Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש בישראל - סאנגיונג טיבולי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע שיש להם מוצר טוב ביד.

שיווק טוב וגמישות של כ 5K ש"ח בסגירת עיסקה וזה יהיה להיט מכירות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מנסיעה של 100 קילומטר על הטיבולי אני מוכרח להגיד שהרכב בהחלט מרשים. מושבים נוחים להפליא, הרכב מרווח מאד יחסית לסגמנט ואפילו נוח.

לא מתרסק לבורות ולא גורם לראש להתנועע כשנוסעים בכביש מהיר כמו שחווים בהרבה רכבים עם מתלים רכים.

המתלים די מזכירים את התוצרת הגרמנית במחינת קשיות.

מבחינת עיצוב פנים אני מהמר שאם יקחו אדם ממוצע ויכניסו אותו לרכב בלי שיהיה על ההגה את סמל המותג, יהיה לו מאד מאד קשה לנחש.

בסהכ סאנגיונג עשו עבודה טובה בצורה מפתיעה. רק הבחירה בחישוקי 18 קצת מתמיהה לדעתי.

פורסם

מודה היה לי ספק עכשיו התמונה נראית קצת יותר טוב. הרכב נשמע לא כפשרה אלה כרכב ראוי.

עדיין אני חושב ש5k פחות היו כבר יוצרים פער משמעותי יותר.

בכל מקרה נחכה ונראה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מול מתחרים כמו הויטרה עם מוניטין מוכח בארץ פער של 5K לא מספיק לטעמי, הטיבולי היה יכול להיות להיט שובר שוק ב 115K.

זאת מעבר לעובדה שעלפי מוניטין היבואן הרכב ידחף ליסינג כתחליף לספורטאז 1.6 אשר מסיים את חייו ואת המלאי בימים אילו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מעניין. אשתדל ללכת להתרשם השבוע. מקווה שזו חבילה טובה, תמיד יש מקום לעוד יצרנים להגביר את התחרות.

מחליף את הרנו?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...