין לעומת סאנגיונג שכבר מוכרת פה עשרים שנה עם תדמית אמינות יחסית טובה?

פורסם
אני יכול להכיר לך את גיסי. גם הוא האמין שהמוסו שהיה לו לפני 15 שנה יחזיק מעמד ולא יתפרק לו בידיים.

המוסו לא התפרקו ולא נעליים ועד היום מהווה את אחד ה"ווליו פור מאני" הכי טובים שלי אי פעם עם אמינות כמעט מוחלטת במשך 9 שנים וכנ"ל אצל כל מי שאני מכיר שהיו לו כאלה.

אבל אתה חוטא ובגדול וזה משהוא שממך לפחות, אני לא מצפה, אתה משליך על כלל רכבי היצרן על פי נסיון והכרות של גיסך מלפני 15 שנים (והנה עכשיו תבוא כרגיל הודעת הבהרה "לא, אני שמעתי מעוד כמה אנשים שמוסו זה חרא...").

יאללה, חיזלש"תי, אני הולך להשוות איכויות הרכבה עפ"י תמונות...:borg:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
המוסו לא התפרקו ולא נעליים ועד היום מהווה את אחד ה"ווליו פור מאני" הכי טובים שלי אי פעם עם אמינות כמעט מוחלטת במשך 9 שנים וכנ"ל אצל כל מי שאני מכיר שהיו לו כאלה.

אבל אתה חוטא ובגדול וזה משהוא שממך לפחות, אני לא מצפה, אתה משליך על כלל רכבי היצרן על פי נסיון והכרות של גיסך מלפני 15 שנים (והנה עכשיו תבוא כרגיל הודעת הבהרה "לא, אני שמעתי מעוד כמה אנשים שמוסו זה חרא...").

יאללה, חיזלש"תי, אני הולך להשוות איכויות הרכבה עפ"י תמונות...:borg:

לא חוטא ולא מכליל. ללא קשר, אני דווקא זוכר את המוסו כרכב נעים לנהיגה, גם אם רחוק מלהיות איכותי.

הזכרתי את גיסי מהטעם הפשוט שאנשים(במקרה הזה הברון) נוטים לשייך אוטומטית אמינות עם ארץ יצור. קוריאני? אה, אני מאמין שיהיה אמין. ברור, לא?

ובגלל זה הקשיתי עם פיאט ורנו אך טרם קיבלתי תשובה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...